Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2012

Οι καλύτερες τεχνικές αστρικής προβολής Α' μέρος.


Τις συγκέντρωσα και σας της παρουσιάζω. Κάποιες έχουν δοκιμαστεί κατά καιρούς και από μένα, όταν κόλλαγα και έψαχνα τρόπους να ξεκολλήσω, και κάποιες θεωρούνται κλασσικές.

Η αλήθεια όμως είναι πως, ξεκινώντας τις προσπάθειές σας στην αστρική προβολή πρέπει να είστε αποφασισμένοι πως θα αφιερώσετε χρόνο και κόπο και θα έχετε υπομονή. Τα αποτελέσματα μπορεί να έρθουν αμέσως, αλλά μπορεί να πάρουν και βδομάδες, μήνες, αλλά και χρόνια. Για την ακρίβεια, έχω φίλη που προσπαθούσε -όχι πολύ εντατικά βέβαια- για πάνω από 10 χρόνια και τελικά το κατάφερε, και από τότε δεν έχει κανένα πρόβλημα. Διαλέξτε μια τεχνική που σας αρέσει και αφιερωθείτε το λιγότερο για ένα μήνα τακτικών, για να μην πω εντατικών προσπαθειών. Αν δεν δουλέψει για σας, αν δε δείτε ΚΑΝΕΝΑ αποτέλεσμα, τότε προχωρήστε σε άλλη. Αλλιώς, επιμείνετε κι άλλο, αλλάξτε την κατά το δοκούν ή δοκιμάζοντας να την "παντρέψετε" και με άλλες τεχνικές, μέχρι να βρείτε την τεχνική - κλειδί, που ανοίγει την πόρτα στη δική σας αστρική πραγματικότητα. Στο θέμα της αστρικής προβολής εμπλέκονται πολλά μικρότερα ή μεγαλύτερα/σοβαρότερα θέματα, όπως κάρμα, προηγούμενη εσωτερική εργασία, ψυχισμός και χίλια δύο, τα οποία επηρεάζουν το αποτέλεσμα των προσπαθειών μας. Ο εσωτεριστής όμως φαίνεται ακριβώς από την επιμονή του. Κανείς δεν είδε το "φως" χωρίς να ιδρώσει και να πονέσει και να χάσει τον ύπνο του. Η εσωτερική δουλειά, ακόμα και φαινομενικά απλά πράγματα όπως η αστρική προβολή, που έχει γίνει καραμέλα της Νέας Εποχής και παρουσιάζεται σαν το "λούνα παρκ" του εσωτερισμού, απαιτούν ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ στην καρδιά και στον νου!

Ας δούμε λοιπόν μερικές από τις κλασσικές τεχνικές. Σε επόμενο ποστ θα δούμε μερικές καινούργιες τεχνικές, με πολύ καλά αποτελέσματα. Πάντα ξεκινάμε από τα κλασσικά όμως, ακόμα και στις προσπάθειές μας. Πάντα αρχίζουμε με Robert Monroe και Robert Bruce, τους βασιλιάδες του χώρου, τους οποίους μπορείτε να εμπιστευτείτε 100% ως ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ αστροταξιδευτές, που δεν παίζουν με την ψυχική σας υγεία και το εσωτερικό σας μονοπάτι όπως χιλιάδες άλλοι... Θέλει προσοχή το πράγμα. Η αστρική προβολή είναι τραβηχτική σαν πιθανότητα, είναι γοητευτική και θελκτική. Επικίνδυνη δεν είναι, όπως θέλουν να την παρουσιάσουν ακριβώς οι άσχετοι του χώρου που το μόνο που τους νοιάζει είναι να βγάλουν λεφτά, αλλά όσο δύσκολα αποκτάς την ικανότητα να "πετάς", απείρως πιο εύκολα την χάνεις, κάνοντας πράγματα που σας προτρέπουν να κάνετε τα επικίνδυνα ανθρωπάρια/πωλητές του κώλου -και συγγνώμη για τη γαλλικούρα- για να σας δελεάσουν.

Το τι πρέπει να προσέξετε και τι όχι, όταν μελετάτε τα γραπτά ενός αστρικού ταξιδευτή, θα τα συζητήσουμε σε επόμενη ανάρτηση, γιατί τα θεωρώ πολύ σημαντικά. Ίσως πιο σημαντικά από όσα λίγα ή πολλά έχω ήδη γράψει, αλλά στον καιρό τους κι αυτά.


ΚΛΑΣΣΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ

Καταρχάς να ενημερώσω πως ό,τι διαβάζετε σ' αυτόν τον ιστότοπο για αστρική προβολή είναι καθαρά δικές μου καταγραφές, και αν κυκλοφορούν ίδια ή παρόμοια ποστ στο ίντερνετ σε διάφορα φόρουμ, είναι γραμμένα είτε από μένα απευθείας είτε "δανεισμένα" από δικά μου γραπτά, με παραπομπή ελπίζω στην πηγή! Το λέω προς αποφυγήν παρεξηγήσεων.

Και τώρα που ξεκαθαρίσαμε κι αυτό, προχωράμε κανονικά. Οι περισσότερες από τις κλασσικές τεχνικές βασίζονται σε αρχαίες τεχνικές, κυρίως των Θιβετιανών Βουδιστών, που έχουν κάνει τέχνη το άθλημα, ενώ άλλες είναι αποτέλεσμα επιστημονικών πειραμάτων, από πρωτοπόρους του χώρου. Είναι επομένως τεχνικές που πέρασαν τη δοκιμασία του χρόνου ή/και του εργαστηρίου, οπότε οφείλουμε, από σεβασμό και μόνο, να τους δώσουμε μια ευκαιρία, έτσι;

 

MILD (Mnemonic-Initiated Lucid Dream)

Βρείτε μια στάση που να βολεύει και να μπορείτε να αποκοιμηθείτε εύκολα. Χαλαρώστε και επαναλάβετε στον εαυτό σας καθώς αποκοιμιέστε: "Θα ξυπνήσω στο επόμενο όνειρο και θα θυμάμαι τι είδα". Να το πιστέψετε ότι θα ξυπνήσετε όμως. Η αλήθεια είναι πως αν το επαναλαμβάνετε συνέχεια μέχρι να αποκοιμηθείτε, ακόμα κι αν δεν το πιστέψει το συνειδητό σας μέρος, θα το πιστέψει το ασυνείδητο, κι αυτό μας ενδιαφέρει περισσότερο στην παρούσα τεχνική.

Όταν ξυπνήσετε καταγράψτε αμέσως το όνειρο. Ακόμα κι αν θυμάστε ελάχιστα πράγματα, γράψτε τα ή γράψτε τι νιώσατε όταν ξυπνήσατε, τι συναισθήματα σας άφησε το όνειρο δηλαδή.

Ξαπλώστε πάλι για ύπνο. Φανταστείτε ότι επιστρέφετε στο ίδιο όνειρο που είδατε πριν. Αυτή τη φορά όμως φανταστείτε πως είδατε ένα ονειροξυπνητήρι -κάτι που έχει τη δύναμη να σε 'ξυπνήσει' στο όνειρο, πχ κάποιος σου λέει να πετάξεις, ή πετάς έτσι κι αλλιώς, κάτι που δεν κάνετε στον ξύπνιο σας δηλαδή. Φανταστείτε πως το αναγνωρίζετε. Καθώς σας παίρνει ο ύπνος, συνεχίζετε να φαντάζεστε τον εαυτό σας στο όνειρό σας να αναγνωρίζει το ονειροξυπνητήρι και να αντιλαμβάνεται ότι ονειρεύεται. Κάνετε το ίδιο κάθε φορά που ξυπνάτε στην διάρκεια της νύχτας. Αν δεν ξυπνάτε στην διάρκεια της νύχτας, βάλτε στην αρχή ξυπνητήρι για 5-6 ώρες μετά.

Καλό είναι με κάθε όνειρο, κάθε βράδυ, να καταγράφετε τέτοια ονειροξυπνητήρια, για να αρχίζετε να τα αναγνωρίζετε πιο εύκολα. Ένα τέτοιο ονειροξυπνητήρι μπορεί να σας ξυπνήσει κάποτε στο όνειρο, και να έχετε ένα συνειδητό όνειρο, κάτι παρόμοιο με την αστρική προβολή, αφού στο αστρικό μπαίνετε πάλι, αλλά από άλλη "πόρτα".

 

NILD (Nap-Initiated Lucid Dream)

Κοιμάστε για 5-6 ώρες και μετά μένετε ξύπνιοι για περίπου 1-1 ½ ώρες και ξαναπάτε για ύπνο. Μπορείτε να κάνετε λίγο MILD πριν αποκοιμηθείτε. Όσο είστε ξύπνιοι διαβάστε κάτι που αφορά τον σκοπό σας, δηλαδή το συνειδητό όνειρο, και την αστρική προβολή. Πολύ πετυχημένη τεχνική, γι' αυτό άλλωστε την ενσωμάτωσα στην δική μου, αν θυμάστε από την προηγούμενη ανάρτησή μου για την αστρική προβολή.


NST (Named Subconcious Technique)

Δώστε ένα όνομα στο υποσυνείδητό σας. Καλό είναι να είναι κάπως περίεργο ή ασυνήθιστο. Ενημερώστε το υποσυνείδητό σας, πχ "Υποσυνείδητο, από δω και στο εξής το όνομά σου θα είναι...". Αυτό πρέπει να το πείτε τρεις συνεχόμενες φορές, σε τρεις διαφορετικές περιόδους, στην διάρκεια μίας ημέρας.

Χρησιμοποιήστε μία από τις αγαπημένες σας μνημονικές μεθόδους, κατά προτίμηση MILD, WBTB-MILD, και όταν μιλάτε στον εαυτό σας να χρησιμοποιείτε το όνομα που έχετε δώσει στο υποσυνείδητο. Καλό είναι γενικά να μιλάτε στο υποσυνείδητό σας, να του λέτε ποιος κάνει κουμάντο, να υπακούει στις εντολές σας κτλ. Αυτό έχει να κάνει λίγο με τον έλεγχο ή την επιβολή πάνω στις σκεπτομορφές, αλλά θέλει και προσοχή, γιατί μπορεί να δημιουργήσετε νέα σκεπτομορφή αφεντικού. Ωστόσο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή την τεχνική ακόμα και για να θυμάστε τα όνειρά σας, λέγοντάς του πχ "...φέρε μου την ανάμνηση του ονείρου που είχαμε"! Αν θέλετε να αλλάξετε όνομα ή να σταματήσετε την τεχνική, το ξεπρογραμματίζετε με τον ίδιο τρόπο, λέγοντας πχ "Το υποσυνείδητό μου δεν έχει πια όνομα".

WILD (Wake-Initiated Lucid Dream)

Κοιμάστε για 5-6 ώρες. Πίνετε λίγη καφεΐνη (τσάι, καφέ, κόκα κόλα, σοκολάτα, κτλ) ή ένα κομμάτι κίτρινο τυρί και πάτε για ύπνο. Προσπαθήστε να μείνετε ξύπνιοι μέχρι να κοιμηθεί το σώμα σας. Μπορείτε να δοκιμάσετε να λέτε ένα διανοητικό "ααααααααααα" με κάθε εκπνοή για να μην κοιμηθεί το διανοητικό εύκολα.

Ειδικότερα και αναλυτικότερα τα βήματα:

Βάζετε το ρολόι για 5-6 ώρες αφού ξαπλώσετε. Σηκώνεστε από το κρεβάτι και κάνετε κάτι για να ξυπνήσει το μυαλό, αλλά χωρίς να κουράσετε το σώμα. Μπορείτε να πιείτε λίγο καφέ, να μείνετε λίγη ώρα με αναμμένο το φως ή να κάνετε αριθμητικές πράξεις διανοητικά κτλ. Μπορείτε επίσης να μην σηκωθείτε, αλλά χρειάζεται πολλή προσπάθεια να μην ξανακοιμηθείτε.

Επιστρέφετε στο κρεβάτι και προσπαθείτε να χαλαρώσετε. Κάνετε μία τεχνική χαλαρώματος που σας αρέσει ή που έχετε δοκιμάσει. Σ’ αυτή την φάση είναι καλό και να χρησιμοποιήσετε την φαντασία σας (πχ να φανταστείτε ότι είστε σ’ ένα νησί... νιώθετε τον αέρα στο πρόσωπό σας, μυρίζετε το αλάτι, κτλ). Σ’ αυτή την φάση πιθανά θα μπείτε στο υπναγωγικό στάδιο, οπότε θα ακούτε φωνές ή θα βλέπετε εικόνες ονειρικές ή φωτάκια ή θα νιώθετε μούδιασμα, παραλυσία κλπ. Μόλις μπήκατε στην μεταβατική φάση. Δεν πρέπει να ταυτιστείτε με αυτά τα συμπτώματα για να μην χάσετε την αυτοσυγκέντρωσή σας.

Καθώς αυξάνονται όλα αυτά τα συμπτώματα αρχίζετε να μετράτε και να επαναλαμβάνετε στον εαυτό σας ότι ονειρεύεστε, δηλαδή: 1 ονειρεύομαι, 2 ονειρεύομαι, 3 ονειρεύομαι... (ναι, αυτό που επίσης ενσωμάτωσα στην προσωπική μου τεχνική). Μην το κάνετε μηχανικά, κάντε το συνειδητά κι αν δείτε ότι χάνετε τους αριθμούς συνεχίστε χωρίς τους αριθμούς ή αρχίστε από την αρχή. Μπορεί να φτάσετε μέχρι και το 300, συνήθως εκεί φτάνετε στο τέλος της φάσης. Το σημαντικό είναι να μην χάσετε την ροή της σκέψης σας, να σκέφτεστε λογικά, να μην χαθείτε σε όνειρο σ’ αυτή την φάση. Αν αρχίσετε και χάνετε την συνειδητότητά σας, προσπαθήστε να συγκεντρωθείτε σε κάποιο φως στο οπτικό σας πεδίο (όπως είναι κλειστά τα μάτια σας) ή ήχο μέσα σας. Αν πχ έχετε πρόβλημα εμβοής, μην την αφήνετε να πηγαίνει χαμένη. Εμένα η εμβοή στα αυτιά μου μ' έχει βγάλει πολλές φορές στο αστρικό, και με έχει βοηθήσει τόσο και στο αστρικό και στον διαλογισμό, που και να μου έλεγαν ότι μπορώ να την θεραπεύσω, δεν θα το έκανα! Έχει γίνει εργαλείο δουλειάς, πώς το λένε!!!

Πάντως, ασχέτως εργαλείων, είναι απαραίτητο να είστε συγκεντρωμένοι. Αν πετύχει αυτή η φάση μπαίνετε ολοκληρωτικά στην μεταβατική φάση, όπου μπορεί να παραλύσει τελείως το σώμα σας, να έχετε δονήσεις κτλ Αν δεν βγείτε από αυτή την κατάσταση λόγω ενθουσιασμού ή φόβου, θα μπείτε σε όνειρο (ή θα έχετε αστρική προβολή). Όταν τελειώσει η εμπειρία σηκωθείτε από το κρεβάτι και μην ξανακοιμηθείτε, γιατί το πιο πιθανό είναι να ξεχάσετε την εμπειρία. Καταγράψτε αμέσως τι έγινε και συνεχίστε τις προσπάθειες για νέα εμπειρία, ή αποκοιμηθείτε ευτυχισμένοι και περήφανοι για την επιτυχία σας!

VILD (Visually-Incubated Lucid Dream)

Πρέπει ν’αποφασίσετε ένα απλό σενάριο ονείρου, και να βάλετε μέσα κι ένα τεστ πραγματικότητας. Πχ, φαντάζεστε τον εαυτό σας σ’ ένα άδειο δωμάτιο που έχει μόνο μία πόρτα. Βάζετε μέσα στο δωμάτιο 2-3 γνωστούς σας, οι οποίοι σου λένε: "Το ξέρεις ότι γίνεται διαγωνισμός για τεστ πραγματικότητας; Κάνε τεστ πραγματικότητας ΤΩΡΑ!" και μετά φαντάζεστε ότι κάνετε ένα τεστ πραγματικότητας, μετά προχωράτε στην πόρτα, βγαίνετε και επαναλαμβάνετε το ίδιο σενάριο. Άλλο σενάριο: Κάθεστε σε μία καρέκλα σε ένα άδειο δωμάτιο, και παντού γύρω είναι γραμμένο "ΤΕΣΤ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ", παντού, ακόμα και πάνω σας. Κάνετε το τεστ και ξυπνάτε, κτλ.  Ένα τεστ πραγματικότητας είναι πχ να πηδήξετε για να δείτε αν αιωρείστε ή να τραβήξετε το δάχτυλό σας για να δείτε αν επιμηκύνεται σαν του Τιραμόλα.

Αφού φτιάξετε το σενάριό σας και το δουλέψετε προχωράτε σε ένα WBTB. Μόλις ξυπνήσετε, καθίστε αναπαυτικά και φανταστείτε τον εαυτό σας στο δωμάτιο. Προσπαθήστε να το φανταστείτε όσο πιο καθαρά μπορείτε. Μην αλλάξετε καθόλου αυτό το όνειρο/σενάριο. Μετά από κάποιο διάστημα θα είστε όντως στο όνειρο και θα κάνετε το τεστ.

Βασικά, τα τεστ πραγματικότητας καλό είναι να τα κάνουμε και στην φάση της εγρήγορσης, στην διάρκεια της καθημερινότητάς μας. Αυτή είναι μια τεχνική που βασίζεται στο Θιβετιανό ονείρεμα και είναι πανίσχυρη, αλλά συνήθως παίρνει πολύ καιρό, αλλά επιφέρει σχεδόν μόνιμες "αλλαγές" στον ψυχισμό μας, οπότε είναι πολύ καλή τεχνική για τους πολύ σοβαρούς εσωτεριστές. Έτσι, ανά πάσα στιγμή της ημέρας, ας κάνουμε έναν έλεγχο πραγματικότητας. Αυτή τη στιγμή, σηκωθείτε από την καρέκλα σας, ελάτε... σηκωθείτε... και κάντε ένα πηδηματάκι για να δείτε αν θα αιωρηθείτε. Τι; Δεν μπορείτε γιατί είστε σε κόσμο; Πάλι από την δουλειά μπαίνετε στο ίντερνετ; Δεν πειράζει, υπάρχει και για σας τεστ πραγματικότητας. Αυτή τη στιγμή λοιπόν, τραβήξτε ένα δάχτυλο του χεριού σας και δείτε αν μπορείτε να το επιμηκύνετε. Ναι, κάντε το, ακόμα κι αν το "κεφάλι" σας, ή ΚΑΠΟΙΟΣ μέσα στο κεφάλι σας, από εκείνους που λέγαμε στην προηγούμενη ανάρτηση του διαλογισμού, σας λέει ότι είναι χαζό και ότι "φυσικά και είστε στο φυσικό". Καθόλου "φυσικά" δεν είναι, γιατί πιστέψτε με, μπορεί να είστε κάλλιστα στο αστρικό. Όταν είστε στο αστρικό ασυνείδητοι, είναι τόσο πραγματική η αίσθηση που αν έρθει ένας αστροταξιδευτής και σας πει "καλέ ξύπνα, κοιμάσαι", εσείς μπορεί και να γελάσετε και να τον πείτε ηλίθιο... Αν και συνήθως κοιτάνε στο κενό και γελάνε!!! Κάντε ένα τεστ πραγματικότητας ΤΩΡΑ, λοιπόν.

WBTB (Wake Back to Bed)

Πέφτετε για ύπνο κουρασμένοι κατά προτίμηση, κοιμάστε για 5-6 ώρες, ξυπνάτε και σηκώνεστε από το κρεβάτι. Μένετε ξύπνιοι για 60-90 λεπτά, κάνοντας κάτι σχετικό με όνειρα, πχ διαβάζετε κάτι που σχετίζεται με τον στόχο σας ή καταγράφετε τα όνειρά σας κλπ, κι επιστρέφετε για ύπνο πραγματοποιώντας μία από τις ακόλουθες τεχνικές: MILD, WILD. Σύμφωνα με έρευνες, τα 60 λεπτά είναι μία χαρά, αλλά μπορείτε απλά να σηκωθείτε, να βγείτε για 5 λεπτά έξω να πάρετε καθαρό αέρα και να προχωρήσετε απευθείας στο στάδιο του ύπνου.

Όπως θα είστε ξαπλωμένοι σκεφτείτε το τελευταίο σας όνειρο ή φανταστείτε να βρίσκεστε σε ένα συγκεκριμένο όνειρο, όχι τίποτε το ιδιαίτερο. Να σκέφτεστε συνέχεια, αλλά χαλαροί χωρίς να πιέζετε τον εαυτό σας "Ονειρεύομαι". Ένας άλλος καλός ρυθμός ύπνου ξύπνιου για να δοκιμάσετε είναι 4 ½ ώρες ύπνου, 90 λεπτά ξύπνιου, 90 λεπτά ύπνου για συνειδητό ονείρεμα. Πρέπει να κάνετε δοκιμές για το ωράριο που σας ταιριάζει καλύτερα.

Όπως βλέπετε, η WBTB αποτελεί κυρίως μέρος άλλων πιο περίπλοκων τεχνικών, αλλά μπορεί να εφαρμοστεί και μόνη της. Ειδικά αν σας έχει ξανασυμβεί αστρική προβολή χωρίς τη θέλησή σας, είναι πολύ πιθανό και μόνο με αυτή την τεχνική να βγείτε αστρικό, οπότε μην την υποτιμάτε σαν τεχνική. Είναι απλή και ιδιαιτέρως αποτελεσματική. Καμιά φορά μάλιστα, όσο πιο απλή μια τεχνική τόσο καλύτερα.

FAT (Focus Attention Technique)

Βοήθημα: ένα μικρό αντικείμενο (πέτρα, δαχτυλίδι, κτλ)

Διαδικασία: Μετά από WBTB, κρατάτε το αντικείμενο στα χέρια σας και συγκεντρώνεστε στο βάρος και την αίσθηση που σας αφήνει αυτό το αντικείμενο. Το φορτίζετε ώστε να λειτουργήσει σαν όχημα από το όνειρο στην συνειδητότητα. Μόλις φτάσετε σ’ αυτό το επίπεδο που οι σκέψεις σας είναι επικεντρωμένες μόνο στο αντικείμενο, φαντάζεστε το αντικείμενο να είναι πορώδες, σαν σφουγγάρι, και να τραβάει όλες τις σκέψεις σας. Βρείτε μία λέξη ή φράση με την οποία θέλετε να φορτίσετε το αντικείμενο. Φαντάζεστε ότι αυτές οι σκέψεις θα απελευθερωθούν μόλις αποκοιμηθείτε και αφού περάσουν περίπου 10 λεπτά ή μέχρι να νιώσετε ότι αποκοιμιέστε, σταματάτε να σκέφτεστε την λέξη και σκεφτείτε πάλι το αντικείμενο, αλλά τώρα συνδέστε την λέξη με το αντικείμενο, φανταστείτε την ότι εντυπώνεται στο αντικείμενο. Όταν σκέφτεστε αυτή την λέξη, να φαντάζεστε ότι σας την λέει κάποια φωνή, γνωστού σας ή όχι. Μην σκέφτεσαι την λέξη σαν γραπτό κείμενο. Θεωρητικά στο όνειρο μπορεί ν’ακούσετε αυτή την φράση ή να δείτε αυτόν που σας την "λέει" υποτίθεται, και να σας βοηθήσει να ξυπνήσετε.

Μπορείτε επίσης να προκαλέσετε συγκεκριμένο όνειρο με αυτή την τεχνική, φορτίζοντας το αντικείμενο με αυτό που θέλετε να δείτε. Πιο συγκεκριμένα:
Φανταστείτε το αντικείμενό σας με κάθε λεπτομέρεια, ακόμα και τις μικρές του ατέλειες. Βρείτε ένα μέρος/κομμάτι του αντικειμένου και φανταστείτε ότι είναι διάφανο. Τώρα κοιτάξτε διανοητικά, μέσα από αυτό το διάφανο μέρος και από την άλλη πλευρά φανταστείτε ότι βλέπετε την σκηνή του ονείρου που θέλετε να δείτε. Βάλτε όλους τους χαρακτήρες που θέλετε να βρίσκονται εκεί, λεπτομέρειες που σας ενδιαφέρουν κτλ. Μείνετε απόλυτα σε συγκέντρωση σε αυτή την σκηνή χωρίς να χαθείτε μέσα της.

Τώρα μπορείτε να δοκιμάσετε δύο πράγματα. Ή συνεχίζετε και βλέπετε την σκηνή αυτή διανοητικά, μέχρι ν’αποκοιμηθείτε (πιθανότητα WILD) ή βγάζετε τις σκέψεις σας από την σκηνή και φαντάζεστε πάλι το αντικείμενο, οπότε φαντάζεστε ότι κλείνει αυτό το διάφανο παράθυρο του αντικειμένου σας, κλείνοντας μέσα στο αντικείμενο και την σκηνή, έχοντας κατα νου πως όταν αποκοιμηθείτε θα απελευθερωθούν η σκηνή και οι σκέψεις σας μέσα από το αντικείμενο. Οραματιστείτε ότι λάμπει το αντικείμενό σας μ’ ένα πράσινο απαλό χρώμα με την γνώση αυτή κλεισμένη μέσα του. Συνεχίστε να κοιτάτε το λαμπυρίζον αντικείμενό σας μέχρι ν’αποκοιμηθείτε. Να θυμάστε ΠΑΝΤΑ να έχετε σ’ ένα μέρος του εγκεφάλου σας την αίσθηση και το βάρος του αντικειμένου σας. Αυτό είναι το πιο σημαντικό στοιχείο αυτής της τεχνικής.

Προφανώς αυτή η τεχνική απαιτεί ικανότητα οραματισμού και δεν είναι για όλους. Όμως ακούγεται πιο δύσκολη απ' ό,τι είναι πραγματικά. Ξαναδιαβάστε με προσοχή τα βήματα και κάντε τα στο μυαλό σας όσες φορές χρειάζεται μέχρι να τα θυμάστε απ' έξω και να μπορείτε να τα κάνετε την ώρα του ύπνου. Είναι αρκετά αποτελεσματική τεχνική και έχει πολλές εφαρμογές. Προσωπικά έχω δημιουργήσει ένα διανοητικό αντικείμενο, κάτι που μπορείτε να κάνετε όταν θα έχετε εξασκηθεί αρκετά. Πχ ένα μπλε λουλούδι, έναν μικρό κόκκινο ελέφαντα, οτιδήποτε "περίεργο" που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ονειροξυπνητήρι, αλλά στη διάρκεια της εμπειρίας στο αστρικό. Εγώ έχω φτιάξει ένα μπλε τριαντάφυλλο, που δεν υπάρχει στο φυσικό. Και το έχω μόνιμα στο χέρι μου στο αστρικό, για να μου θυμίζει ότι είμαι αστρικό και να μην χάνω τη συνειδητότητα εκεί. Ειναι ένα πολύ πετυχημένο κόλπο, και άρα αυτή η τεχνική μπορεί να μεταποιηθεί και για χρήση ενόσω είμαστε στο αστρικό. Απλά κρατάτε στο χέρι το αντικείμενο που δημιουργήσατε και αυτό σας βοηθά. Είναι κάπως σαν μαγικό εργαλείο, έτσι;

FAT για να προκαλέσεις WILD. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο σε συνδυασμό με WBTB.  Τα βήματα: Συγκέντρωση στο αντικείμενο, φόρτιση με τις σκέψεις σας. Φτιάχνετε την διανοητική εικόνα του αντικειμένου σας, και φαντάζεστε ότι υπάρχει ένα σημείο στο αντικείμενό σας σαν καθρέπτης με λίγο ασημένια μορφή. Φαντάζεστε πως το πόσο συνειδητός είστε αντικατοπτρίζεται σε αυτόν τον καθρέπτη με την αλλαγή χρωμάτων. Όταν είστε κοντά στον ύπνο, ο καθρέπτης γίνεται μπλε, και όταν είστε ξύπνιος, ο καθρέπτης γίνεται πιο μαύρος. Παρακολουθήστε το αυτό χωρίς να προσπαθήσετε να το ελέγξετε, καθαρίζοντας συνέχεια το μυαλό σας από άσχετες σκέψεις. Πιθανά να αποκοιμηθείτε έχοντας συνείδηση, βγαίνοντας λοιπόν σε αστρικό ή σε συνειδητό όνειρο. ΠΟΛΥ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΤΕΧΝΙΚΗ. Και έχει επίσης εφαρμογές και στην ίδια την αστρική εμπειρία. Πολύ συχνά μάλιστα, όταν αναρωτηθώ σε τι εσωτερικό στάδιο βρίσκομαι, πώς είναι η συνειδητότητά μου για την υπόλοιπη εμπειρία, μου παρουσιάζεται ο καθρέφτης και μου δείχνει τα επίπεδα συνειδητότητάς μου. Κάτι σαν την ένδειξη "ζωής" στα ηλεκτρονικά παιχνίδια. Πολύ καλό!

Λοιπόν, έχετε τις κλασσικές τεχνικές. Ό,τι δεν καταλαβαίνετε ρωτήστε, μην ντρέπεστε. Θα ακολουθήσει το συντομότερο ανάρτηση, ή μάλλον αναρτήσεις, με διάφορες νεώτερες τεχνικές ή τεχνικές διαφόρων αστροταξιδευτών που έχουν δοκιμαστεί και από άλλους με καλά αποτελέσματα, ώστε να έχετε συγκεντρωμένες τις καλύτερες αλλά και πιο ενδιαφέρουσες τεχνικές για τις προσπάθειές σας.
Μείνετε συντονισμένοι, γιατί θα υπάρξουν και αναρτήσεις για το τι έχετε να περιμένετε ΜΕΣΑ στο αστρικό, τεχνικές προστασίας, κόλπα και παγίδες, και οτιδήποτε χρειάζεται ένας αστροταξιδευτής για να προχωρήσει. Δεν ξεχνάμε ποτέ πως δεν πρόκειται για παιχνίδι, αλλά για ιδιαιτέρως σοβαρή ενασχόληση με το ΜΕΣΑ μας, και ό,τι έχει να κάνει με το ΜΕΣΑ μας το σεβόμαστε και το φροντίζουμε!

Καλά ταξίδια. Τώρα οι πιθανότητες να τα πούμε κάπου ... εκεί μέσα... είναι περισσότερες.


ΥΓ. Όλες οι φωτογραφίες είναι από το site : http://www.everythingunderthemoon.net/astral-projection/astral-projection-pictures.htm

58 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ευχαριστουμε.αναμενουμε κ τις υπολοιπες,οποτε μπορεις.καπου το 'χω ξαναζησει...

Blondbrained είπε...

Φίλε ή φίλη, γράφω πυρετωδώς να καταγράψω όσα περισσότερα μπορώ, όσο πιο γρήγορα μπορώ, τώρα που υπάρχει ένα πολύ βολικό κενό χρόνου στη ζωή μου. Λόγω καλοκαιριού μάλλον.
Όταν λες το έχεις ξαναζήσει, εννοείς εμπειρία αστρικής προβολής;
Ελπίζω να σε βοηθήσουν οι καταγραφές μου να ζήσεις συνειδητά την εμπειρία...

Ανώνυμος είπε...

φιλος,παναγιωτης,καληαπερα.εννοουσα οτι ειχα μια ελαφρα προμνησια,ντεζα-βου κατα το ελληνικοτερον, οταν ειδα το μπλογκ.ψαχνω καθε τοσο μπας κ βρω καμια καινουρια τεχνικη ή ιδεα και το παρον μπλογκ με βρηκε μονο του.συγκεκριμενα ειμαι σιγουρος πως εχω το δικο μου τροπο,ο οποιος μου διαφευγει συνεχεια.ισως κρυφτηκε οταν αποφασισα οτι η α.π. δεν μπορει να ειναι τοσο απλη και προσπαθουσα με διαφορες πολυπλοκες κ κουραστικες τεχνικες.ισως απλα να ειμαι λιγο τεμπελης.οπως και να 'χει καλα κανατε και τ' ανοιξατε.υπαρχει κοσμος που τα θελει καπου συγκεντρωμενα,απλα και κατανοητα.
υ.γ. αυτο με τη καυστικη σοδα με τρομαζει λιγακι,περισσοτερο κι απ' το νερο θα ελεγα

Blondbrained είπε...

Αυτό είναι καλό σημάδι, φίλε Παναγιώτη, που έχεις το όνομα του πατέρα μου.
Θα τη βρεις την τεχνική σου. Και σίγουρα θα είναι απλή. Αν κάποια στιγμή τα καταφέρεις, ενημέρωσε και εδώ να χαρώ κι εγώ, ασχέτως αν είναι από τις τεχνικές που παραθέτω.

ΥΓ. Αφού έχουμε τρόπους να προστατευτούμε, η καυστική σόδα είναι απλώς η "γέφυρα" για να έχουμε το δικό μας σαπούνι. Μεγάλη ικανοποίηση να πλένεσαι με το δικό σου σαπούνι! Δεν ξέρω αν εννοείς ότι φοβάσαι το νερό, αλλά εγώ που νόμιζα πως είχα αλλεργία στο νερό, τελικά δεν έχω. Έχω αλλεργία στις αηδίες που έβαζα πάνω μου. Βασικά και ο φόβος αλλεργική αντίδραση του νου είναι...
ΥΓ2 μόνο εγώ θα έγραφα μεγαλύτερο υστερόγραφο από το κύριο μήνυμα. Τέλος πάντων, ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ. Να επιμείνεις, αξίζει τον κόπο.

Blondbrained είπε...

Υπόψιν πως οποιαδήποτε φοβία -αν κατάλαβα καλά το θέμα με το νερό- η αστρική προβολή θα σε βοηθήσει να την διαλύσεις. Ό,τι κι αν είναι. Με το να σε βοηθήσει να εντοπίσεις την αιτία της...

Ανώνυμος είπε...

ωχχχ,σορυ,ενα αστειακι πηγα να κανω με το νερο.καλα μου λενε οτι εχω διεστραμμενη αποψη του χιουμορ.τα υπολοιπα ηταν απολυτως σοβαρα παντως.οτι εχω καταφερει μεχρι στιγμης δεν μπορω να το θεωρησω πραγματικη,πληρως συνειδητη προβολη.τα ονομαζω ονειρα τυπου προβολης ή ψευδεις προβολες ή κατι τετοιο τελως παντων.και δεν μπορω να τα επαναλαβω συχνοτερα απο 20 μερες το λιγοτερο.υποθετω οτι εξαντλουμαι και χρειαζεται ενα μεσοδιαστημα.ακομα κι ετσι μου αλλαζουν τη καθημερινοτητα προς το καλυτερο.και την τυχη .δε ξερω ποσο παραξενο ακουγεται αλλα εχω τη βεβαιοτητα οτι καποιος δουλευει για μενα αρκει να κουνηθω κι εγω λιγακι.καλα,μη κουραζω αλλο,εχει και δουλειες ο κοσμος...
ευχαριστω για το ενδιαφερον

Blondbrained είπε...

Πετυχημένο το αστείο τότε! Μ' αρέσει το διεστραμμένο χιούμορ, αλλά δύσκολο να ξέρεις πότε το κάνει κάποιος άγνωστός σου. :]

Είπες την σωστή κουβέντα: κάποιος δουλεύει για σένα/για όλους μας, αρκεί να κουνηθείς/κουνηθούμε λιγάκι. Όποιος διαβάζει τα σχόλια, ας το συγκρατήσει καλά αυτό! Είναι κάτι που είχα σκοπό να συζητήσω και σε κάποια ανάρτηση... κάποια στιγμή.

Και λυπάμαι, αλλά είσαι ασυγχώρητος που με ανάγκασες να σπαταλήσω ένα ολόκληρο λεπτό από τον πολύτιμο χρόνο μου... Απαράδεκτον!

Ανώνυμος είπε...

εχεις δικιο.ειμαι ενας ανωριμος ηλιθιος.δεν ειχα ουτε στιγμη κακη προθεση αλλα δε φτανει αυτο,θα επρεπε να ειμαι πιο προσεκτικος

Blondbrained είπε...

Λοιπόν, εσένα θα σου αφιερώσω ολόκληρη ανάρτηση! Ποιος τη χάρη σου!!! Μου θύμισες πολλά και σημαντικά που πρέπει να γράψω. Αναμείνατε στο μόνιτόρ σας! :]

Ανώνυμος είπε...

υποθετω οτι σκεφτηκες: ''καθομαστε κι ασχολουμαστε μαζι σου κι εσυ αχαριστο βλαμμενο στο κοσμο σου''.και παλι δικιο εχεις.
παω να βαρεσω το κεφαλι μου στο τοιχο τωρα.που ξερεις...μπορει να ειναι η τεχνικη που μου ταιριαζει

Blondbrained είπε...

Κοίτα, οι Near Death Experiences είναι πολύ κοντά στις αστρικές προβολές. Μόνο που ένα χτύπημα στο κεφάλι μπορεί να είναι Near Death, μπορεί να είναι και Ντιπ Death. Τι να σου πω... ό,τι σε φωτίσει! Εγώ ανάμεσα σε σένα και στον τοίχο δε θα μπω. Είναι μεταξύ σας το θέμα...
ΥΓ Θα είχες μεγάλο σουξέ στο αστρικό. Κάνε καμία πρακτική και πες μας. Και αυτό με τις 20 μέρες στο κεφάλι σου είναι, 99%.

LEMO LADA είπε...

Πέγκυ, αν σηκωθείς στον υπνο-αστρικη προβολη και πέσεις απ το ...μπαλκόνι τί γίνεται????? Θα διαβάσω και τα υπόλοιπά σου προσεχώς αλλά ερώτηση: ο κύριος λόγος που κάνει κάποιος αστρική προβολή είναι η εμπειρία ; ή κάτι άλλο ή απλά αισθάνεσαι κάτι ωραίο. Εγώ έχω πολλές φοβίες , να προσπαθήσω έίναι επικύνδυνο για κάτι? πολλές φορές όταν πάω για υπνο μετά από αϋπνία ξυπνάω τακτικά και νιώθω όλο μου το σώμα να τρέμει παλμικά ... έχει τίποτα να κάνει με όλα αυτά ..? ή μπα ..? κάτι ψιλοδιαλογισμούς είχα κάνει αλλά φοβάμαι μήπως δημιουργούν προβλήματα... σόρυ κιόλας...είμαι λίγο άσχετη.

LEMO LADA είπε...

Υ.Γ. αυτό που είπες στο φίλο Παναγιώτη από πάνω... "θα είχες μεγάλο σουξέ στο αστρικό"!...δηλαδή οι εσείς οι αστρικοί συναντιέστε τα βράδυα και κάνετε παρέα...;

Blondbrained είπε...

Φίλη Lama Lada, αυτό για το μπαλκόνι δεν ισχύει σε κατάσταση αστρικής προβολής. Το σώμα σου δεν πάει πουθενά. Αυτό που λες μπορεί να συμβεί σε κατάσταση υπνοβασίας, που δεν σχετίζεται με την αστρική, αν και πολύ συχνά παρουσιάζεται σε παιδιά και νέους που έχουν δυνατό αστρικό σώμα, αλλά δεν είναι και σίγουρο. Ήμουν υπνοβάτης μικρή και φαίνεται πως το κληρονόμησα από την μητέρα μου η οποία όμως ουδέποτε είχε συνειδητό αστρικό. Κι εγώ όντως κινδύνεψα πολλές φορές να πέσω από το μπαλκόνι. Οι δικοί μου κάνανε βάρδιες το βράδυ, γιατί πήγαινα και άνοιγα κανονικότατα την μπαλκονόπορτα και άνοιγα και τα πατζούρια όταν ήταν κατεβασμένα!!! Αυτές οι δονήσεις που νιώθεις είναι σίγουρα μια ένδειξη ότι το αστρικό σου είναι "ζωντανό", και αφού φοβάσαι μάλλον γι' αυτό δεν έχεις βγει ακόμα.
Όσο για το αν βρισκόμαστε οι αστροταξιδευτές στο αστρικό, ναι πολύ συχνά βρισκόμαστε! Και είναι και πολύ καλή ευκαιρία πειραματισμού, αρκεί να μην γίνεται μόνο για την πλάκα, αλλά για να μάθουμε κιόλας.
Οι διαλογισμοί δεν υπάρχει περίπτωση να σου κάνουν κακό. Το αντίθετο. Κι όχι μόνο θα σε βοηθήσουν ψυχολογικά, αλλά και οργανικά. ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ και ψάξε λίγο τις διάφορες έρευνες που έχουν γίνει, όσοι κάνουν διαλογισμό είναι πιο ανθεκτικοί σε ασθένειες αλλά και ο εγκέφαλός τους λειτουργεί σε μεγαλύτερο εύρος... Δεν μπορεί να είναι κακό το να κοιτάς μέσα σου και να προσπαθείς να γίνεις καλύτερος άνθρωπος, έτσι δεν είναι; Αυτά είναι φοβίες που μας έχουν φυτέψει όσοι μας θέλουν πρόβατα και πιόνια.

Blondbrained είπε...

Ξέχασα: ο κύριος λόγος για να κάνει καποιος αστρική προβολή διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο, αλλά το ίδιο διαφέρει και η επιτυχία του με τον καιρό. Το αστρικό μας σώμα "τρέφεται" από τα συναισθήματά μας. Αν το τρέφουμε "τοξίνες" δηλαδή αρνητικά συναισθήματα θα πεθάνει σιγά-σιγά, θα αποδυναμωθεί. Το να θες να βγαίνεις αστρικό μόνο για την πλάκα είναι από μόνο του ένα αρνητικό συναίσθημα, γιατί ό,τι δεν είναι θετικό για την πρόοδό μας είναι αρνητικό για την πρόοδό μας. Δεν υπάρχουν μέσες καταστάσεις, όπως δεν υπάρχουν φορτισμένα σωματίδια με κάποια μέση φόρτιση. Είναι ή θετικα φορτισμένα ή αρνητικά. ΑΥτό δεν είναι καλό ή κακό, είναι αυτό που είναι! Θες να τρέφεις το αστρικό σου με τέτοιο τροπο ώστε να είναι δυνατό; Θα το θρέφεις με θετικού τύπου κίνητρα και συναισθήματα. Το καλύτερο κίνητρο για να βγεις αστρικό είναι για να γνωρίσεις τον πραγματικό σου εαυτό και να έχεις τα όπλα να τον κάνεις καλύτερο. Να κατανοήσεις τα βαθύτερα συναισθήματά σου ώστε να τα μεταστοιχειώσεις και να γίνεις καλύτερος άνθρωπος ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ! Για την πλάκα θα βγεις, θα παίξεις, θα εξερευνήσεις, αλλά μέχρι εκεί... Ακόμα και το παιχνίδι.. εσωτερικά τουλάχιστον... αποσκοπεί στην πρόοδο του ανθρώπου. Το παιδί παίζει για να μάθει κάτι. Δεν υπάρχει παιχνίδι που να κάνει ένα παιδί που δεν του μαθαίνει κάτι. Αυτό τα λέει όλα :]

Ανώνυμος είπε...

προσπαθησα χθες να κανω wild αλλα δεν ειμαι σιγουρη πως βγηκα αστρικο...προσπαθουσα να ανοιξω τα ματια μου αλλα δεν μπορουσα και δεν μπορουσα να κινηθω πολυ ευκολα...επισης τραβηξα το δαχτυλο μου και μεγαλωσε...τι ηταν αυτο που επαθα?

Blondbrained είπε...

Συγχαρητήρια, είχες την πρώτη σου εμπειρία του αστρικού σου σώματος :)

Το να μην μπορείς να ανοίξεις τα μάτια σου στο αστρικό είναι από τις πλέον συνηθισμένες περιπτώσεις και μπορεί να οφείλεται σε ένα σωρό λόγους. Από τους κυριότερους είναι ο φόβος: κλείνεις δηλαδή η ίδια τα μάτια σου από φόβο τι μπορεί να δεις, αλλά ένα κομμάτι σου πολύ ισχυρό (απ' ό,τι φαίνεται) συνεχι΄ζει την εμπειρία. Ένας άλλος λόγος μπορεί να είναι ότι δεν ήσουν έτοιμη ενεργειακά να "δεις" ή μπορεί να είχες φάει πολύ πριν την εμπειρία. Η δυσπεψία δεν είναι τυχαίο που προκαλεί εφιάλτες. Όταν είσαι "ξύπνιος" στον ύπνο σου και έχεις δυσπεψία, δε θα δεις εφιάλτη, αλλά δε θα μπορείς να ελέγξεις το αστρικό σου. Άλλωστε όταν κοιμόμαστε, στο αστρικό βρισκόμαστε, στο χώρο του ονειρέματος. Το ίδιο πρα΄γμα είναι.

Συγχαρητήρια και πάλι. Να συνεχίσεις τις προσπάθειές σου. Και καλό θα είναι να αλλάζεις τεχνικές γιατί ίσως κάποια άλλη σε βοηθήσει περισσότερο να ελέγξεις την ενέργειά σου :) Να μας πεις πώς θα τα πας! ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερα σας,ασχολουμαι εδω κ λιγο διαστημα με διαλογισμο qigong κ αστρικη προβολη,με αποτελεσματα αρκετα ενδιαφεροντα σχετικα με το διαστημα που ασχολουμαι,θα ηθελα λοιπον αν υπαρχει η δυνατοτητα ανταλλαγης αποψεων με σκοπο να βελτιωθω.
Υ.σ. Την αστρικη προβολη την επιδιωκω απολυτα συνειδυτα με συγκεκριμενο σκοπο κ στοχο.
Υ.σ.2 Καποια στιγμη στα αυτια μου εμφανιστηκε σφυριγμα;εμβοη;δεν ξερω να το εξηγησω,τωρα εχει παραμεινει μονο στο ενα.

Blondbrained είπε...

Καλησπέρα και σε σένα. Χαρά μου να ανταλλάξουμε "απόψεις", άλλωστε γι' αυτό ανέρτησα αυτά που ανέρτησα.

Αν είδες σε κάποιο σημείο αναφέρω την εμβοή που έμεινε και σε μένα να μου θυμίζει μια αρκετά έντονη εμπειρία. Τώρα τη χρησιμοποιώ σαν τεχνική για να βρίσκομαι στο παρόν, αλλά και για να εστιάζω την προσοχή μου σε περίπτωση διαλογισμού. Ενώ στην αρχή με εκνεύριζε, τώρα τη βλέπω σαν δώρο :)

Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό με την εμβοή, αλλά σίγουρα εξηγείται με επιστημονικούς όρους, που πάντως μου διαφεύγουν παντελώς :)

Καλή συνέχεια. Θα περιμένω καταθέσεις ή ερωτήσεις σου! Σ' ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη...

Ανώνυμος είπε...

Υπαρχει η δυνατοτητα να περιγραψετε τη ειναι εμβοη κατα την αποψη σας;Επισης αν φυσικα θελετε να αναλυσετε τους λογους που ασχολειστε με την αστρικη προβολη κ τον διαλογισμο;Τη γνωμη εχετε για το qigong;

Ανώνυμος είπε...

Στο επομενο χρονικο διαστημα θα καταθεσω τις εμπειριες μου καθως τους στοχους μου μεσα απο την αστρικη προβολη κ τον διαλογισμο καθως κ τις προσδοκιες μου,απλως αισθανομαι λιγο αβολα στο να ξερω οτι τα γραφομενα μου ειναι "ανοιχτα" σε ολους , με πιθανοτητα καποιος να με χαρακτηρησει καπως.

Blondbrained είπε...

Αγαπητέ φίλε (άντρας δεν είσαι), καταρχάς θα ήθελα πολύ να μου μιλας στον ενικό, αν δεν νιώθεις άβολα :)

Δεν υπάρχει λόγος να νιώθεις άσχημα για τις εμπειρίες σου. Έτσι κι αλλιώς είσαι ανώνυμος εδώ, οπότε κανείς δεν μπορεί να σε χαρακτηρίσει κάπως. Είναι αδύνατον εκ των πραγμάτων. Από την άλλη, πάντα κάποιος θα μας χαρακτηρίζει λάθος ή με κακία ή με αγένεια. Έμαθα από πολύ νωρίς (μάλλον επειδή ξεκίνησαν νωρίς οι εμπειρίες μου) πως δεν είναι σωστό για τον ίδιο μου τον εαυτό να ζω τη ζωή μου βάσει του πώς θα ήθελαν οι άλλοι να είμαι. Δε θέλω να είμαι αποδεκτή από ανθρώπους που δε θα ήθελαν ή δε θα μπορούσαν να με καταλάβουν. Βασικά δε νιώθω την ανάγκη πια να είμαι αποδεκτή από κανέναν, αλλά σίγουρα είναι ευχάριστο να σε δέχονται όπως είσαι. Κι αυτό είναι το σημαντικό. Είναι επιλογή σου να κρύβεις αυτό που είσαι, αλλά σε τι βαθμό εξυπηρετεί την πορεία σου στον κόσμο αυτό; Μπορεί και να την εξυπηρετεί, αυτό μόνο εσύ το ξέρεις, κανείς δε θα σου πει το σωστό για σένα :)
Κάπου αναφέρω όμως και κάτι εξίσου σημαντικό. Δεν είναι όλες οι εμεπιρίες μας για να γίνουν αντικειμενο συζήτησης, όχι για να μην χαρακτηριστούημε κάπως, αλλά για λόγους καθαρά εσωτερικούς. Πώς θα αναγνωρίζεις ποιες εμπειρίες σου μπορείς να δημοσιοποιήσεις και ποιες όχι; Με τη διαίσθησή σου θα το καταλαβαίνεις. Υπάρχουν εμπειρίες που με το που επιστρέφω ΓΝΩΡΙΖΩ πως είναι μόνο για μένα και δεν πρέπει να μιλήσω σε κανέναν γι' αυτό. Και υπάρχουν άλλες που ανυπομονώ να τις συζητήσω με δικούς μου ανθρώπους ή/και δημόσια. Αυτό θα κάνεις. Η διαίσθησή σου θα σε καθοδηγήσει.

Για τα υπόλοιπα.... ακολουθεί συνέχεια!

Blondbrained είπε...

Τι είναι η εμβοή ή για την ακρίβεια τι σχέση έχει με τις δικές μας εμπειρίες.

Δεν είμαι γιατρός, οπότε δεν ξερω καθόλου πού μπορεί να οφείλεται στην περίπτωσή μας, αλλά σε μένα εμφανίστηκε όταν κάποια στιγμή βγήκα με πολύ έντονο βουητό (σαν διαφορά πίεσης, όπως όταν βουτάς στα βαθιά απότομα) και πολύ έντονη εμπειρία. Τότε συνέδεσα (και επιβεβαιώθηκα αργότερα) τα έντονα συμπτώματα με εμπειρίες στο λεγόμενο κατώτερο αστρικό. Αν επιχειρήσουμε να δώσουμε μια "επιστημονική" εξήγηση, τελείως βεβιασμένα τώρα, χάριν του σχολιασμού, θα έλεγα πως το λεγόμενο κατώτερο αστρικό συνδέεται με ανισορροπία ενεργειών τη δεδομένη στιγμή. Η ανισορροπία μπορεί να οφείλεται σε έντονα ή αρνητικά συναισθήματα (φόβου, άγχους, θυμού, ή πολύ έντονου ενθουσιαμού κλπ) ή σε πιο πεζές ανισορροπίες του οργανισμού, όπως μια δυσπεψία :) Πολύ επιφανειακά και βιαστικά όλα αυτά. Θα΄ηθελα πολύ να διαβάσω την δική σου προσέγγιση και σκέψεις στο θέμα.Αυτά ακριβώς είναι που χρειάζεται να συζητάμε όσοι έχουμε εμπειρίες αστρικού.

Όσο για το qigong, το θεωρώ απο τις ανώτερες μορφές εσωτερικής πρακτικής που περιλαμβάνει και "σωματικό" διαλογισμό να το πω έτσι. Το λέω καλά; Είναι κάτι που πάντα ήθελα να κάνω, αλλά δεν τα κατάφερα. Κατέληξα να κατεβάζω βιβλία και βίντεο και ομιλίες από το ίντερνετ και να χαζεύω σαν παιδάκι έξω από ζαχαροπλαστείο. Από όλες τις ανατολικές πρακτικές, αυτή είναι πιο κοντά στην αλχημιστική διαδικασία, εξαιρώντας την καθαρή σεξουαλική πρακτική της τάντρα. Είσαι τυχερός αν έχεις βρει κάποιον δάσκαλο της προκοπής και ασχολείσαι. Τις πρακτικές που μαθαίνεις μπορείς να τις ενσωματώσεις και στο αστρικό σου. Θα ανακαλύψεις μόνος σου το πώς.

Τους λόγους που ασχολούμαι τους έχω υπερανάλυσει στις καταθέσεις μου. Δεν ήταν επιλογή μου ακριβώς, αφού γεννήθηκα με σχετικά συνειδητό αστρικό, οπότε έμαθα να ζω έτσι. Κάποια στιγμή οι γονείς μου τρόμαξαν και μου είπαν να σταματήσω, αλλά δεν τους άκουσα φυσικά :) Τα γράφω όλα μέσα στις αναρτήσεις μου. Στόχος μου είναι ένας: η πραγμάτωση του Είναι μου, η οποία είναι εφικτή μόνο εφόσον καθαρίσω πρώτα (σαν άλλος Ηρακλής) τους ρύπους που η ίδια δημιούργησα.

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερα σας, οσο αφορα την αστρικη προβολη , την ξεκινησα μαζι με τον διαλογισμο qogong (κινητικο κ στατικο) ,η μεθοδος εχει να κανει με την χαλαρωσει του σωματος , ξεκινοντας απο το ενεργειακο κεντρο του κεφαλιου(βρισκεται στην κορυφη),επειτα οραματιζεσαι οτι "βγαινεις" απο το σωμα σου κ ενω βρισκεσαι στον χωρο "βλεπεις'' τον εαυτο σου , εαν θελει καποιος μπορει να οραματιζεται οτι κανει βολτες στον χωρο 'η σε δωματια του σπιτιου του,βασικο ειναι στην περιοδο της χαλαρωσης , η αναπνοη , σε καθε εισπνοη-εκπνοη χαλαρωνουμε συνειδυτα,μια περιπτωση που μπορω να μοιραστω μαζι σας ειναι οτι καποια στιγμη εκει που προσπαθουσα για την αστρικη προβολη,πετυχα κατι αλλο, "εφυγα" `η "ξεκολλησα" με το φυσικο μου σωμα, η αισθηση ηταν τοσο αληθοφανης που πραγματικα πιστευα οτι πετουσα στα αληθεια,καθως κ αλλα σχετικα,οσο αφορα τις εως τωρα εμπειριες μου απο τον συνδιασμο qigong κ αστρικης προβολης στον ιδιο χρονο ειναι αρκετες,οι περισσοτερες ειναι ευχαρηστες,υπαρχουν ομως κ καποιες λιγες δυσαρεστες που εχουν να κανουν με κατι κακο;δεν ξερω ακομα,η αισθηση ομως της ενεργειας που διακατεχει το σωμα μου κατα την διαρκεια των ασκησεων ειναι καποιες φορες τοσο δυνατο κ ευχαριστο οπως ενας οργασμος μετα απο σωματικη επαφη(ισως κ πιο εντονα).Ο λογος που αρχισα ηταν η γνωριμια μου με καποιον ο οποιος μου εδειξε τον δρομο σε ολα αυτα,στην αρχη βεβαια δεν με πηρε στα σοβαρα,οταν ομως ειδε τον ζηλο μου κ τι καταφερνα μεσα σε ελαχιστες ημερες αλλαξε σταση...τωρα αυτο το χρονικο διαστημα εκτος απο κοιλιακη αναπνοη δεν κανω κατι αλλο,για λιγο βεβαια για λογους οικογενειακους αλλα κ ξεκουρασης(για την αστρικη προβολη μου απαγορευτει να την εξασκω , για λιγο φανταζομαι).Οι λογοι ειναι καθαρα , θελω να πιστευω ψυχικη αναζητηση;κατι αλλο; δεν ξερω , σιγουρα αυτο που ξερω ειναι οτι τωρα πια ειναι κομματι του ευατου μου , καθως αντιλαμβανομαι οτι απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου διαλογιζομουν χωρις συνυδητα να το γνωριζω καθως κ ειχα εμπειριες με κατι περα απο το κοινο ανθρωπινο περιβαλον(πιστευω),το ολο θεμα το βλεπω σφαιρικα,μερος του στοχου μου ειναι η βελτιωση του χαρακτηρα , η μειωση των αδυναμιων του χαρακτηρα μου , η καταργηση των κακων συναισθηματων κ παθων που χαρακτηρηζει εμας τους απλους ανθρωπους,η σωματικη κ πνευματικη δυναμη,η γνωση για το οτιδηποτε,η επαφη με το κατι διαφορετικο και ισως ανωτερο απο εμας τους ανθρωπους,η διεξοδος απο την ανθρωπινη μιζερια κ την γηινη φυλακη , η δυνατοτητα να μπορω να βοηθαω τους δικους μου ανθρωπους κ οχι μονο, κ ολα αυτα με καποιον αποτερω μεγιστο στοχο-σκοπο,βεβαια το εαν τα καταφερω 'η οχι δεν το ξερω , ζηταω πολλα κ δεν ξερω εαν εχω την ικανοτητα 'η τις δυναμεις για να τα καταταφερω , αυτο που γνωριζω ειναι οτι θελω να προσπαθησω στο μεγιστο, ευχαριστω

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερα θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας για καποιο θεμα.Χθες το μεσημερι που κοιμηθηκα συνεβει κατι που δεν το ειχα ξαναπαθει..ξυπναω αποτομα απο ενα θορυβο πολυ δυνατο,κατι σαν αλυσοπριονο,και δεν μπορουσα να κουνηθω ουτε να ανοιξω τα ματια μου ουτε να μιλησω.απλως ενιωθα ενα μουδιασμα καπου στην μεση.Επιπλεον,πριν γινει αυτο ειχα μια σχετικη συζυτηση και αυτο ειναι που με τρομαξε παρα πολυ..λογικα δεν θα ηταν απλα μια παραλυση υπνου?

Blondbrained είπε...

σχετική συζήτηση όταν λες, εννοείς με την αστρική; είναι πολύ σύνηθες να έχουμε εμπειρίες όταν ασχολούμαστε μ' αυτό, όταν διαβάζουμε και μιλάμε γι' αυτό. πολλοί συμβουλεύουν να ξυπνάμε στη διάρκεια της νύχτας, και να διαβάζουμε κάτι σχετικό με την αστρική καινα ξαναπέφτουμε για ύπνο, προκειμένου να μεγιστοποιήσουμε τις πιθανότητες. Είναι σαν να πατάς ένακ κουμπάκι στον εγκέφαλο.

Αυτό που σου συνέβη είναι όντως παράλυση ύπνου, μόνο που ξύπνησες στη διάρκεια, κι αυτό είναι ένα απο τα στάδια. Απλώς σε μία "αβίαστη" αστρική, σ' αυτό ακριβώς το στάδιο βγαίνεις, οπότε σπάνια τοαντιλαμβάνεσαι. Είναι η φάση που το "σώμα κοιμάται" ενώ ο "νους είναι ξύπνιος", αυτό ακριβώς που θέλουμε για στρική. Τα είχα κι εγώ ένα διάστημα πολύ έντονα, τα συμπτώματα αυτά, έντονους ξαφνικούς θορύβους (εγώ άκουγα ποδοβολητό αλόγων που έρχονταν κατά πάνω μου :P ή κάτι σαν πόρτα που έκλεινε μέσ' στα μόυτρα μου.... τόσο δυνατοί ήταν). Δεν ξέρω τι ακριβώς είναι, δεν είναιας πούμε "του αστρικού", αυτό έχω καταλάβει εγώ, είναι κάτι σαν αποτυπωμένοι θόρυβοι του εγκεφάλου που μεγιστοποιούνται, ίσως έχει να κάνει και με τη διαφορά πίεσης;;;;; Αυτό το λέω τελείως αυθαίρετα, αλλά μου έχει κολλήσει εδώ και χρόνια, απλώς δεν ξέρω να το αποδείξω. Με έναν τέτοιο έντονο θόρυβο πάντως ξεκίνησα να έχω εμβοή κάποτε... όταν γύρισα από εκείνη την εμπειρία είχα την εμβοή, οπότε έχει να κάνει μα κάτι οργανικό σίγουρα! Μη φοβάσαι.... είσαι έτοιμος/η για το άλμα :) Καλά ταξίδια σου εύχομαι!

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχ ανακουφιστηκα καπως με αυτα που μου ειπες:ρ η αληθεια ειναι οτι ειμαι πολυ "κλασομπανιερα" κι μονο και μονο στην ιδεα της αστρικηςπροβολης φοβαμαι.σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου:)

Blondbrained είπε...

ααααα, διάβασε ο,τι έχω ανεβάσει για το θέμα και ό,τι μπορείς από τους συγγραφείς που προτείνω και κατάλαβε πως ο φόβος σου δεν έχει ουσιαστικό έρεισμα! ΔΟΥΛΕΨΕ ΤΟΝ, ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΤΟΝ και....ΠΕΤΑ! :)

Ανώνυμος είπε...

Αυτο ειναι το θεμα οτι ενω γνωριζω πως δεν πρεπει να φοβαμαι το κανω...ισως να φταιει το γεγονος οτι δεν πολυπιστευα σε ολο αυτο το θεμα και μου εχει κατσει καπως

Blondbrained είπε...

Οι καλύτεροι αστροταξιδευτές είναι οι... άπιστοι, γιατί είναι αυτοί που πειραματίζονται, και προσπαθούν να επιβεβαιώσουν αυτό που ζουν και στο φυσικό. :) Έχεις δρόμο μπροστά σου... μη χάνεις καιρό!

Ανώνυμος είπε...

Να ρωτησω και κατι ακομα,ολα αυτα που ακουγονται περι μορας ειναι η παραλυση του υπνου?

Blondbrained είπε...

Όχι,δεν είναι η παράλυση, αλλα συμβαίνει στη διάρκεια της παράλυσης.

Ανώνυμος είπε...

Πιστευεις οτι ειναι κατι που υπαρχει η απλως ενας μυθος?γιατι απο οσο ξερω η παραλυση προκαλει και παραισθησεις

Blondbrained είπε...

Προσωπικά πιστεύω ότι υπάρχει, γιατί υπάρχουν αναφορές ανατριχιαστικά παρόμοιες σε όλες τις κουλτούρες! Αλλά δεν το έχω ψάξει να δω τι είναι, γιατί δεν το έχω ζήσει, ούτε κάποιος δικός μου. Ευτυχώς δεν είναι και τόσο σύνηθες. Και σίγουρα αντιμετωπίζεται. Οι περισσότεροι τη διώχνουν με μια προσευχή της θρησκείας τους. Άλλοι που έχουν πρόβλημα χρησμοποιούν αποτρεπτικούς μηχανισμούς στο κρεβάτι τους. Δε θυμάμαι τώρα τι, αν θες να ψάξω στα κιτάπια μου που είχα κρατήσει κάποια πράγματα για ώρα ανάγκης.

Ανώνυμος είπε...

Να γιατι φοβαμαι!:ρ γενικοτερα,και στην αστρικη προβολη δεν εχουν αναφερθει διαφορες οντοτητες,που μπορει να ειναι κακοβουλες?

Blondbrained είπε...

Καταρχάς η μόρα έχει αναφερθεί ως επί το πλείστον (μη σου πω αποκλειστικά) σε άτομα που δεν είχαν εμπειρίες αστρικής προβολής...

Δεύτερον, διάβασε τις αναρτήσεις μου για τα "κακοβουλα" όντα και θα καταλάβεις πως αν ήταν να ήοσυν στόχος των πραγματικά κακόβουλων όντων, θα το ήξερες πιθανά ήδη :)

Τα μη-κακόβουλα΄οντα που παρουσιάζονται ως τέτοια είναι εικόνες του μυαλού σου. Μπορείς να τις αφήσεις να σε ελέγχουν και να τρέφονται από σένα σαν τις ψείρες και τις βδέλλες ή μπορείς απλώς να τις στείλεις εκεί που είναι η θέση τους.... στις μαύρες τρύπες του σύμπαντος!!!!!! :) γενικά, όσο διαβάζεις και κατανοείς τι γίνεται, θα σου φεύγει ο φόβος σχεδόν από μόνος του. Η γνώση είναι δύναμη!

Ανώνυμος είπε...

Σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου πραγματικα αισθανομαι οτι με εχεις βοηθησει καπως.θα προσπαθησω να ενημερωθω και αλλο μπας και βγαλω καμια ακρη γιατι μου φαινονται ολα πολυ περιεργα. Σε ευχαριστω και παλι:)

Ανώνυμος είπε...

Να σου πω εχω μια απορια....ενα βραδυ ειχα ξαπλωση επειδη ημουν κουρασμενος και ξαφνικα μου ανεβηκε η ταχυτητα αναπνοης το θυμαμαι πολυ καλα...δεν εχω καποιο προβληημα υγειας ουτε ειχα...λες να ηταν ενα απο τα σταδια αστρικης προβολης????σε παρακαλω απαντα γρηγοτα γιατι ψαχνομαι με αυτο το θεμα και μηπως παιζει καποιο ρολο που ειμαι 15 χρονων????μηπως εχει καποιο θεμα οτι δεν μπορω να κανω αστρικη προβολη

Ανώνυμος είπε...

Σας παρακαλω πολυ απαντηστε μου οσο πιο γρηγορα μπορειτε στο σχολιο μου το παραπανω με τον 15χρονο

Blondbrained είπε...

Δε νομίζω πως έχει καμία σχέση με αστρική προβολή αυτό. Ίσως ήσουν πολύ αγχωμένος για κάτι, ακόμα και υποσυνείδητα. Από την άλλη είσαι σε ηλικία που οι ορμόνες προσπαθούν να εξισορροπήσουν στο σώμα σου. Όλα είναι σε συνεχή ανακατάταξη. Είναι μια ηλικία με πολλές πιθανότητες για αστρική, ακριβώς γι' αυτό το λόγο, γιατί οι κυτταρικές και αστρικές "μνήμες" ξυπνούν και έρχονται στην επιφάνεια, αλλά ο ρυθμός αναπνοής δεν έχει καμία σχέση.
Προσπάθησε να ηρεμήσεις, χαλάρωσε. Ήδη φαίνεται από τα σχόλιά σου ότι είσαι αγχωμένος. Όταν είναι να γίνει... αν είναι να γίνει... θα γίνει :)

Ανώνυμος είπε...

Οκ ευχαριστω για την απαντηση απλως το ειπα γιατι καπου διαβασα οτι ενα συμπτωμα οτι αρχιζει η αστρικη προβολη ηταν η αλλαγη στον ρυθμο τηε αναπνοης αν ανεβει η κατεβει.....κ;ι δεν νομιζω να ειχα αγχος...παντος ευχαριστο για τον χρονο σας...να σου πω κατι επειδη εχω καποιες ερωτησεις για την αστρικη προβολη αν.εχεις facebook μπορεις να κανεις add στο ονομα Panagiotis Voyatzoglou γιατι εχω πολλες αποριες...αλλα για καποιους λογους πες οτι δεν μπορεις να με κανεις add μπορεις να μου εξειγησεις αυτο με το βουητο στο αυτι που το χρησοιμοποιεις για να επιστρεψεις???

Blondbrained είπε...

Φίλε Παναγιώτη, με το χέρι στην καρδιά σου λέω πως ο ρυθμός της αναπνοής δεν έχει καμία μα καμία σχέση με το αν θα βγεις αστρικό ή όχι.... Μα καμία όμως. Έχουν γραφτεί πολλά κατά καιρούς από ανθρώπους που δεν έχουν κάνει ποτέ αστρική προβολή... Δεν ξέρω καν πού στην ευχή τα βρίσκουν και τα γράφουν.

Τέλος πάντων, την εμβοή δεν τη χρησιμοποιώ για να γυρίσω, τη χρησιμοποιώ συχνά για να βγω, ως μέσον συγκέντρωσης, αλλά και στον διαλογισμό.

Το θέμα του άγχους και των ορμονών είναι πολύ σημαντικό πάντως. Είσαι όντως σε μία ηλικία που οι ορμόνες λειτουργούν πολύ διαφορετικά. Ψάχνουν να βρουν τη "θέση" τους στον οργανισμό σου. Εγώστην ηλικία σου πχ, λιποθυμούσα στα καλά καθούμενα. Δεν είχα απολύτως τίποτα, απλώς λιποθυμούσα εκεί που καθόμουν! Η εφηβεία είναι μία μαγική περίοδος που δεν ξέρεις τι να περιμένεις! :) Έχε υπομονή, και το αστρικό θα έρθει στην ώρα του...

Blondbrained είπε...

Ό,τι απορία έχεις μπορείς να ρωτήσεις κι εδώ. Να μαθαίνουν κι άλλοι :)

Panagiotis Voyatzoglou είπε...

Ωωχ τωρα που το βλεπω δεν εχει εμφανισει μια ερωτηση που εκανα πριν...τελος παντον για μια χαζη ερωτηση ξεκινησα το προηγουμρνο μηνυμα μου

Panagiotis Voyatzoglou είπε...

Ωωχ τωρα που το βλεπω δεν εχει εμφανισει μια ερωτηση που εκανα πριν...τελος παντον για μια χαζη ερωτηση ξεκινησα το προηγουμρνο μηνυμα μου

Panagiotis Voyatzoglou είπε...

Να ρωτησω κατι γιατι δεν το εγραψα πριν....οταν εισαι σε αστρικη προβολη ο κοσμος ειναι σαν τον δικο μας η ειναι ολο μαυρος ππυ δεν βλεπεις τιποτα???και κατι ακομα αν θελει καποια αλλη ψυχη το σωμα σου πως το καταλαβαινεις και πως το αρνησαι να παρει το σωμα σου????

Ανώνυμος είπε...

Εγώ Ονειρεύτηκα πολλές φορές με πλήρη αντίληψη ότι ονειρευωμε. Καλό αυτό;

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερα σε ολους τους ταξιδιωτες του αγνωστου. Θα ηθελα να ρωτήσω γιά ένα θέμα πού έχω με το αστρικό ταξίδι και όποιος θέλει να μου πεί την γνώμη του.Είχα αρκετές φορές αστρικές εμπειρίες, ακούσια όμως, δηλ αποκτούσα συνείδηση του ονείρου και προσπαθούσα να κινηθώ συνειδητά.Μια φορά είχα τριλή εκδήλωση του φαινομένου όταν σε κάποιο συνειδητό όνειρο με κυνηγήσαν 3 μαυροφορεμένοι εφφιποι και απο το φόβο μου βρεθηκα να ίπταμαι και να βλέπω το αστρικο μου διπλο να τρεχει να σωθεί , μπαίνοντας σε ένα δωμάτιο και να ξαπλώνει πανω στο φυσικό μου σωμα που κοιμόταν και ευθης ξύπνησα, ή να πετάω σε μια αγνωστη πόλη οπου όλοι με κοιταζαν σαν να έβλεπαν φαντασμα, ή να βγαίνω στο δωμάτιο μου στο στρατό και να επισκεπτομαι το χωριό μου πετώντας 400 χλμ μακρια και να με τραβάει ένα φως απο το σπίτι μιας θειας μου , οπότε και την επισκέπτομαι και συνομιλούμε , και την επομένη την πήρα τηλ και μου είπε οτι με είδε στον ύπνο της και νοτί είχε αναψει ένα κερι που της είχα πάρει δώρο στην γιορτή της!! το θέμα μου είναι οτί δεν μπορώ να προκαλέσω εκούσια αστρική προβολή.Τι μπορεί να προκαλέσει το συνειδητο να μπλοκάρει την δυνατότητα αυτή? προσφατα διαβασα οτι το αστρικό ταξιδι δεν συμβαίνει πραγματικά στον φυσικό κόσμο αλλά μεσα στο μυαλό μας και οτι απλά αλλαζουμε την αντιληψη μας σε αλλα πεδία.Ισως να εφταιγε και αυτο δεν ξερω, ισως να έχω κάποιον ενδομυχο φόβο. Καμία συμβουλή?

Ανώνυμος είπε...

Γεια σας! χθες είδα ένα όνειρο, πως πετούσα πολύ ψηλα χωρίς φτερά μία αόρατη δύναμη με κρατουσε ψηλά. Κάποια στιγμή άρχισα να γυρνάω γύρω γύρω... τρόμαξα και άνοιξα τα μάτια μου και είδα πως ερχόμουν απο τον τοίχο του σπιτιού μου στο δωμάτιό μου και πήγαινα να μπω στο σώμα μου που κοιμόταν.
Και όταν μπήκα, άνοιξα κανονικά τα μάτια μου και τότε κατάλαβα πως όλα αυτά ήταν όνειρο... Ήταν ιδιαίτερα ζωντανό πάντως, λες και πετούσα πραγματικά! Πριν συμβεί όλο αυτό μία φωνή μου είπε πως θα πετάξω, και σε άλλα όνειρα την ακούω, και αναρρωτιέμαι ποιός είναι γιατί ενω την ακούω πολύ κοντά μου ποτέ δεν βλέπω κανέναν.
Εσείς οι αστροταξιδευτές ποιός πιστεύετε πως θα μπορουσε να κρύβεται πίσω απο αυτή τη φωνή; πιστεύετε πως αυτο το πέταγμα ήταν ένα απλό όνειρο; Θα ήθελα πολύ να ακούσω την άποψή σας!
Συγνώμη αν σας κούρασα με την πολυλογία μου αλλά ήθελα να είμαι όσο πιο κατανοητή γίνεται!

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερα,
Με λενε Αννα και ειμαι 14 χρονων.
Διαβασα το αρθρο σας στο blog και η αληθεια ειναι πως μπερδευτηκα λιγο...
Απο οτι καταλαβα, η αστρικη προβολη δεν ειναι κατι επικινδυνο, οπως το παρουσιαζουν...
Ποια ειναι κατα την γνωμη σας η ευκολοτερη τεχνικη?
Οταν βγαινουμε απο το σωμα μας τι βλεπουμε; και πως μπορουμε να κινηθουμε;
Υπαρχει κινδυνος να μην επιστρεψουμε;
Τι θα γινει αν καποιος εν ωρα αστρικης προβολης επιχείρησει να μας ξυπνησει;
Πως επιστρεφουμε στο κανονικο μας σωμα και ξυπναμε;
Μπορουμε να ταξιδεψουμε στον πραγματικο κοσμο; ή ολα ειναι στο μυαλο μας; Εννοω, μπορουμε να δουμε τι γινεται στο ταδε μερος την συγκεκριμένη στιγμη;
Ποιος ειναι ο λογος που γινεται ;
Ευχαριστώ εκ των προτερων.

Ανώνυμος είπε...

Ειμαι η Αννα. απο το προηγούμενο σχολιο...συγνωμη για την ασχετοσύνη μου..εχω ακομα 4 ερωτησεις:
*μπορεις να μιλησεις με πεθαμενους στην αστρικη προβολη;
*υπαρχει περιπτωση καποιος να σε δει;
*μπορεις να πας σε μερη. που ουτε καν ξερεις πως ειναι;
*μπορεις να λυσεις αποριες πχ. ποια ηταν η πραγματικη αιτια για τον θανατο του bruce lee κτλ. ?
Ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

καλησπέρα παιδιά,,θα τα γράψω σε λίγα λόγια να μην γινομαι κουραστικος το δοκίμασα 1 φορα απλά ξάπλωσα στο κρεβάτι εκλεισα τα ματια και συγκεντρωθηκα μετά από 7-10 λεπτά αρχισα να νιώθω το σώμα μου να αιωρείται σιγά σιγά να ανεβαίνει λίγο προς τα πανω και να αρχίζω να νιώθω κάτι να βγαίνει από μέσα μου στην αρχή ήταν καλά ολα αλλά μετά ένιωθα το στήθος μου κάπως σαν να ανιγη μετά από εκεί με έπιασε ταχυπαλμία και το σταματησα ανηξα τα μάτια και δεν μπορούσα να κουνηθώ για 10 δευτερόλεπτα,,αν εποθέσω ότι πέτυχε έτσι γίνετε την πρώτη φορα?

Ανώνυμος είπε...

Μου εχει τυχει περιπου 3 φορες ολο αυτο ξεκινωντας με ενα εκωφαντικο εσωτερικο βουιτο αλλα φτανοντας στο ταβανι απο τον φοβο μου επεστρεφα βιαια στο σωμα μου με αποτελεσμα να εχω μια ολικη παραλυση για τρια περιπου λεπτα....οταν το ειπα σε ενα συγγενικο μου προσωπο που ειναι πολλα χρονια μυημενος σε μια ινδικη πνευματικη ομαδα και εχοντας φτασει σε μεγαλα επιπεδα διαλογισμου μου ειπε οτι ειναι αρκετα επικινδυνο αν το κανεις μονος σαν αρχαριος και χωρις πνευματικη καθοδηγηση απο καποιον πνευματικο δασκαλο....εσεις που εχετε μεγαλη εμπειρια του θεματος εχετε αντιμετοπησει καποιες οπως μου τις περιεγραψε "επιθεσεις" ;;

Ανώνυμος είπε...

καλημέρα.Βλέπω το τελευταίο πόστ περι θορύβου κι ευτυχώς βλέπω κάτι σημαντικο που ένιωσα.Το θόρυβο.Χωρίς να το θέλω ένιωσα 2 φορές αυτή τη "διαφορετική" στιγμή και δεν μπορούσα να την εξηγήσω.Μεταξύ μας,νόμιζα ότι είναι ένα βήμα πριν τον θάνατο ο οποίος δεν με φοβίζει και τον βλέπω σαν κάτι φυσιολογικότατο.Τη στιγμή εκείνη όμως στην κορύφωση του θορύβου ένιωσα ένα φόβο που δε μπορούσα να ελέγξω και μάλλον ήταν το άγνωστο.Να τονίσω,και τις δύο φορές που μου συνέβη πριν αρχίσει ο θόρυβος κάτι είχα νιώσει στον αυχένα.Ενα μούδιασμα και μόλις άλλαζα στάση εφευγε.Ερχόταν σε συγκεκριμένη στάση μόνο.Να τονίσω ότι μόλις ερχόταν η κορύφωση του θορύβου για κάποιον λόγο κάτι με σταματούσε κάτι με γύριζε πίσω.Ισως αυτός ο φόβος που έλεγα που δεν είχε σχέση με το φόβο που νιώθουμε και ξέρουμε απ τη ζωή μας.Ολα αυτά γίνανε συμπτωματικά χωρίς προσπάθεια αλλά πάντα ήμουν υποψιασμένος γι αυτά τα θέματα.Μόνο υποψιασμένος χωρίς σχεδόν καμία γνώση.Μονο σε επίπεδο κουτσομπολιου αν μπορώ να το πω έτσι.Σήμερα γκουγκλασρισα τη σχέση του θορύβου και της αστρικής προβολής κι έτσι έπεσα πάνω στο πόστ.Θα παρακολουθω αν απαντήσει κανείς

Ευχαριστώ για την υπομονή σας

Ανώνυμος είπε...

Γεια σας.
Προσπαθώ και εγώ από τη σειρά μου να βγω στο αστρικό πεδίο, να πραγματοποιήσω ένα αστρικό ταξίδι. Μία φορά ακούσια έφτασα να αιωρούμαι 2 μέτρα ψηλά από το φυσικό μου σώμα και να έχω τη μαγική αίσθηση της αιώρησης, ενώ ήξερα ότι το φυσικό μου σώμα ήταν στο κρεβάτι. Άλλες φορές έχω ακούσει ήχους (εμβοές) αλλά ακόμη πιο έντονους και περίεργους σα να φυσάει αέρας φύλλα (φουρφουρίσματα) θα τα έλεγα. Δεν ξέρω αν είναι οιωνοί πριν την αστρική προβολή. Θα ήθελα τη γνώμη σας. Επίσης, κλείνοντας θα ήθελα να σημειώσω μία τελευταία μου εμπειρία. Δεν ήταν εσκεμμένη αλλά ακούσια..αισθάνθηκα σαν να με τραβούν απ το αριστερό μου πόδι...μάλιστα είχε αποκτήσει μεγάλη διάσταση σε μήκος ενώ ταυτόχρονα ένιωθα βάρος στο στήθος, παράλυση στο σώμα μου και σαν ένα χέρι να μου γυρνάει το κεφάλι...σα χάδι...δεν ξέρω αν έχει να κάνει με ινκουμπους και σουκουμπους. Τρόμαξα και το σταμάτησα. Θα ήθελα τη γνώμη σας. Ευχαριστώ και καλές γιορτές σε όλους σας.

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. Συγνώμη αν φανεί παράξενο ή αστείο. Υπάρχει τρόπος να μπορείς να μπεις στο όνειρο κάποιου άλλου να μεταφέρεις τις σκέψεις σου και να πεις αυτά που νοιώθεις και ο ίδιος να πάρει τα μηνύματα μέσω του ονείρου του;

Pt. Yogi Raj Shastri είπε...

vashikaran specialist

vashikaran specialist in delhi

vashikaran specialist in punjab

vashikaran specialist in chandigarh

vashikaran specialist in rajasthan

vashikaran specialist in pune.

vashikaran specialist in mumbai

vashikaran specialist in kolkata

vashikaran specialist in hyderabad

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΤΑΦΟΣ είπε...

ΤΟ ΟΝΕΙΡΟΞΥΠΝΗΡΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΒΡΑΧΙΟΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΦΟΡΕΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΡΠΟ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΡΥΘΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΣΤΑ 5,10,15 ΛΕΠΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΤΩΝ 12,16,24 ΒΟΛΤ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΗΤΕ.ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ..ΜΗΝ ΚΟΙΜΗΘΗΤΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΣΩΜΑ. ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΝΗΔΗΤΑ ΤΟ ΑΣΤΡΙΚΟ ΤΑΞΙΔΗ. ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΕΤΕ ΕΠΟΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.. 6986271834 Κ. ΚΩΣΤΑΣ