Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2012

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!


Το πάλεψα, αγωνίστηκα, ίδρωσα... να ρυθμίσω έτσι τις υποχρεώσεις της μαμάς που ετοιμάζεται πυρετωδώς για την μετακόμιση της οικογένειας... εχμ... συγγνώμη, για τις διακοπές εννοώ. Αλλά δεν πρόκαμα! Δε θα πω για το πόσο ξεκουράζεται μια συνηθισμένη σύζυγος και μητέρα δύο παιδιών σαν εμένα, γιατί θα γίνει σόκιν η ανάρτηση! 

Το θέμα είναι πως όλα είναι έτοιμα για την αυριανή μας αναχώρηση στα πάτρια εδάφη, αλλά δεν είχα την ευκαιρία να ανεβάσω μία-δύο αναρτήσεις πολύ σημαντικές, τόσο για το αστρικό, όσο και για τροφές και φυτά του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, και πολλά άλλα!

Επιφυλάσσομαι για τέλος Αυγούστου που θα επιστρέψουμε. Μπορεί να μην είμαι ακριβώς ξεκούραστη τότε, αλλά σίγουρα θα είμαι ανανεωμένη, και αυτό είναι το μόνο που χρειάζομαι.

Σας εύχομαι ολόψυχα, το λοιπόν, ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, όπου κι αν είστε, όπου κι αν μείνετε, όπου κι αν φύγετε να πάτε. Να έχετε δύναμη, ΥΠΟΜΟΝΗ, εμπιστοσύνη στο Είναι σας και ηρεμία καρδιάς. Γιατί χωρίς ηρεμία δεν θα μπορείτε να παίρνετε τις σωστές αποφάσεις. Δεν ζω σε άλλη χώρα, η κρίση με άγγιξε και με αγγίζει με το παραπάνω... δυστυχώς, οπότε δεν μιλάω εκ του ασφαλούς. Μιλάω όμως μέσα από την καρδιά μου και με τη βεβαιότητα και την γνώση πως δεν είμαι μόνη, και δεν είμαστε μόνοι. ΠΟΤΕ! Ίσως για μια στιγμή νιώθουμε μόνοι όταν πεθαίνουμε, αλλά ακόμα και τότε η στιγμή αυτή γίνεται τα πάντα, και η μοναξιά χάνεται. Αλλά θα μιλήσουμε και γι' αυτό σε άλλη ανάρτηση... 

Σας ασπάζομαι. Βραχείτε, έστω και στην ντουζιέρα σας και αγαπάτε αλλήλους, αδέλφια, γιατί κανείς άλλος δε θα μας αγαπήσει, αν δεν αγαπήσουμε πρώτοι τον εαυτό μας!

*Η ΥΠΕΡΟΧΗ φωτογραφία είναι από το φόρουμ snowclub.gr. Μπράβο στους καλλιτέχνες! Μεγάλη έμπνευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: