Τρίτη, 4 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ, ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟ: THE REAL DEAL!


 
Και έφτασε η στιγμή να μιλήσουμε για τις πραγματικές επιθέσεις τρίτων. Μαύρων μάγων, αρνητικών οντοτήτων του αστρικού, ή ακόμα και άλλων αστροταξιδευτών που το θεωρούν παιχνίδι να σου την πέφτουν και να σε δέρνουν. Οι νταήδες και οι "παιχνιδιάρηδες" υπάρχουν κι εκεί, φυσικά.

Καλά, σ' αυτούς τους τελευταίους δεν αξίζει να σπαταλήσετε ούτε δεύτερη σκέψη. Απλά φύγετε από κει, και το Σύμπαν θα κάνει τα υπόλοιπα. Τις περισσότερες φορές, κι εφόσον δεν αλλάξουν τροπάρι, θα χάσουν την ικανότητα για αστρικό πολύ σύντομα, οπότε μη χάνετε ενέργειες για ήδη "πεθαμένους". Για τους λόγους που χάνεται η ικανότητα για λίγο ή μόνιμα θα μιλήσουμε σε άλλη ανάρτηση.

Είμαστε λοιπόν στο αστρικό και κάτι σκοτεινό, ζοφερό και άσχημο... και πολύ δυνατό... μας χτυπάει. Μισό λεπτό, ας αλλάξουμε λίγο την εικόνα: Είμαστε λοιπόν στο αστρικό και κάτι γλυκό, μικρό, χαριτωμένο... και φαινομενικά αδύναμο... μας αλλάζει τα φώτα! Και τα δύο παραπάνω σενάρια είναι πιθανά. Όπως πιθανό είναι να χτυπηθούμε πριν προλάβουμε να καταλάβουμε τι έγινε, ή να γυρίσουμε στο σώμα μας από τον φόβο μας πριν προλάβουν να μας χτυπήσουν. Ας δούμε πιο αναλυτικά τη λίστα των "δραστών" και τι ακριβώς μπορούν να μας κάνουν... Θα σας ξαναθυμήσω πως ό,τι γράψω εδώ δεν είναι καταληκτικό, και πολύ πιθανόν να περιέχει και λάθη. Αλλά έχετε έναν πολύ καλό κριτή μέσα σας. Τον Πατέρα σας! Τον Εσωτερικό σας Δάσκαλο! Πάμε, λοιπόν...

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟΙ, ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ, ΤΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ;


1. Άλλοι αστροταξιδευτές. Θέλουν να παίξουν, θέλουν να μας τρομάξουν... για να διασκεδάσουν, θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και να εξασκηθούν πάνω σε πιο αδύναμους, ή έτσι νομίζουν αυτοί.. Όταν βγαίνουμε στο αστρικό "φοράμε" αυτό που είμαστε. Ένας αστροταξιδευτής που βγαίνει στο αστρικό για να παίξει, συνήθως είναι κάποιος που άρχισε πρόσφατα να βγαίνει και το θεωρεί παιχνίδι. Κατά βάσιν πρόκειται για νεαρά άτομα, έφηβους, το πολύ μέχρι 30. Και αυτή η μορφή τους παραμένει και στο αστρικό. Αν δείτε ένα νεαρό άτομο να έρχεται κατά πάνω σας κάνοντας γκριμάτσες και βγάζοντας άναρθρες κραυγές, είναι πολύ εύκολο να καταλάβετε τι είναι. Κάποιοι το παίζουν μοχθηροί, αλλά δεν τους βγαίνει. Ειδικά αν έχετε δει έναν πραγματικό "κακό" του αστρικού, η μοχθηρία τέτοιων αστροταξιδευτών είναι τραγελαφική. Κανονικά θα πρότεινα απλά να τους αγνοήσετε, γιατί δεν μιλάμε για κάποια δοκιμασία όπου πρέπει να δείξετε αγάπη για να 'διαλύσετε' την ενέργεια της οντότητας, και καθώς αυτά τα άτομα συνήθως θέλουν να μας τραβήξουν την προσοχή, με το να τους αγνοήσετε τους απογοητεύετε. Φεύγουν με τη μία, εκτός αν είναι πολύ κακομαθημένοι, οπότε ξαναπροσπαθούν. Φύγετε, είναι πολύ εύκολο. Απλά σκεφτείτε ένα μέρος που θέλετε να πάτε, ή στριφογυρίστε με δύναμη γύρω από τον εαυτό σας δεξιόστροφα, και θα βρεθείτε αλλού. Τέτοιοι αστροταξιδευτές κινούνται ως επί το πλείστον στα χαμηλά πεδία του αστρικού, οπότε καλό είναι να αναρωτηθείτε γιατί βρεθήκατε εκεί, και να καταγράψετε άλλα χαρακτηριστικά της εμπειρίας που ίσως είναι καθοριστικά στην αναγνώριση της περιοχής.

2.  Παιχνιδιάρικες οντότητες του αστρικού. Αυτό που η παράδοση ονόμασε νεράιδες, γκνόμους, συλφίδες και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Πρόκειται για οντότητες πέρα από το καλό και το κακό. Γι' αυτό και χρησιμοποιούνται συχνά από τους μαύρους μάγους για να τους κάνουν τις βρωμοδουλειές. Εξ ου και τα "στοιχειακά" της παράδοσης, που δεν είναι άλλο από "κακές" νεράιδες, γκνόμους, συλφίδες και δεν ξέρω εγώ τι άλλο... :] Τι κάνουμε μ' αυτές; Σπάνια επιτίθενται για να μας πονέσουν. Φανταστείτε τις σαν μικρά παιδιά που καμιά φορά παίζουν βίαια ή τραβάνε μαλλιά. Πώς φέρεστε σε ένα παιδί; Το κοιτάτε με αγάπη και του λέτε "Δεν ήταν ανάγκη να το κάνεις αυτό, αλλά ό,τι κι αν κάνεις εγώ σ' αγαπάω, να το ξέρεις". Ή τουλάχιστον αυτό κάνω εγώ με τα δικά μου παιδιά, όταν έχω την ηρεμία να μην ουρλιάζω σαν τρελή! Βασικά μπορείτε απλά να τους αλλάξετε τον τρόπο παιχνιδιού, αν σας ενδιαφέρει δηλαδή να μείνετε εκεί και να "παίξετε" μαζί τους για λίγο, για να γνωρίσετε τέλος πάντων μια οντότητα του αστρικού που δεν είναι καθόλου επικίνδυνη. Από επιστημονικής άποψης και μόνο έχει πολύ ενδιαφέρον, έτσι; Αν σας τραβάει τα αστρικά μαλλιά, γυρίστε ξαφνικά και κάντε του μια γκριμάτσα αστεία, γελάστε και αρχίστε το κυνηγητό, προβάλλοντας παιχνιδιάρικη διάθεση, ή απλά κανακέψτε τα! Επειδή είστε στο αστρικό, τα συναισθήματά σας και οι διαθέσεις σας και τα κίνητρά σας είναι πολύ ευδιάκριτα και προφανή, εκτός αν επιλέξετε να τα κρύψετε! Κάτι πολύ χρήσιμο όταν παρατηρείτε τις σκεπτομορφές σας για να τις κατανοήσετε... Ό,τι νιώσετε λοιπόν γι' αυτά θα τα βγάλετε προς τα έξω, και θα το εκτιμήσουν δεόντως!

3. Μοχθηρές και κάκιστες οντότητες του κατώτερου αστρικού. Αυτό που η φιλολογία των θρησκειών ανά τον κόσμο ονομάζει δαίμονες, μοχθηρά πνεύματα κλπ. Καταρχάς αυτά ζουν κυρίως στο κατώτερο αστρικό. Αν βρεθήκατε εκεί και "πετύχατε" ένα τέτοιο, υπάρχει λόγος. Μπορεί να είναι δοκιμασία, μπορεί να πρέπει να εργαστείτε με κάτι, μπορεί απλά να υποδηλώνει την εσωτερική σας κατάσταση. Πάντα υπάρχει τρόπος να φύγετε από το κατώτερο αστρικό. Ένας τρόπος είναι να γυρίσετε πίσω από τον φόβο σας, ένας άλλος είναι να προβάλλετε άμεσα αισθήματα αγάπης και ηρεμίας, και να προχωρήσετε προς τα "πάνω". Από πλευράς συμβολισμού, το ΠΑΝΩ στο αστρικό δηλώνει το ανώτερο. Μπορεί να μην είναι καθόλου πάνω, μπορεί να είναι κάτω, ανάλογα από ποια πλευρά το κοιτάς, αλλά για να δώσετε την "εντολή" στο υποσυνείδητό σας να σας ακολουθήσει κάπου "ανώτερα", πρέπει να το κάνετε με έναν συμβολισμό, κι αυτός ο συμβολισμός είναι η κίνηση προς τα πάνω! Κάποιες τέτοιες οντότητες θα σας κυνηγήσουν προς τα πάνω. Εκεί μπορείτε απλά να τους στείλετε στον διάολο, δηλαδή στο σπίτι τους. Απλώς χαριτολογώ... Αυτό που εννοώ είναι πως μπορείτε ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ, με πυγμή και θάρρος να τους δείξετε ποιος έχει το πάνω χέρι. Τέτοιες οντότητες δεν μπορούν να σας κάνουν ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα, πέρα από το να σας τρομάξουν και να σας προκαλέσουν πόνο. Το μόνο που θέλουν από σας είναι να τραφούν από την ενέργεια του φόβου που ελπίζουν να σας δημιουργήσουν. Και συνήθως το καταφέρνουν. Αν όντως το καταφέρουν καλό είναι επιστρέφοντας στο σώμα σας, γιατί αν φοβηθείτε θα επιστρέψετε, να μην πέσετε αμέσως για ύπνο γιατί η οντότητα θα συνεχίσει να τρέφετε από σας, πιθανά δημιουργώντας σας έναν εφιάλτη. Σπάστε την "σύνδεση" που έχει επιτευχθεί με το να μείνετε ξύπνιοι και να διαβάσετε κάτι, κατά προτίμηση χαλαρό και διασκεδαστικό. Το να τους στείλετε στον διάολο είναι και η επιλογή όταν δεν φοβάστε και παραμένετε εκεί, ή όταν φοβάστε αλλά καταφέρνετε να ελέγξετε τον φόβο σας -γίνεται κι αυτό και θα πούμε πώς- οπότε απλώς ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ να φύγουν. Τόσο απλά. Όταν κατανοήσετε ότι απλά θέλουν να τραφούν και θα το καταφέρουν μόνο αν τους το επιτρέψετε εσείς, μάλλον θα είναι πιο εύκολο να τους πάρετε το μαχαιροπήρουνο από το χέρι, έτσι; Εδώ παίζουν και τα σενάρια που ανέφερα. Μπορεί να έχει μια πραγματικά μοχθηρή μορφή, μπορεί να εμφανιστούν σαν μικρά παιδιά. ΠΑΝΤΑ όμως μπορείτε να τους αναγνωρίσετε από τα μάτια και το συναίσθημα που προβάλλουν. Ένα παράδειγμα είναι μια προσωπική εμπειρία. Διαβάστε και φρίξτε:

Κοιμάμαι στο δωμάτιο των παιδιών με τη μία κόρη μου που είναι άρρωστη, και έχω στείλει την άλλη κόρη, την υγιή, με τον μπαμπά για να μην κολλήσει. Βγαίνω αστρικό σχεδόν χωρίς να το θέλω, γιατί δεν σκόπευα να βγω, επομένως κάποιος με έβγαλε -αυτό δεν το έχω διευκρινίσει ακόμα ποιος μπορεί να το έκανε, μπορεί να έγινε για καλό, μπορεί να ήταν πρόκληση για μάχη- και βλέπω δίπλα στο κρεβάτι μας ένα πιτσιρίκι με τόσο διαβολικές ενέργειες που σχεδόν τα έκανα πάνω μου. Νομίζω πως -για μένα τουλάχιστον- δεν υπάρχει τίποτα πιο τρομακτικό από ένα σατανικό παιδί. Ακριβώς επειδή δεν είναι στη "φύση" των παιδιών η απόλυτη κακία, το βρίσκω πιο τρομακτικό από ένα τέρας με κέρατα και ουρά! Κοιτάξτε τώρα τι έγινε. ΦΟΒΗΘΗΚΑ μεν, είχα ΓΕΡΟ ΚΙΝΗΤΡΟ δε! Είχα εκεί την μικρή μου κόρη και δεν υπήρχε περίπτωση να μην την προστατεύσω! Υπερνίκησα τον φόβο μου λοιπόν και στάθηκα ανάμεσα σ' αυτόν και το παιδί και άρχισα τους εξορκισμούς "Στο όνομα του Χριστού, σε διατάζω να φύγεις, κλπ, κλπ". Συνήθως πιάνουν, αλλά προφανώς δεν ήταν φορτισμένοι με αρκετή πίστη εκείνη τη στιγμή, γιατί ο φόβος δείχνει έλλειψη πίστης, και να το θυμάστε ΚΑΛΑ αυτό, οπότε απλά με κοίταξε άγρια, πλησιάζοντας κι άλλο. Περιττό να πω ότι τρομοκρατήθηκα στην ιδέα ότι μπορεί να έκανε επίθεση στην μικρή για να τραφεί. Η αντίδραση της "μάνας" ήταν να του επιτεθώ πρώτη για να τον διώξω. Και εκεί έφαγα την χυλόπιτα. Με το που τον άγγιξα και μόνο, πόνεσα λες και άγγιζα πυρωμένο σίδερο, ή μάλλον λάβα! Αν ήμουν στο φυσικό θα έτρεχαν δάκρυα από τα μάτια μου από τον πόνο! Ήταν ένας πόνος που ειλικρινά δεν μπορώ να περιγράψω. Επομένως, είχα μόλις "κακό feedback", γιατί ένιωσα τον πόνο που μπορούσε να μου προκαλέσει και θεωρητικά θα έπρεπε να φοβηθώ περισσότερο, και κατάλαβα ότι με το άγγιγμα και μόνο και τον πόνο που μου δημιούργησε άρχισε να τρέφεται από μένα. Ε, εκεί θύμωσα πραγματικά. Είπαμε, αγάπη εκεί που παίρνει, αλλά όταν κινδυνεύουμε εμείς ή οι δικοί μας άνθρωποι, σπάμε κεφάλια. Σηκώθηκα όρθια μπροστά του -άλλωστε ένα σκατόπαιδο του ενός μέτρου ήταν- και του είπα επιτακτικά και έντονα "ΑΝΤΕ ΦΥΓΕ, ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ" και ετοιμάστηκα να του πετάξω φωτιά. Για την φωτιά σε άλλη ανάρτηση. Το σημαντικό είναι πως η προβολή του θάρρους που έκανα και μόνο τον έκανε να εξαφανιστεί. Επομένως, το μόνο που χρειάζεται για τους διαβόλους και τους τριβόλους είναι κατανόηση του γεγονότος ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΑΨΟΥΝ, παρά μόνο αν τους αφήσετε, κι αν χάσετε την πίστη σας στην ίδια σας την ΔΥΝΑΜΗ! Αν όμως παραμείνετε δυνατοί και επιτακτικοί, φεύγουν τρέχοντας. Μην τους λυπηθείτε, εννοείτε. Τι άλλο πρέπει να κρατήσετε από αυτή την εμπειρία; Όταν έχετε ισχυρό κίνητρο μπορείτε να υπερνικήσετε τον φόβο και να παραμείνετε στο αστρικό. Για μένα τα παιδιά μου είναι το ισχυρότερο κινητρο. Ακόμα κι αν δεν έχω να τα προστατεύσω άμεσα, ξέρω πως συνδεόμαστε ενεργειακά μέχρι να γίνουν 12 κι άρα ό,τι κάνω ενεργειακά έχει αντίκτυπο και σ' αυτά, κι έτσι δουλεύω όχι μόνο για μένα αλλά και γι' αυτά. Αν εσείς δεν έχετε παιδιά δικά σας, έχετε τα παιδιά όλου του κόσμου. Μπορεί να μην συνδέεστε ενεργειακά μαζί τους στον βαθμό που συνδέεται ένας γονέας, αλλά πιστέψτε με συνδεόμαστε όλοι μεταξύ μας. Ό,τι κάνω ή δεν κάνω έχει αντίκτυπο σε κάποιον άλλον με τον οποίο "μοιάζουμε" ενεργειακά, έχουμε κοινό ενεργειακό γενετικό κώδικα ας πούμε. Κι αυτός ο κάποιος θα επηρεάσει έναν άλλον "ενεργειακό συγγενή" μας και ούτω καθεξής. Επομένως αν ψάχνετε για άγκυρα, για ευθύνη, για κίνητρο, απλά κοιτάξτε γύρω σας στον δρόμο τους ανθρώπους, τους νέους, τους γέρους, τα παιδιά, τους καλούς, τους κακούς, τους άσχημους. Για όλους φέρετε ένα μικρό μεν, αλλά ουσιαστικό μερίδιο ευθύνης. Αν και τη μεγαλύτερη ευθύνη την έχετε για τον εαυτό σας, τα αυτοκαταστροφικά μας εγώ δεν μας αφήνουν να το "νιώσουμε" σε όλο του το μεγαλείο! Όλα αυτά μην τα πάρετε ως δικαιολογία για να επιτρέψετε στους δαίμονές σας να σας δημιουργήσουν τύψεις και να τραφούν, και μην κάνετε το λάθος να δικαιολογηθείτε, κρίνοντας αυτά που λέω ως χαζό και γελώντας. Ήδη θα έχετε θρέψει κάτι δικό σας -εγώ/σκεπτομορφή- και πιθανά και κάτι εξωτερικό -οντότητες του αστρικού... Χρησιμοποιήστε αυτή τη γνώση ως όπλο για να εργαστείτε. Ή απλά γυρίστε πλευρό και συνεχίστε να κοιμάστε. Είναι κι αυτό μια επιλογή και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σας κρίνει γι' αυτή.

4. Μοχθηρές και υπερκάκιστες οντότητες του ανώτερου αστρικού. Πρόκειται για "δαίμονες" ας πούμε των ανώτερων επιπέδων, άρα για οντότητες με τρομερή δύναμη. Συνήθως αυτοί συνεργάζονται με μαύρους μάγους και μπορεί να εμφανίζονται ακόμα και ως άγγελοι ή δάσκαλοι. Είναι επικίνδυνοι από την άποψη ότι μπορεί να σας ξεγελάσουν και να σας οδηγήσουν σε πράξεις που θα κάνουν κακό σε σας, και άρα καλό σ' αυτούς. Γιατί ό,τι κάνει κακό σε σας, δημιουργεί κατώτερες δονήσεις στα ενεργειακά σας σώματα, με τις οποίες μπορούν να τραφούν άνετα αυτοί. Αυτοί σπάνια εμπλέκονται σε μάχες, γιατί ακριβώς σπάνια παρουσιάζονται όπως είναι, αντίθετα παίρνουν την καλή τους μορφή, γιατί ως οντότητες με ανώτερη ευφυία ξέρουν πως καμιά φορά η πειθώ και η παραπλάνηση φέρνουν καλύτερα αποτελέσματα από την τρομάρα της μιας φοράς. Τι σημαίνει αυτό; Γιατί να τραφούν μια φορά από κάποιον αστροταξιδευτή με κατώτερες δονήσεις, ενώ μπορούν να τρέφονται ακόμα και για μια ζωή από έναν αστροταξιδευτή δυνατό με ανώτερες δονήσεις; Πώς τρέφονται; Με το να δημιουργούν αισθήματα υπερηφάνειας στον αστροταξιδευτή "Μα ποιος είμαι εγώ, καλέ, που μιλάω με τους αγγέλους", ή τύψεων και φόβου "Πάλι έκανα αμαρτία σήμερα, θα πάω στην κόλαση, πρέπει να μετανοήσω" ή υπεροχής "Όλοι θα πάνε στην κόλαση, κι εγώ θα πάω στον παράδεισο", κλπ κλπ. Είναι λοιπόν επικίνδυνοι επειδή δεν ξέρεις με τι έχεις να κάνεις. Δεν μπορείς να τους χτυπήσεις όταν δεν μπορείς να τους "δεις". ΓΙ' ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΟΥΜΕ ΤΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΕΣ ΜΑΣ. Γιατί μέσω αυτών δημιουργούν κανάλια για να τραφούν. Όλα αυτά τα δικά μας Εγώ και σκεπτομορφές δεν είναι παρά τα καλαμάκια τους. Τα δικά μας εγώ και σκεπτομορφές μα απομυζούν, τρώνε όσο μπορούν και ό,τι περισσεύει που είναι πολύ, πάει στους άλλους. Και γι' αυτό ακριβώς το αστρικό δεν πρέπει ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ να είναι αυτοσκοπός, αλλά να είναι μια επιθυμητή κατάσταση προκειμένου να μας βοηθήσει στην ΒΑΣΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ. Και η βασική μας εργασία είναι η αυτογνωσία και ο εσωτερικός θάνατος. Εντάξει, σας ζάλισα με τα κεφαλαία, αλλά αν μπορούσα θα έγραφα όλη αυτή την παράγραφο με κεφαλαία. Αν δεν εργάζεστε ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ με το μέσα σας και ΤΟ ΕΞΩ ΣΑΣ, είναι 100% βέβαιο πως θα γίνετε τροφή των ανώτερων δαιμόνων και μαύρων μάγων του αστρικού. Και καλά να είναι μόνο οι δαίμονες που έτσι κι αλλιώς ήδη τρέφονται από σας, αλλά αν είναι μαύρος μάγος, έχετε θέμα... Θα πούμε μετά γι' αυτούς όμως. Και στην αμέσως επόμενη ανάρτηση επί του θέματος θα πούμε πώς αναγνωρίζουμε ότι τρέφονται από μας, ποια δηλαδή τα συμπτώματα, πώς εργαζόμαστε με τον εαυτό μας ακριβώς για να το σταματήσουμε και πώς προστατευόμαστε στο φυσικό πλέον, γιατί η πραγματική προστασία ξεκινά από ΕΔΩ. Στο αστρικό βλέπουμε τα αποτελέσματα και μόνο, δεν κάνουμε εργασία εσωτερική, τουλάχιστον όχι ουσιαστική.


5. Και ερχόμαστε στο πραγματικό πρόβλημα. Τους μαύρους μάγους. Τους πραγματικούς βρυκόλακες του σύμπαντος. Τους Καστανέντα του αστρικου... Ζητώ συγγνώμη από τους οπαδούς του κυρίου Καστανέντα, αλλά εύχομαι ολόψυχα να ξυπνήσουν πριν είναι αργά, γιατί αυτή τη στιγμή αποτελούν έδεσμα για εκείνον και μοχλό επιρροής του μέσα στην ανθρωπότητα για να γεμίσει τις αποθήκες του... Τι είναι οι μαύροι μάγοι; Ό,τι χειρότερο μπορείτε να φανταστείτε. Χειρότεροι από τους ορίτζιναλ δαίμονες: Ναι, ΦΥΣΙΚΑ! Επειδή είναι άνθρωποι ή ήταν άνθρωποι όσο ζούσαν. Κι άρα ξέρουν από πρώτο χέρι τι εστί άνθρωπος, ποιες οι δυνάμεις και οι αδυναμίες του ανθρώπου, ποια η αχίλλεια πτέρνα του. Γι' αυτό άλλωστε τους συνεργάζονται μαζί τους οι δαίμονες, από ανάγκη και όχι επειδή τους συμπαθούν, και συχνά όχι επί ίσοις όροις, με την έννοια ότι κατά βάση ο μαύρος μάγος έχει το πάνω χέρι, και ο δαίμονας, ακόμα και ο πιο ευφυής μπορεί κάλλιστα να γίνει το τσιράκι του. Γίνεται και το ανάποδο βέβαια, αλλά ένας ισχυρός μαύρος μάγος είναι πολύ ισχυρότερος από έναν ισχυρό δαίμονα... Πάντως έχουν βρει ο ένας στον άλλον έναν συνεργό στην καταστροφή μας και συνέταιρο στη μάσα! Τέλος πάντων, ας το μελετήσουμε το θέμα. Καταρχάς, δε θα ασχοληθούν εύκολα μαζί σας, παρά μόνο αν έχετε αρκετές ενέργειες για να τρέφονται από σας για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο διάστημα, και εννοείται πως όσο πιο "δυνατές" είναι οι ενέργειες, τόσο πιο ποθητές απ' αυτούς. Γι' αυτό δε θα ασχοληθούν με έναν πρωτάρη. Ποιος είναι ο στόχος τους; Να παραμείνουν ζωντανοί στο αστρικό για όσο μεγαλύτερο διάστημα. Κι αυτό το κατορθώνουν μέσω του αστρικού κανιβαλισμού! Ποθούν την αθανασία του αστρικού τους σώματος, κι ας μην είναι πραγματικά αθάνατο. Αυτό που κάνουν είναι να συντηρούνται στην ζωή για όσο έχουν πηγή τροφής. Έχουν αποκηρύξει οποιοδήποτε καλό μέσα τους και θα πατήσουν επί πτωμάτων για να πάρουν αυτό που θέλουν. Κι όταν λέμε επι πτωμάτων, το εννοούμε... Άρα... θα μου πείτε τώρα.... το να εργαζόμαστε με τον εαυτό μας είναι σαν να ανάβουμε ένα φως μέσα στο σκοτάδι και να τους λέμε "Εδώ είμαστε, ελάτε". Κάπως έτσι, αλλά εννοείται πως όταν εργάζεστε με τον εαυτό σας έχετε και τα προσόντα να τους πολεμήσετε και να τους αναγνωρίσετε. Είχαμε πει πως ανάλογα με το επίπεδο έρχονται και οι προκλήσεις. Δε θα κυνηγήσουν τον οποιονδήποτε αστροταξιδευτή, και πολύ πιθανόν να μην συναντήσετε μαύρο μάγο ακόμα κι αν έχετε ανέβει πολύ ψηλά. Θα κυνηγήσουν όμως σίγουρα αυτούς που έχουν αποφασίσει συνειδητά να πολεμήσουν τους δαίμονες και τους μαύρους μάγους για το καλό της ανθρωπότητας. Υπάρχουν κι αυτοί, ναι, και αποτελούν τον βασικό στόχο των μαύρων μάγων. Ωστόσο είναι πάντα πιθανό να βρεθείτε αντιμέτωποι με έναν τέτοιον. Καταρχάς, θα καταλάβετε από την ενέργεια που προβάλλει ότι δεν είναι οντότητα του αστρικού, αλλά κάτι διαφορετικό. Οι άνθρωποι, νεκροί ή ζωντανοί, συνειδητοί ή ασυνείδητοι, εκπέμπουν διαφορετικές ενέργειες, τις οποίες θα μάθετε από τα πρώτα σας ταξίδια να αναγνωρίζετε. Επίσης ο μαύρος μάγος δεν κάνει καν τον κόπο, από υπερηφάνεια περισσότερο, να συγκαλείψει την μορφή του ή ακόμα και τις προθέσεις του. Κι επειδή ξέρει πολύ καλά τι τρομάζει έναν άνθρωπο ή τι τον υποβάλλει, χρησιμοποιεί αρχέτυπα σύμβολα, για να κάνει αισθητή την παρουσία του. Οι μαύροι μάγοι είναι πολύ "θεατρίνοι", τους αρέσει να επιδεικνύονται. Και δεν το κάνουν από χαζομάρα. Από υπερηφάνεια και από εξυπνάδα το κάνουν. Καταρχήν οι αρχέτυποι συμβολισμοί που προκαλούν το ξύπνημα ενός φόβου είναι πολύ πιθανό να τρομάξει και τον πιο θαρραλέο πολεμιστή του αστρικού. Όλοι οι αστροταξιδευτές που μαθαίνουν γι' αυτούς, ακόμα και οι πολεμιστές, ξέρουν καλά πως ΔΕΝ τα βάζεις με μαύρο μάγο μόνος σου στο αστρικό, αλλά κάποιοι κάνουν το λάθος, είτε από υπερηφάνεια, είτε από αφέλεια, είτε από υπερβολική εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του. Συνήθως οι πολεμιστές κινούνται και εργάζονται σε ομάδες στο αστρικό. Και αυτός είναι ένας από τους λόγους. Στην περίπτωση λοιπόν που συναντήσετε κανέναν μοχθηρό τύπο με κάπα μαύρη, και λόγχες πχ. -πολύ αρχέτυπη εικόνα, ε;- μέσα σε ένα περιβάλλον εντελώς αρχέτυπο κι αυτό, όπως μια κατεστραμμένη εκκλησία ή δάσος σκοτεινό ή τέτοια πράγματα, και τον δείτε ήρεμο και απειλητικό, χωρίς φαμφάρες και μουγκρίσματα -όπως κάνει ο φύλακας πχ που αμέσως σου την πέφτει- καλό είναι να γυρίσετε στο σώμα σας ή να στριφογυρίσετε στο αστρικό δεξιόστροφα ζητώντας να επιστρέψετε στο σώμα σας, και να μείνετε ξύπνιοι, ή να φύγετε γενικά το γρηγορότερο από κει έστω και πηγαίνοντας προς τα "πάνω". Γιατί οι εξορκισμοί δεν πιάνουν με δαύτους. Γιατί να φοβηθούν κάτι που αποκήρυξαν; Η φωτιά σας επίσης πολύ πιθανά να μην είναι αρκετή να τον πλήξει, ούτε στο ελάχιστο. Ποιος μπορεί να τους κερδίσει; Δύο ή παραπάνω συνειδητοί πολεμιστές του αστρικού, ή ένας ή περισσότεροι -ανάλογα με την περίπτωση- δάσκαλος ή άγγελος του αστρικού. Σε κάθε περίπτωση, όταν μπορεί κάποιος να κερδίσει έναν μαύρο μάγο κι εφόσον δεν έχει πρόβλημα με κάποιο δυνατό εγώ υπερηφάνειας που του θολώνει την κριτική ικανότητα, το γνωρίζει μέσα του, το νιώθει. Ο μόνος τρόπος να αποτρέψεις επίθεση από έναν μαύρο μάγο του αστρικού είναι να τρέφεσαι υγιεινά, όχι μόνο στο σώμα αλλά και στον νου, και το κυριότερο να αποφεύγεις να ταΐζεις μόνος σου το διανοητικό σου με αρνητικές εικόνες και το αστρικό σου με αρνητικά συναισθήματα. Όταν ανέλθεις αρκετά, θα έχεις πάντα βοηθούς δίπλα σου και το ένστικτο και την δύναμη να αποφεύγεις τις μάχες που δεν μπορείς να κερδίσεις ή να πολεμάς όταν ξέρεις πως μπορείς... Αυτό κάνει άλλωστε ένας σωστός πολεμιστής. Εν ολίγοις, όσο εργάζεσαι στην ουσία γίνεσαι πολεμιστής, θες δε θες.

Έχω την αίσθηση ότι ίσως σας τρόμαξα με το τελευταίο, αλλά να ξέρετε πως οι θάνατοι στο αστρικό είναι σπάνιοι, και 100% προκαλούνται από την αφέλεια ή την λανθασμένη κριτική ικανότητα των ίδιων των αστροταξιδευτών, που οφείλεται στα αδούλευτα συναισθήματα υπερηφάνειας ή θυμού, κλπ, κλπ. Όπως ο καθένας μας είναι πολεμιστής στο φυσικό, και είμαστε πολεμιστές της ζωής ΟΛΟΙ μας, άλλοι καλύτεροι, άλλοι χειρότεροι, έτσι και στο αστρικό γινόμαστε πολεμιστές. Και όπως στο φυσικό δίνουμε τη μάχη μας και αντιμετωπίζουμε τους αγώνες της ζωής συνειδητά ή αφηνόμαστε έρμαια να μας παρασέρνουν οι καταστάσεις, έτσι και στο αστρικό, συνειδητά ή ασυνείδητα, παλεύουμε είτε για την δική μας μόνο επιβίωση είτε για το καλό και την επιβίωση όλης της ανθρωπότητας.

Σίγουρα η ασφάλεια της άγνοιας, αν και πλασματική είναι πολύ θελκτική. Ό,τι κι αν αποφασίσει ένας άνθρωπος να κάνει, δε θα τον κρίνει κανένα ανώτερο ον του αστρικού ή του φυσικού. Όμως καλό είναι να θυμόμαστε πως όταν δεν υψώνουμε το παράστημά μας στο κακό, γινόμαστε ίδιοι με αυτό. Κι όταν διαλέγουμε να φοβόμαστε αυτό που ήδη ζούμε ασυνείδητα κάθε στιγμή, και επιλέγουμε να μην το θυμόμαστε καν, έχουμε κάνει το μεγαλύτερο έγκλημα απέναντι στον εαυτό μας και την ανθρωπότητα.... Μην μειδιάζετε. Ποτέ δεν είπα ότι είμαι ανώτερο ον. Σιχαίνομαι να σηκώνω το δάχτυλο και να το κουνάω στην μούρη των άλλων, ή τέλος πάντων σιχαίνομαι να το κάνουν σε μένα, αλλά ξαναδιαβάστε την τελευταία αυτή παράγραφο, και φανταστείτε με να κουνάω το δάχτυλο και να σηκώνω το φρύδι επικριτικά.... Και τώρα αποφασίστε!!!

10 σχόλια:

fantra13 είπε...

Εξαιρετική ανάλυση πραγματικά!!!

Ανώνυμος είπε...

Σ' ευχαριστώ.
Με βοήθησες πολύ.
Αντιμετωπίζω τέτοιου είδους προβλήματα και μέχρι τώρα δεν ήξερα τι ήταν. Τώρα με κατατόπισες και ίσως μπορώ να ανταπεξέλθω, καλύτερα.
Αυτά τα έμαθες μέσα από την εμπειρία, ή τα διάβασες σε μερικά βιβλία;
Angie D.

Blondbrained είπε...

Φίλη, μόνο ό,τι έχω εμπειριώσει έμμεσα ή άμεσα στο αστρικό αναλύω εδώ. Τα περισσότερα βέβαια τα έχω επιβεβαιώσει κιόλας μέσω βιβίων, κι αυτό είναι ευχάριστο, γιατί νιώθεις ότι δεν είσαι τρελός! :P
Όταν πρόκειται πάντως για κάτι που έχω απλά διαβάσει, το λέω.
Πολύ χαίρομαι που σε βοήθησα. Μακάρι να ξεπεράσεις όλα τα εμπόδια!!!
Να έχεις δύναμη!

LEMO LADA είπε...

όταν λέμε παθαινεις στο αστρικο ... πεθαίνεις και στο φυσικό... σωστά?

Blondbrained είπε...

Όχι, εννοούμε να πεθάνει το αστρικό σου ώμα, που ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ πεθαίνει κάποια στιγμή, εκτός αν έχεις κατορθώσει να το κάνεις αθάνατο. Το να πεθάνεις στο αστρικό σημαίνει πρακτικά να μην έχεις πια μνήμες από τις εκεί εμπειρίες σου, να είσαι ασυνείδητος όπως οι περισσότεροι, και σε μεγαλύτερο βαθμό από τους άλλους πιόνι συγκεκριμένων οντοτήτων όπως είναι οι μαύροι μάγοι που αναφέρω, οι οποίοι σε θέλουν ζωντανό/ή για να μπορούν να σου δημιουργούν αρνητικά συναισθήματα και να τρέφονται από σένα! Όλοι είμαστε αστρική τροφή οντοτήτων που έχουμε δημιουργήσει οι ίδιοι. Όταν όμως σου επιτίθεται και σε "σκοτώνει" μαύρος μάγος γίνεσαι τροφή μιας συνειδητής οντότητας έξω από σένα, κι αυτό είναι σίγουρα χειρότερο, γιατί τις δικές σου οντότητες με κάποιο τρόπο μπορείς να τις σκοτώσεις και να ελευθερωθείς. Τον έξω από σένα πώς τον σκοτώνεις όταν ήδη σε έχει δεμένο χειροπόδαρα; Αυτά είναι συμβολισμοί και τα λέω καπως γραφικά για να καταλάβεις τις διαφορές. Όπως δεν θέλουμε να γινόμαστε τροφή για τα δικά μας δημιουργήματα δε θέλουμε να γίνουμε τροφή για κανέναν! Αλλα στο φυσικό θα συνεχίσεις να ζεις... λίγο πιο ζόμπι από τους άλλους... αλλά θα συνεχίσεις...

Ανώνυμος είπε...

εγώ αυτά τα αστρικά πρώτη φορά τα διαβάζω και ψιλοαγριεύομαι λίγο ,μη σου πω ''χοντρο''είναι κι αυτές οι εικόνες.....
Τις άλλες αναρτήσεις σου τις απολαμβάνω και γι αυτο επισκεπτομαι τακτικά το blog σου.

Blondbrained είπε...

:] Καλέ, κάτι έχω κάνει λάθος τότε. Γιατί αυτά τα έχω γράψει με το σκεπτικό να εξαφανίσω πιθανούς φόβους όσους ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν! Θα αυτομαστιγωθώ. Αλλά εντάξει... ας απολαμβάνεις τις υπόλοιπες αναρτήσεις! :]]]]

Ανώνυμος είπε...

Εγω εμαθα προσφατα για αυτο απο τη μια θα ηθελα να αναλυψω αυτο το διαφορετικο κοσμο και απο την αλλη εχω φοβηθει.θελω να το ψαξω να μαθω για αυτο αρκετα και μου δημιουργηθηκαν απορειες που θελω να λυσω.τα πρωτα βιντεο και αρθρα τα οποια μιλουσαν μονο για μερη που θες μονο εσυ να πας κ ανταποκρινοντε στην πραγματικοτητα.μετα ειδα καποια αλλα που με σαστισαν κ μετα βρηκα το δικο σου θα ηθελα να μας πεις εμπειριες σου κ αν υπαρχει κινδυνος για το φυσικο σου σωμα κ για τα δικα σ προσωπα οπως ανεφερες.
ευχαριστω ρια

Blondbrained είπε...

Ρία μου, πιο πολύ κινδυνεύεις κάθε φορά που βγαίνεις από το σπίτι σου και μπαίνεις σε αμάξι πχ, παρά όταν βγαίνεις στο αστρικό ξύπνια, γιατί έτσι κι αλλιώς βγαίνεις κοιμισμένη!
Κινδυνεύεις από τους εφιάλτες; Όχι. Απλώς όταν ο εφιάλτης έχει την αίσθηση του πραγματικού μπορεί να γίνει πιο τρομακτικός, αλλά εκεί έχεις εσύ τον έλεγχο. Αν κατανοήσεις πως είναι δικά σου δημιουργήματα όλα αυτά, θα διαλυθούν μπροστά στα μάτια σου.

Αν διαβάζεις αγγλικά, μια εξαιρετική αρχή είναι οι συγγραφείς που προτείνω στις σχετικε΄ς αναρτήσεις. Ξεκίνα μετον Robert Bruce, έχω επιβεβαιώσει ότι έχει ζήσει πράγματα, αν και δε συμφωνώ με τις "κατατάξεις" του αστρικού που έχει κάνει, αλλά σίγουρα έχουμε παρόμοιες έως ίδιες εμπειρίες, σε βαθμό κακουργήματος, οπότε ΞΕΡΩ ΣΙΓΟΥΡΑ πως μιλάει από εμπειρία ο άνθρωπος, και σε τέτοιες περιπτώσεις (ανεξερεύνητων καταστάσεων και διαδρομών) καλό είναι να λαμβάνεις υπόψιν την εμπειρία άλλων.

Ένα έχω να πω: ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟΝ ΦΟΦΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΚΛΕΒΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ!!!!

Rätsel Sophie είπε...

Γεια και χαρα! Με τις ιδιαιτερες πτησεις των πουλιων τι γινεται; Εχω ζησει διαφορα υπερβολικα πραγματα σε σχεση με αυτο. Συνεβη οταν διαπιστωσα οτι δυναμαι να συνομιλω με μια οντοτητα η οποια παρουσιαστηκε ως αγγελος του Θεου... Ευφυης, θα ελεγα και με πειθω. Ομως δεν με επεισε. Ειμαι καχυποπτο ατομο αλλα με πετυχε σε μια περιοδο οπου δεν βρισκομουν σε ισορροπια , ψυχοσυναισθηματικα και πατησε σιγουρα πανω στις αδυναμιες του χαρακτηρα μου... Συμπληρωματικα, να πω πως απο πολυ μικρη, αν και παλευω με τους δαιμονες μου, ειχα παντα κατα νου να συμβαλλω με καποιον τροπο στην αναβαθμιση της ανθρωποτητας. Αν μπορεις να μου δωσεις καποια παραπανω πληροφορια οσον αφορα τη φυση του αορατου αντιπαλου μου ... ΥΓ. Οι πληροφοριες που εδωσες ως τωρα ειναι πολλες και με κατατοπισαν αρκετα, αλλα μαλλον θελω μια επιβεβαιωση.