Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου 2012

Ήρθε η ώρα για τα δώρα! Χο-χο-χο. Μέρι Κρίστμας!


Ομολογώ ότι περίμενα κοσμοσυρροή, βαβούρα και αναστάτωση, κάτι σαν την πρώτη μέρα εκπτώσεων των Χάροντς ένα πράμα, αλλά κι εσείς οι υπέροχοι 7 (καθόλου τυχαίο νούμερο) που μου δώσατε τα φώτα σας για το μπλογκ μου φτάνετε και μου περισσεύετε. Όλους τους αναγνώστες μου τους αγαπώ και τους σέβομαι για την τιμή που μου κάνουν, αλλά εσείς οι 7 είστε κάτι σαν τους Φύλακες της Γνώσης. Ασχοληθήκατε, μου δώσατε μια γνώμη που μπορεί για σας να μην ήταν τόσος κόπος, αλλά εμένα μου έδωσε μια εικόνα του πώς βλέπει ο κόσμος αυτόν τον χώρο. 

Σας ευχαριστώ θερμά.

Μην το παιδεύουμε άλλο. Δεν ήμουν ποτέ των ζουμιών και του συναισθηματισμού. 
Είστε οι:

maria
Hlios
Κυριακή
Blue Angel
ninevi
η fantra13 μου :)
Ελένη (που επικοινώνησε μέσω mail).

Πείτε μου από δω ή μέσω μέιλ μέχρι την επόμενη Παρασκευή 14 του μηνού ποια από τις παρακάτω κηραλοιφές επιλέγετε, για να κάτσω να τα "μαγειρέψω", γιατί θέλω να σας τα στείλω φρέσκα και μυρωδιαστά! Δυστυχώς από σαπούνια δεν μου έμεινε τίποτα, αλλά επιφυλάσσομαι από Ιανουάριο για νέα δώρα. Ο καθένας σας θα πάρει λοιπόν είτε δύο κηραλοιφές των 40ml είτε μία των 100ml ΚΑΙ την συνταγή για την Αναπλαστική, μια κηραλοιφή που μας έχει ξαφνιάσει οικογενειακώς με την αποτελεσματικότητά της. Οι συνταγές είναι δικής μου εμπνεύσεως και δοκιμασμένες σε αρκετά άτομα με τρομερή επιτυχία. Κάνουν αυτό ακριβώς που λένε ότι κάνουν, και μία-δύο (όπως η πρώτων βοηθειών) κάνουν και περισσότερα, τα οποία ανακαλύπτουμε στην πορεία.
 Εξαίρεση στα δώρα η Ελένη, η οποία θα πάρει την συνταγή και τις διπλάσιες κηραλοιφές (ή 4 των 40ml ή 2 των 100ml ή μία των 100ml και δύο των 40ml... ό,τι θέλεις). Είναι το λιγότερο που μπορώ να σου δώσω, Ελένη, για το δώρο σου... Σ' ευχαριστώ... 
 Και σας ευχαριστώ όλους θερμά.  

Κηραλοιφές για να διαλέξετε: 

ΓΕΝΙΚΗ-ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ
Για εγκαύματα από φωτιά. Σταματάει άμεσα τον πόνο και δεν μένει το παραμικρό σημάδι. Είναι σαν να μην καήκατε ποτέ. Επίσης επουλώνει και κλείνει πληγές και κοψίματα, ακόμα και πολύ βαθιά, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε βρώμικη ανοιχτή πληγή. Ανακουφίζει από κνησμό και ερεθισμούς δέρματος, εξανθήματα, εκζέματα, και εκδορές, συγκάματα και κατακλίσεις, αντιμετωπίζει το διαβητικό πόδι και τους καλόγερους, και με δύο εφαρμογές, τρεις το πολύ εξαφανίζει τον επιχείλιο έρπη. Θεωρώ πως μπορεί να έχει και πολλές άλλες εφαρμογές, και για κάθε νέα χρήση της θα ενημερώνω ή αν ανακαλύψετε εσείς κάποια χρήση της παρακαλώ πολύ ενημερώστε με. Είναι μια κηραλοιφή απαραίτητη για κάθε σπίτι, και μην πω ότι θα πρέπει να έχετε μία μικρή συσκευασία και στην τσάντα σας. Μια κηραλοιφή πραγματικά για τις πρώτες βοήθειες, αναπλαστική, αντισηπτική, επουλωτική.

ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΙΚΩΝ ΦΛΕΓΜΟΝΩΝ - ΠΟΝΩΝ
Επουλώνει βλάβες οστών και αντιμετωπίζει με επιτυχία οποιαδήποτε φλεγμονή σε οστά και μύες, όπως τενοντίτιδα, οστεοαρθρίτιδα, τραυματισμούς σπονδυλικής στήλης και οστών γενικά, αυχενικό πόνο, ακόμα και πονόδοντο (προσοχή, εφαρμογή στο πρόσωπο με επάλειψη μέχρι να απορροφηθεί, στο σημείο της γνάθου που υπάρχει το προσβεβλημένο δόντι).Δεν είναι καλυπτική του πόνου, αλλά ανακουφίζει από αυτούς από την πρώτη εφαρμογή και με κάθε εφαρμογή όλο και περισσότερο, μέσω της αντιμετώπισης και θεραπευτικής δράσης επί του ουσιαστικού προβλήματος. Αν την συνδυάσετε με το λάδι πόνου, που είναι θερμαντικό και αντιμετωπίζει βασικά τους έντονους πόνους, θα έχετε καλύτερα ακόμα αποτελέσματα.

ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΗ
Μια ωραιότατη κρεμούλα για τις μασχαλίτσες μας, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μετά από το ξύρισμα. Δεν θα μυρίζετε που να θέλετε δηλαδή. Περιποιείται το ευαίσθητο δέρμα της περιοχής. Έχει υλικά αντισηπτικής δράσης, τα οποία σκοτώνουν τα βακτήρια που στην ουσία προκαλούν τις μυρωδιές. Έτσι θα συνεχίσετε να ιδρώνετε κανονικά, γιατί ο ιδρώτας είναι υγεία και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αναστέλλεται, αλλά δε το καταλαβαίνει κανείς (εκτός αν κάνετε μούσκεμα τα ρούχα σας, οπότε το αντιμετωπίζουμε αλλιώς). Μόνο πολλή προσοχή στο εξής. Χρειάζεται ΕΛΑΧΙΣΤΗ ποσότητα. Δεν είναι μάσκα ομορφιάς! Δεν παστώνουμε την μασχάλη γιατί λόγω του ότι μένει καλυμμένη την περισσότερη ώρα δε θα μπορεί να απορροφηθεί αρκετά γρήγορα. Ελάχιστη ποσότητα το πρωί, που την αλείφουμε μέχρι να απορροφηθεί, και είστε εντάξει μέχρι το βράδυ, ό,τι κι αν κάνετε.

ΑΝΑΠΛΑΣΤΙΚΗ
Για μεταγχειρητικές ουλές, παλιά ή νέα σημάδια και ραγάδες. Τις ραγάδες δεν τις εξαφανίζει. Υπάρχει άλλη αλοιφή γι' αυτό, αλλά τις απαλείφει σε μεγάλο βαθμό! Είναι αυτό ακριβώς που λέει και το όνομά της και προσωπικά την έχω χρησιμοποιήσει και στο πρόσωπο και έκανε δουλειά και στις ρυτίδες των ματιών. Μικρή στο όνομα, μεγάλη στην αποτελεσματικότητα!

ΟΝΥΧΟΜΥΚΗΤΙΑΣΗΣ / ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΗ
  Έντονα αντισηπτική, αντιμικροβιακή δράση. Επάλειψη στο προσβεβλημένο νύχι και στο γύρω δέρμα, καθώς και στα διπλανά νύχια, μια φορά την ημέρα (βράδυ κατά προτίμηση) επί 6 μήνες για νύχια των χεριών ή 9 μήνες για νύχια των ποδιών, και τέρμα οι μύκητες που σας κάνουν να νιώθετε άβολα. Αν έχετε και πόνους λόγω της προσβολής των μυκήτων, θα εξαφανιστεί από τις πρώτες επαλείψεις. Μόνο ένα είναι το κακό αυτής της αλοιφής.Τα αποτελέσματα είναι εμφανή τόσο άμεσα, που μπορεί να αρχίσετε να ξεχνάτε να βάζετε την αλοιφή σας και να μην ολοκληρώσετε την θεραπεία σας. Πρέπει οπωσδήποτε να ολοκληρωθεί η θεραπεία, αλλιώς δε θα απαλλαγείτε ποτέ από τους μύκητες. Σε περίπτωση μυκήτων ανάμεσα στα δάχτυλα (πόδι του αθλητή), απλώς εφαρμόζετε εκεί, ανάμεσα στα δάχτυλα.

ΞΗΡΟΔΕΡΜΙΑΣ
Μια κηραλοιφή για σκασμένες φτέρνες, ταλαιπωρημένους ή τραυματισμένους αγκώνες και γενικά έντονη ξηροδερμία σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος. Ειδικά για τις φτέρνες, εφαρμόζετε την αλοιφή και βάζετε καλτσούλες βαμβακερές. Την άλλη μέρα πάρτε μια ελαφρόπετρα και ετοιμαστείτε να απαλλαγείτε οριστικά από το νεκρό δέρμα που ήταν υπεύθυνο για το θέαμα της σκασμένης φτέρνας. Αν χρειαστεί το ξανακάνετε το επόμενο βράδυ, και για όσα βράδια επιθυμείτε, μέχρι να καθαρίσει τελείως η φτέρνα σας. Μετά μπορείτε να την χρησιμοποιείτε απλά σαν κρεμούλα για τις φτέρνες και τους αγκώνες σας. Πλέον μπορείτε να χαϊδεύετε τις φτέρνες σας όσο θέλετε και να μην ντρέπεστε καθόλου. Είναι τόσο απαλές... σαν μωρού!!!

ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ ΕΝΤΟΜΩΝ
Για τσιμπήματα από πάσης φύσεως ιπτάμενα τέρατα, από μύγες, αλογόμυγες και κουνούπια, μέχρι σφήκες και μπάμπουρες. Πονάει, λέει; Με το που θα βάλετε την αλοιφή τέλος ο πόνος, και τέλος και η κοκκινίλα από το τσίμπημα. Ούτε που θα φαίνεται πού σας τσίμπησε το τερατάκι. Αν έχει μολυνθεί ήδη κάποιο τσίμπημα, εφαρμόστε και θα αντιμετωπιστεί 100% η μόλυνση. Στα παιδιά μου που είχαν πρόβλημα πάντα με τσιμπήματα κουνουπιών και όλο καταλήγαμε σε αντιβιώσεις λόγω μολύνσεων, τελειώσαμε με αυτά τα βρωμοφάρμακα. Ακόμα και το πιο μολυσμένο τσίμπημα γίνεται παρελθόν σε λίγες ώρες. Μεταλλαγμένα κουνούπια αυτοί; Κηραλοιφή εμείς!

Αυτά είναι τα δώρα. Διαλέξτε και ενημερώστε με εγκαίρως για να οργανωθώ με τα υλικά μου και να σας τα μαγειρέψω και να σας τα παραδώσω πριν αρχίσουν οι παραδόσεις του Άι Βασίλη (μην μπλέξουμε και τα έλκηθρα!)

Σας ασπάζομαι όλους!!!21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά, τώρα τα διάβασα και έπαθα.
Θα επαναλάβω την ανάγνωση
και θα σε ευχαριστήσω προκαταβολικά,
όχι μόνο για τα δώρα φυσικά
αλλά για την σκέψη σου αυτή.
Hlios

BlueAngel είπε...

Εχω μια χαρά που θα πάρω δωράκι δεν λέγεται!!!!
Σε ευχαριστούμε με τα υπέροχα δώρα!
Τι να πω!Να είσαι καλά και να συνεχίσεις να γράφεις,να μαγειρεύεις,να ανακατεύεις,να ταξιδεύεις,να κάνεις αλχημείες!
Σε ευχαριστούμε πολύ!
Από καρδιάς!

Ανώνυμος είπε...

Κυριακή
Τι ωραία.........δε ξέρω τι να πρωτοδιαλέξω!Μ αρέσουν όλα. Σ ευχαριστούμε τόσο, είναι τόσο όμορφο να σε σκέφτεται κάποιος που γνωρίζεις μόνο από την αύρα του,τις σκέψεις και τα συναισθήματά του! Θα σκεφτώ και θα σου πω τι θέλω.
Μάλλον για τη συνταγή με βλέπω.Το σκέφτηκα πονηρά...Αναπλαστική...να αναπλάσουμε τη μούρη μας, έρχονται και οι γιορτές, έτσι θα μας βρει το ρεβεγιόν?

Blondbrained είπε...

Εγώ σας ευχαριστώ! Κι επειδή το ξανασκέφτηκα, την συνταγή θα σας τη δώσω ασχέτως, στον καθένα προσωπικά, όχι στο blog. Διάλεξε τώρα τις κηραλοιφές σου, Κυριακή μου. Αλλάζω και την ανάρτηση για να μην γίνει μπέρδεμα!
Κυριακή, ήταν σωστή η σκέψη σου πάντως. Η αναπλαστική είναι απίστευτη κρεμούλα. Ο άντρας μου είχε δύο ουλές νααααααα -μετά συγχωρήσεως- από εγχειρήσεις στα πόδια. Έχουν σχεδόν εξαφανιστεί, και είναι ζήτημα αν τη χρησιμοποιεί ένα μήνα! Και οι δικές μου ραγάδες από τις εγκυμοσύνες έχουν απαλυνθεί πάααααρα πολύ. Απλώς -ως Παρθένος και τελειομανής- τις βλέπω ακόμα, δεν έχουν εξαφανιστεί, και γι' αυτό τώρα δοκιμάζω άλλη κρέμα μόνο για ραγάδες. Θα ενημερώσω πώς θα πάει. Για τις ρυτίδες στα μάτια... καλά... δεν το συζητώ. Και το δέρμα μου έπαθε μια σύγχιση και ήρθε κι έλαμψε! Όταν δείτε τα υλικά θα καταλάβετε :)
Ασπασμούς πολλούς και γιορτινούς σε όλους σας!

fantra13 είπε...

Αααααχχχχχ τι ωραία δωράκια πραγματικά! Και να μην ξέρεις ποια απ' όλες της κηραλοιφές είναι η πιο χρήσιμη και η πιο καλή... όλες να έχουν κάτι που θέλεις και σ' ενδιαφέρει... οπότε τ' αποφάσισα... θα δοκιμάσω τη μία των πρώτων βοηθειών (η πληροφορία για τον επιχείλιο έρπητα με συγκίνησε αφάνταστα!) και την άλλη την αναπλαστική... Εννοείται πως με την πρώτη ευκαιρία που θα βρεθώ επί ελληνικού εδάφους για μεγάλο διάστημα ή θα σου παραγγείλω κι απ' τις υπόλοιπες με το ταχυδρομείο ή θα επισκεφτώ την πρωτεύουσα κι εσένα να της πάρω αυτοπροσώπως! ;-) Φιλιά Πέγκυ μου και σ' ευχαριστούμε πολύ!

Ανώνυμος είπε...

Καλά, είσαι καταπληκτική! κρίμα δεν πρόλαβα να μπω κι εγώ στο διαγωνισμό αλλά δεν πειράζει...θα ακολουθήσω τις φανταστικές συμβουλές σου και θα προσπαθήσω να κάνω τις δικές μου αλχημείες.... άμα δε σε πειράζει, δώσε μας και καμιά συνταγούλα για την κηραλοιφή πρώτων βοηθειών ή για την αποσμητική ή .... τέλοσπάντων...θα σε πρήξω και θα σου ζητάω συνέχεια.... φιλια!
Κατερίνα

Blondbrained είπε...

Άντε, για να μην παραπονιέσαι, στείλε μου ένα μέιλ στο alchemyofnature@gmail.com και θα σου δώσω και σένα την συνταγή για την αναπλαστική που δίνω στους Fantastic Seven! :)

Καλώς ήρθες!

Ανώνυμος είπε...

Ουάου! τέλεια!!! Το μαίλ μου είναι leveka@gmail.com . Σ'ευχαριστώ πολύ!!! Και μην νομίζεις οτι ξεμπέρδεψες απο μένα....τώρα που σε βρήκα θα σε διαβάζω συνέχεια...
Κατερίνα

Blondbrained είπε...

Καλέ, μπέρδεψέ με όσο θες! Μ' αρέσουν τα μπερδέματα, οι γόρδιοι δεσμοί και οι λαβύρινθοι. Είμαι η Αλίκη και ψάχνω την χώρα των Θαυμάτων, αλλά κατά λάθος έκανα τον λαγό στιφάδο και δεν έχω οδηγό τώρα!!!! :p

Ανώνυμος είπε...

Like!!!
Είσαι άπαιχτη! χα χα!!(για το παραπάνω σχόλιό σου λέω)
Κυριακή!

Blondbrained είπε...

Το 'ξερα ότι θα το εκτιμήσεις. Δεν είσαι τυχαία στους Fantastic Seven! :)

Ninevi είπε...

Δεν έχω λόγια να σε ευχαριστήσω για την υπέροχη αυτή κίνηση! Εμένα προσωπικά, μόλις καλυτέρεψες κατά πολύ τον μήνα μου! Φυσικά και είχα το ίδιο πρόβλημα με τους συναναγνώστες και δεν ήξερα τι να πρωτοδιαλέξω, αλλά όντας fellow virgo το πράγμα αναπόφευκτα θα το δω μακρυπρόθεσμα και πρακτικά, οπότε νομίζω ήταν λογική η επιλογή της αναπλαστικής! :P
Σε υπερευχαριστούμε, γεναιόδωρη blondbrained μας και για τα ανεκτίμητα δώρα και για τα εμπνευσμένα σου γραπτά! Καλές γιορτές σε εσένα και όσους αγαπάς καθώς και σε όλους τους συναναγνώστες!

Blondbrained είπε...

Γι' αυτό σας δίνω και την συνταγή της αναπλαστικής. Παρθένος γαρ, πρακτικό μυαλό που βλέπει μπροστά :P

Πάντως να ξέρετε -κι αν θέλετε το πιστεύετε- πιο πολύ χαίρομαι εγώ από σας :)

Έμεινε λοιπόν ο Ήλιος μας, να μου πει τι θέλει για να ξεκινήσω τα μαγειρέματα! Άντε γιατί ακούω τα καμπανάκια του Ρούντολφ και θα τρακάρουμε σε λίγο. Και δε θέλετε να ξέρετε ποιος θα πέσει πρώτος ξερός από τη σύγκρουση...

Ανώνυμος είπε...

Hlios: Ελπίζω να είναι εμπρόθεσμη η παραγγελία :-)
Οι ευχαριστίες δεδομένες!!!
ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΙΚΩΝ ΦΛΕΓΜΟΝΩΝ – ΠΟΝΩΝ &
ΞΗΡΟΔΕΡΜΙΑΣ

Blondbrained είπε...

Ωραιότατα. Κλείσαμε! Από αύριο ξεκινάνε τα μαγειρέματα! :)

Ανώνυμος είπε...

Περιττό να πω πως οι κρέμες σου (αν κρίνω από τη μια που ήδη έκανα χρήση της) είναι φοβέρες.
Σε ευχαριστώ πολύ για αυτή σου την προσφορά!!!
Hlios

Blondbrained είπε...

Νίκο μου, :*** Πολύ χαίρομαι! Ποια δοκίμασες; Ό,τι χρειαστείτε -ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ- θα μου το πεις χωρίς δεύτερη σκέψη :) :) :)

Να μου φιλήσεις αυτό το υπέροχο πλάσμα που έχεις την τύχη να ονομάζεις γιο σου!

Ανώνυμος είπε...

Γεια σας κ από εμένα! Διάβαζα για τις όμορφες συνταγές κ χάρηκα που υπάρχουν άνθρωποι που προσπαθούν να είναι όσο πιο κοντά στη φύση και στα μαγικά υλικά της!
Αυτό που ήθελα να ρωτήσω όμως(έκανα μια μικρή έρευνα στο blog αλλά δεν το βρήκα) είναι αν έχεις φτιάξει τελικά την κρέμα για τις ραγάδες.. είδα που έγραφες για την αναπλαστική αλλά έγραψες ότι για τις ραγάδες υπάρχει κάποια άλλη..
Θα με ενδιέφερε πάρα πολύ (μα πάρα πάρα πολύ)η κρεμούλα αυτή!!!
Solus Creas

Blondbrained είπε...

Μάτια μου, επειδή πουλιέται δεν μπορώ να δώσω την ακριβή συνταγή, αλλά όλα τα συστατικά απ' όλες τις αλοιφές και τα λάδια μας είναι αναρτημένα στο e-shop. Ρίξε μια ματιά και έλα να σου πω πάνω-κάτω τι πρέπει να προσέξεις, για να φτιάξεις μια "δική" σου με συστατικά που σίγουρα θα σου κάνουν δουλειά. ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ θα σου κάνουν δουλειά. Εξαφανίζονται παλιές πολύ παλιές ραγάδες σε λίγες μέρες!!!! (και μετά σου λέει ότι τα βότανα δεν είναι θεραπευτικά!!!!!! οι άσχετοι!!!!)

solus creas είπε...

Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!Είδα την κεραλοιφή στο e-shop και μάλλον θα αγοράσω απο εκεί αυτή για τις ραγάδες για να την δοκιμάσω!
Το ξέρω πως η ερώτηση που θα σου κάνω έπρεπε να είναι κάτω από το αντίστοιχο σαπούνι αλλά είπα να μην σε ζαλίζω με διάφορες απαντήσεις. Λοιπόν, αυτό που θέλω να σε ρωτήσω είναι για το σαπούνι με την μπύρα για τα μαλλιά. Όταν το φτιάξω και μετά το λιώσω για να το κάνω σαμπουάν μπορώ να του προσθέσω μέσα πρωτείνες μεταξιού και σιταριού (γιατί τα μαλλιά μου είναι αρκετά ξηρά στις άκρες και δεν θέλω να μου γίνουν τζίβες:)); και αν ναι μπορείς να μου δώσεις μια αναλογία; Και πάλι σε ευχαριστώ πολύ!!!

Blondbrained είπε...

Ω.ναι, μπορείς να του προσθέσεις τις Παναγιάς τα μάτια!!!!!!

Καταρχάς μιλάμε γιατη φυτοκερατίνη, έτσι;Αυτή είναι η πρωτείνη σιταριού, εξ όσων γνωρίζω (μπορεί να κάνω και λάθος). Πάρε την υγρή για ευκολία στη χρήση.

Επίσης, εκτός από την πρωτείνη μεταξιού (επίσης υγρή πάρ' την), μπορείς να βάλεις πρωτείνη βρώμης που είναι εξαιερτικά μαλλακτική και βεβαίως-βεβαίως Q10 που είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ και σαν μαλλακτικό και για αναδόμηση και προστασία της τρίχας. Δε θα αναγνωρίζεις το μαλλί σου. Τώρα από αναλογίες, εκεί θα κάνεις δοκιμές, γιατί το κάθε μαλλί έχει τις δικές του ανάγκες. Ξεκίνα με 10 σταγόνες από το καθένα στα 200ml σαμπουάν, κι αν χρειαστεί προσθέτεις λίγες ακόμα. Αν γίνονται τζίβα, νομίζω θα σε βοηθήσει πολύ περισσότερο η Q10. Η πρωτεινή μεταξιού θα τους δώσει πολύ ωραία υφή, και η βρώμη θα τα μαλακώσει απίστευτα (μαζί με το Q10).
Άντε, φτιάχτο και πες μας, ε; :) :) :)