Τρίτη, 11 Ιουνίου 2013

Δεν ξέρω από λίθους...

 

Δεν ξέρω να τους αναγνωρίζω πάντα... 

Δεν ξέρω τις ιδιότητές τους...

Δεν ξέρω πώς χρησιμοποιούνται, από πού προέρχονται κλπ κλπ


Τους νιώθω όμως... Κοντά τους πιάνω "κουβέντες" και μηνύματα και ενέργειες. 

Νιώθω τα κέντρα μου να ανταποκρίνονται διαφορετικά στον καθένα.

Άλλοι με ηρεμούν, άλλοι με καθαρίζουν, άλλοι με "βαραίνουν", άλλοι μου δίνουν διαύγεια και άλλοι έμπνευση. 

Μέχρι εκεί...

Ευτυχώς υπάρχουν άνθρωποι που ξέρουν και να τους αναγνωρίζουν, γνωρίζουν και τις ιδιότητές τους, ξέρουν πώς να τους χρησιμοποιούν, και ταυτόχρονα τους νιώθουν και ανταποκρίνονται αναλόγως.

Και ευτυχώς έχω έναν τουλάχιστον τέτοιον άνθρωπο πολύ κοντά μου. Ο παράδεισος δηλαδή!

Και δεν φτάνει που αυτός ο άνθρωπος αγαπά και σέβεται και ξέρει πώς να χρησιμοποιεί στο έπακρο τις δυνάμεις και τα δώρα των λίθων. Έχει τον τρόπο και την γνώση να παντρεύει αυτές τις γνώσεις με άλλες... αρχαίες, μυστικές και μαγικές γνώσεις. Ο συνδυασμός των δύο στην πράξη δεν μπορεί παρά να οδηγεί στην τελειότητα, τόσο από πλευράς ομορφιάς όσο και από πλευράς χρησιμότητας (δε μ' αρέσει πολύ αυτή η λέξη, αλλά την λέω με κάθε σεβασμό).

Εγώ σήμερα έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό χαράς. Από χθες το δούλευα και προσπαθούσα να το ελέγξω, από την προηγούμενη βδομάδα το περίμενα, αλλά σήμερα δεν το γλύτωσα. Πήγα στην Φάιζα, η οποία αυτή την στιγμή ζει έναν οργασμό δημιουργικό "χαμένη" μέσα σε δεκάδες λίθους (μήπως είναι και παραπάνω...) όλων των ειδών και χρωμάτων. Μια πανδαισία χρωμάτων και ενεργειών! Να κάθεσαι μέσα στο δωμάτιο και να αφήνεσαι να νιώσεις. Η απόλυτη ευτυχία λέμε! Το απίθανο είναι που το βλέπεις και στο πρόσωπό της. ΛΑΜΠΕΙ! Περισσότερο από κάθε άλλη φορά!

Ναι, φυσικά έχω βρεθεί σε μαγαζί με λίθους. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ. Άλλο οι παρατημένοι λίθοι που σαν τα κουτάβια στις προσόψεις κάποιων μαγαζιών πλασάρονται σαν εμπόρευμα, κι άλλοι οι λίθοι που περιμένουν υπομονετικά την σειρά τους να αποκτήσουν νέα ζωή και σκοπό. Άλλο να το περιγράφω κι άλλο να το ζεις!

Μου περιέγραφε τι κάνει ο καθένας ανάλογα με την σφραγίδα που του έβαλε και το μόνο που σκεφτόμουν ήταν: γιατί να μην έχω γεννηθεί κλέφτης να τους πάρω όλους να φύγω τρέχοντας κι όπου με βγάλει! Πάθος, το καταλαβαίνετε; Και να μην το είχα (που το είχα ήδη, ευχαριστώ), μου το πέρασε.

Δείτε λοιπόν τι ζημιά μου έκανε χθες. Μου έφτιαξε δώρο για τα παιδιά αυτά τα ενεργειακά ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ, για να κοιμούνται ήρεμα, να είναι προστατευμένα στον ύπνο και στον ξύπνιο τους. Και μαζί με τον βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα (σε μουά), γιατί αν κοιμούνται τα μωρά μου ήρεμα, θα ηρεμώ κι εγώ. Τι ευτυχία... 

Photo: Η Ξένια και η Ασπασία είναι λίγο πεγκοαναθρεμμένα. Έχουν λίγη γρίνια, λίγη μουρμούρα, θέλουν κάμποσο το μπαμπά και πάει λέγοντας.

Δες όμως για τις τσούπρες σου κάτι που θα σου λύσει τα χέρια, τα βράδια όταν εσύ θα τρέχεις, σε λίγο.....

.............
..............
...............
................

Το βαθύ μπλε με λευκές κηλίδες χρώμα του Σοδάλιθου συντεριάζει με αυτό του κόκκινου Κοράλλι.
Ο Σοδάλιθος δίνει την συναισθηματική ισορροπία και τη σωστή επικοινωνία συνδέοντας αρμονικά τη λογική με το ψυχισμό. Από την άλλη, το κόκκινο Κοράλλι, προσφέρει αισιοδοξία προστατεύοντας τα παιδιά από αρνητικές ενέργειες που τα κάνουν ανήσυχα. 

Καλό ύπνο!!!!! 

Τα δείχνω λοιπόν στα παιδιά. Πώς το λέει η διαφήμιση: Στιγμή... ανεκτίμητη!

Η μεγάλη έχει ανοίξει το στόμα (εκείνη τους είδε πρώτη), έχει γουρλώσει το μάτι, και νομίζω πως βλέπω τις τρίχες στα χέρια της να έχουν σηκωθεί (ε, καλά τώρα... παιδί μου δεν είναι;). Με κοιτάζει εκστασιασμένη και αμίλητη.... ούτε καν απλώνει το χέρι να τους πάρει, απλώς γυρνάει στην μικρή την αδελφή της, η οποία έχει αποχαυνωθεί, αλλά μόνο και μόνο επειδή βλέπει την μεγάλη έτσι, γιατί από κει που είναι δεν βλέπει τους λίθους. Οπότε ανασηκώνει λίγο το κεφάλι της, και εγώ της πάω τα φυλακτά. Και ξαφνικά βγάζει ένα μικρό "α" και φυσικά απλώνει αμέσως το χέρι να αρπάξει όποιο προλάβει (κλασσική αντίδραση της μικρής!). Μόνο που αντί να το καταχωνιάσει, κάθεται και το κοιτάζει στο χέρι της με μια σοβαρότητα που ομολογουμένως με ξάφνιασε πολύ. Παίρνουν και οι δύο τα φυλακτά τους και πάνε τρέχοντας χωρίς να έχουν καν συνεννοηθεί στα κρεβάτια τους και τα βάζουν κάτω από τα μαξιλάρια τους. Κοιτάνε τα μαξιλάρια, κοιτάζονται μεταξύ τους, κοιτάνε εμένα και φεύγουν από το δωμάτιο σαν να μην είχε συμβεί τίποτα. Και τώρα, θα μου πείτε, τι ακριβώς θες να μας πεις; Θέλω να σας πω πως τα παιδιά ένιωσαν τις ενέργειες των λίθων, το είδα, και ήδη αντέδρασαν διαφορετικά απ' ό,τι αντιδρούν με οτιδήποτε άλλο τους τραβάει την προσοχή. Φέρθηκαν με σεβασμό και ηρεμία και ανυπομονώ να δω πώς θα είναι ο αποψινός τους ύπνος.

Ναι, δεν το γλυτώνετε, θα σας ενημερώσω!

Στο μεταξύ, κι αν ακόμα δεν είστε σίγουροι και σίγουρες για το αν θέλετε έναν λίθο στη ζωή σας, ή αν δεν είστε σίγουροι και σίγουρες για το αν ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ έναν λίθο στη ζωή σας, κάνετε έναν μικρό "κόπο" και δείτε παρακάτω τι έχει ήδη βγάλει στο μαγαζί η Φάιζα. Δεν είναι ούτε τα μισά από αυτά που είδα με τα μάτια μου. Και δεν είναι τίποτα μπροστά στα μικρά έργα τέχνης που έχει δημιουργήσει με τα απίστευτα δεσίματα. Ακόμα θυμάμαι τις λεπτομέρειες! http://www.venus-spell.gr/shop.html?page=shop.browse&category_id=11

LoveTurquoise
Αυτός ήταν ο πρώτος μου έρωτας! Με καθάρισε με το που τον είδα στη φωτογραφία. Πού να τον δείτε από κοντά! 

http://venus-spell.gr/components/com_virtuemart/shop_image/product/_________________51b4cac6f3880.jpg
 Δείτε χρώματα, νιώστε ενέργεια (δεν είμαι τρελή, πείτε μου ότι το νιώθετε και σεις)

 Κόκκινο κοράλλι
 Η απόλυτη ομορφιά! Δεν τον χορταίνω. Μου φαίνεται θα αρχίσω να κοιμάμαι με τις μικρές στο δωμάτιο!

 Μαύρος Όνυχας
 Μαύρος όνυχας. ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ! Συγγνώμη για τις φωτογραφίες, τις παίρνω όπως είναι από το μαγαζί 
και μάλλον δεν το κάνω με τον σωστότερο τρόπο!


Εννοείται πως έφτιαξα ήδη λίστα, και ήδη έχω βάλει πρόγραμμα και σειρά προτεραιότητας :)

Φάιζα, εκείνον τον υπέροχο λευκό αχάτη, πότε θα τον βγάλεις;;;;;;

Επιτρέψτε μου επίσης να μεταφέρω αυτούσια την ανάρτηση της Φάιζας στο facebook, και μαζί την έμπνευση που γέννησε στην κουμπάρα, γιατί είναι και οι δύο σκέτη απόλαυση!

Διαβάστε:

Φάιζα:
"Η Ξένια και η Ασπασία είναι λίγο πεγκοαναθρεμμένα. Έχουν λίγη γρίνια, λίγη μουρμούρα, θέλουν κάμποσο το μπαμπά και πάει λέγοντας.

Δες όμως για τις τσούπρες σου κάτι που θα σου λύσει τα χέρια, τα βράδια όταν εσύ θα τρέχεις, σε λίγο.....
.............
..............
...............
................
Το βαθύ μπλε με λευκές κηλίδες χρώμα του Σοδάλιθου συντεριάζει με αυτό του κόκκινου Κοράλλι.
Ο Σοδάλιθος δίνει την συναισθηματική ισορροπία και τη σωστή επικοινωνία συνδέοντας αρμονικά τη λογική με το ψυχισμό. Από την άλλη, το κόκκινο Κοράλλι, προσφέρει αισιοδοξία προστατεύοντας τα παιδιά από αρνητικές ενέργειες που τα κάνουν ανήσυχα.

Καλό ύπνο!!!!!
"

Κουμπάρα:
"Κοιμίσου και παράγγειλα στη Φάϊζα κοράλλι, να το διαβάσει κόρες μου μαζί με το σοδάλι. Να το φορέσετε μαθές και να ονειρευτείτε γλυκά γλυκά τα όνειρα και να μου κοιμηθείτε. Να κάτσει η μανούλα σας με ηρεμία περίσση, να φτιάξει λέει κηραλοιφές να τις μοσχοπουλήσει!!!!!!!"

Απίστευτες; :)

2 σχόλια:

BlueAngel είπε...

υπέροχοι....
τι είναι σκαλισμένο πάνω τους;
σε ποια γλώσσα;
(είμαι άσχετη μη βαρας)

Blondbrained είπε...

Τα περισσότερα είναι αραβικά, που το έχω και άχτι χρόνια να τα μάθω, και τώρα βρήκα την ευκαιρία :) :) :)

Δεν φαντάζεσαι τι όμορφα που είναι! Έχω μουρλαθεί!