Κυριακή, 3 Νοεμβρίου 2013

Άη Βασίλη, τα καλύτερα παιδιά είναι ΕΔΩ!

Το σκέφτομαι από δω, το σκέφτομαι από κει.

Η τιμή που μου έχετε κάνει με την αγάπη σας, τις ιδέες σας, την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε... Είναι ανεκτίμητη. Με έχετε συγκινήσει, μου έχετε αλλάξει τη ζωή. Δεν ξεπληρώνεται με τίποτε αυτό. Το μόνο που μπορώ να κάνω επί του παρόντος, ελπίζοντας ότι στο μέλλον θα μπορώ να κάνω πολλά περισσότερα, είναι ένας τύποις "διαγωνισμός", κάτι περισσότερο σαν παιχνίδι.

Δεν χρειάζεται να ιδρώσετε, να κουραστείτε και να αγχωθείτε να βρείτε τις κατάλληλες "λέξεις" για κάτι. Αρκεί να γράψετε κάτω απ' αυτή την ανάρτηση ή στη σχετική μας ανάρτηση στο facebook, ένα σχόλιο, όπου θα αναφέρετε: αγαπημένο χρώμα, φρούτο, και άρωμα. Αυτό μόνο. Ας δώσουμε λίγο ακόμα χρώμα και άρωμα στη ζωή μας. Αυτό σκέφτηκα κι εγώ και αλλάξαμε συσκευασία και ετικέττα στις αλοιφές μας. Σύντομα θα τις δείτε ντυμένες στα χρώματα! Τους άξιζε μία ανανέωση!!!! Αλλά τώρα θέλω να δω κι άλλα χρώματα. ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

Αυτό μόνο. Αγαπημένο χρώμα, φρούτο και άρωμα, και αυτόματα μπαίνετε στην "κλήρωση" για τα εξής, τα οποία θα αναλύσω παρακάτω.

Ο πρώτος θα πάρει δύο λάδια. Ένα 30ml για την αποσβεστοποίηση και ενεργοποίηση της υπόφυσης (δε χρειάζεται να πω περισσότερα μάλλον γι' αυτό, αλλά θα πω λίγο πιο κάτω) ΚΑΙ ένα 100ml για την αποτοξίνωση του συκωτιού. 

Ο δεύτερος θα πάρει ένα από τα δύο λάδια, όποιο επιλέξει.

Ο τρίτος, τέταρτος και πέμπτος θα πάρουν μία κηραλοιφή των 40ml της επιλογής τους, από όλη την γκάμα των κηραλοιφών μας, τις οποίες μπορείτε να δείτε μέσα στο e-shop, το αγαπημένο venus spell.


 Και ΟΛΟΙ (και οι πέντε "νικητές", αλλά και όλοι όσοι συμμετάσχουν) θα πάρουν από μία wax bar της επιλογής τους από την γκάμα που θα σας παρουσιάσω αμέσως πιο κάτω...

Ας δούμε τι ακριβώς είναι αυτά τα δωράκια, ε; Είμαι σίγουρη ότι θα τα λατρέψετε. Εμείς μόνο στο φαγητό που δεν τα βάζουμε πια!!!! Τα περισσότερα δεν έχουν μπει στο μαγαζί ακόμα. Θα μπουν πιθανά μέχρι τέλος του μήνα, οπότε δεν μπορείτε να τα βρείτε ακόμα εκεί (εκτός από την κηραλοιφή)

Λάδι για Επίφυση και Υπόφυση
Ένα λάδι που με ξάφνιασε ευχάριστα από την πρώτη φορά. Ξέρω πως θα πάρει καιρό να καθαρίσουν η επίφυση και η υπόφυση απο τις τοξίνες που έχουν φορτωθεί τόσα χρόνια, αλλά και αυτό το λίγο που έχει δουλέψει μέχρι τώρα, μου έχει δείξει τις δυνατότητες αυτού του υπέροχου λαδιού. Τι να περιμένετε; Ειλικρινά δεν ξέρω πια! Τα αιθέρια που περιέχει βοηθούν στην καλύτερη οξυγόνωση του εγκεφάλου. Αυτό από μόνο του αφήνει περιθώρια για πολλή συζήτηση. Αλλά το κυριότερο είναι ότι απομακρύνουν ή "απενεργοποιούν" τις τοξίνες και τα βαριά μέταλλα, αφήνοντας ΕΛΕΥΘΕΡΗ την υπόφυση να λειτουργεί όπως πρέπει. Στην ουσία δεν ενεργοποιεί την υπόφυση, απλώς την ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ. Αλλά πιστέψτε με, ακόμα και η ελάχιστη λάσκα που θα δώσετε στην υπόφυσή σας μπορεί να σας αλλάξει τη ζωή. Θα σας πω τι βιώσαμε εμείς οι λίγοι που το χρησιμοποιούμε:
 • Καλύτερο και πιο ξεκούραστο ύπνο, ειδικά αν υποφέρετε από αυπνίες ή ανήσυχο ύπνο.
 • Πιο καθαρά όνειρα. Για κάποιους είναι και πιο έντονα, και οι περισσότεροι θυμούνται καλύτερα τα όνειρά τους ή έστω τα σημαντικά (απ' όσο φαίνεται) μέρη αυτών.
 • Κινητοποίηση -δε θα πω ενεργοποίηση, γιατί δεν ενεργοποιείται τόσο απλά- της κουνταλίνι. Ειδικά αν είναι ήδη δουλεμένη.
 • Φωτεινές και πολύ εποικοδομητικές εξωσωματικές εμπειρίες (για όσους ήδη είχαμε. Πιθανά σε βάθος χρόνου να βοηθήσει και όσους δεν έχουν ακόμα).
 • Μείωση των συμπτωμάτων της άπνοιας και του ροχαλητού. Επιβεβαιωμένο αυτό. Το έζησα η ίδια μέσα από τον άντρα μου ο οποίος υποφέρει από άπνοιες!!! Καποια στιγμή δεν μπορούσα να κοιμηθώ γιατί έπρεπε να τον ελέγχω να δω αν είναι ζωντανός. Τόσο ήρεμα ανάσαινε, ούτε ροχαλητά, ούτε απότομη διακοπή της αναπνοής! Απίστευτο αυτό!!!!
 • Αυξημένη διαίσθηση (πολύ αυξημένη όμως).
 • Έντονη δημιουργικότητα, ιδέες, ικανότητα να κάνεις πολλά πράγματα μαζί. Αυτό με οδήγησε σε άλματα διεκπαιρέωσης εκκρεμοτήτων, και δημιουργικότητας! Ακόμα και η αλλαγή των ετικεττών και της παρουσίασης των αλοιφών γενικά, αλλά και η δημιουργία των wax bars ήρθαν ως αναλαμπές πολύ καθαρές, μετά από τη χρήση του λαδιού. Για να μην πω για τις ατελείωτες νύχτες που έπρεπε να μείνω άυπνη (λόγω ασθένειας των παιδιών), που δούλευα κανονικά στον υπολογιστή, παρόλο που μου έλειπε πολύς ύπνος, και το μυαλό μου ήταν καθαρό και ξάστερο κι έκανα δύο και τρία πράγματα μαζί χωρίς καμία κούραση ή μπέρδεμα! Μόλις περνούσε βέβαια  η επήρρεια το πρωί ήμουν για να πέσω κάτω, αλλά έτσι και αλλιώς δεν νοείται να είσαι άυπνος δύο εικοσιτετράωρα και να είσαι εντάξει! Μην τρελαθούμε...
 • Βάλτε το πριν τον διαλογισμό σας, και δε θα το πιστεύετε. 
Το λατρέψατε ή θέλετε περισσότερα; Θα μάθετε κι άλλα από τις αναφορές όσων το χρησιμοποιήσουν. Αυτή η λίστα, και το αντίστοιχο κείμενο στο μαγαζί, θα συμπληρώνεται με κάθε νέα αναφορά, γιατί αυτό το λάδι το θεωρώ (και είναι) από τις σημαντικότερες δημιουργίες μου.
 •  EDIT το σημαντικόν: Πρέπει να ενημερώσω αλλά και...προειδοποιήσω για το εξής εκπληκτικό. Όσοι είχαν ήδη ανοίξει έστω και λίγο τις "πύλες" της επικοινωνίας με άλλες διαστάσεις, η επικοινωνία έγινε αρκετά πιο ξεκάθαρη και ουσιαστική (και συγκινητική θα έλεγα). Για όσους όμως την είχαμε ήδη ανοίξει αρκετά, η επικοινωνία έφτασε να αγγίξει το φυσικό επίπεδο σε κάποιες περιπτώσεις... και σταματάω εδώ!
  
Λάδι Αποτοξίνωσης Συκωτιού.
Ένας συνδυασμός αιθέριων που βοηθούν στην αποτοξίνωση του συκωτιού από τοξίνες και βαριά μέταλλα. Προφανώς δεν έχουν όλοι τοξινωμένο συκώτι, αλλα όσοι έχουμε βλέπουμε τη διαφορά! Όσο λιγότερα συμπτώματα, τόσο λιγότερη η τοξίνωση.


Τι συμπτώματα είχαμε εμείς όμως...
 • Ξεφούσκωμα όλου του σώματος, σε σημείο που μας έμπαιναν ρούχα που δεν μας έμπαιναν πριν! Αυτό με ξάφνιασε πάρα πολύ, γιατί όσο και να ζυγιζόμουν δεν έβλεπα καμία τρομερή διαφορά στη ζυγαριά, ούτε βέβαια έκανα καμία δίαιτα, αλλά πάραυτα, ΞΕΦΟΥΣΚΩΝΑ. Το αυτό βίωσε και η κουμπάρα! Ξεπρήστηκαν ακόμα και τα κουρασμένα μας πόδια. Τι υπέροχα. Τόσες ώρες ορθοστασίας μας είχαν ταλαιπωρήσει αφάνταστα, αλλά τα ποδαράκια μας ξανάνιωσαν χωρίς να τους βάζουμε τίποτα.
 • Προσωπικά είχα και αλλαγή στις διατροφικές συνήθειες, ή μάλλον στις τροφές που "λαχταρούσα", που ήταν πολύ πιο υγιεινές. Δεν ήθελα γλυκά πια, και ένιωθα την ανάγκη να πίνω πολύ νερό. Αυτό ειδικά είναι πολύ σημαντικό όταν κάνετε αποτοξίνωση. Αν δεν πίνετε πολύ νερό, θα περάσετε την αποτοξίνωση στην χειρότερη μορφή της. Εγώ για λίγες μέρες δεν έπινα (από συνήθεια) και ήμουν του πεθαματού! Σαν ζόμπι! Είχα πονοκεφάλους, δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου... Μόλις άρχισα να πίνω επανήρθε η ενεργητικότητά μου και σταμάτησαν οι πονοκέφαλοι. Είχα μία γενικότερη πτώση στην ενέργειά μου για λίγες μέρες, στην αρχή δηλαδή, αλλά επανήλθε γρήγορα..
 • Επίσης σε κάποιους ξέσπασε και με τον κλασσικό τρόπο. Ακμή!!! Ποτέ στη ζωή μου δεν είχα ακμή, άντε πού και πού κανένα σπυράκι, αλλά έβγαλα κανά πεντάρι σπυράκια στη μία πλευρά του προσώπου, που με ενοχλούσαν πολύ. Και τα έβγαλα ξαφνικά και όλα μαζί! Κράτησαν καμιά βδομάδα, αλλά τώρα έχω πάλι την υπέροχη επιδερμίδα μου. Είναι αντιαισθητικό σύμπτωμα, αλλά είναι σημαντική ένδειξη ότι λειτουργεί. Μακάρι να μην χρειαζόταν να το περάσουμε έτσι, αλλά τι να κάνουμε. Προέχει η υγεία μας!
 • Και τώρα το πιο κουφό σύμπτωμα όλων. Αυτό συνέβη μόνο σ' εμένα μέχρι στιγμής (ε, καλά τώρα... όλα τα κουφά σ' εμένα συμβαίνουν). Από την πρώτη εφαρμογή, άρχισα να νιώθω στην δεξιά πατούσα στην εξωτερική άκρη κάτι σαν μούδιασμα/ηλεκτρισμό. Δεν ξέρω πώς αλλιώς να το πω. Στην αρχή ήταν ΠΟΛΥ έντονο κα νόμιζα ότι όντως είχε μουδιάσει και προσπαθούσα να βρω στάση να το χαλαρώσω για να ξεμουδιάσει, αλλά σύντομα συνειδητοποίησα πως όχι μόνο δεν ήταν μουδιασμένο, αλλά αυτή η "ηλεκτρική εκκένωση" ήταν συνεχής! Και φυσικά όσοι ξέρουν από ρεφλεξολογία ήδη κατάλαβαν τι γινόταν. Εκείνο το σημείο είναι το σημείο ρεφλεξολογίας του συκωτιού!!! Απίστευτο;;; Προφανώς σοκαρίστηκε το συκώτι. Ούτε να φανταστώ δε θέλω τι τοξίνες είχε φάει τόσα χρόνια! Πάντως το "μούδιασμα" πέρασε μετά από τουλάχιστον δύο βδομάδες, όταν υποχώρησαν σχεδόν όλα τα συμπτώματα. Φαίνεται πως είμαι σε καλό δρόμο. Θα συνεχίσω κανένα μήνα ακόμα και μετά θα σταματήσω για φέτος. 
 • Άλλα συμπτώματα από όλους: πιο σκούρα ούρα, πιο συχνή επίσκεψη στην τουαλέτα, πιο φωτεινή επιδερμίδα.
Να πω εδώ πως το συκώτι είναι το όργανο κλειδί για πολλές ασθένειες, αν όχι για όλες, και σίγουρα είναι σημαντικός παράγοντας στα αυτοάνοσα νοσήματα. Θεωρώ πως το πρώτο που πρέπει να κάνει κάποιος που έχει αυτοάνοσο νόσημα (πχ έκζεμα, ψωρίαση, αλλά και πιο σοβαρές παθήσεις) είναι να αποτοξινώσει το συκώτι του και να το διατηρεί αποτοξινωμένο, πχ με μία επανάληψη κάθε χρόνο για ένα μήνα της διαδικασίας αποτοξίνωσης. 

Αυτά με τα θαυματουργά λαδάκια, τα οποία έχω λατρέψει κι εγώ και όλοι μας.


Ας δούμε τώρα τι γίνεται με τις...

Wax Bars.
Οι wax bars βασίζονται στην ιδέα των solid bars/lotions. Ένα καλλυντικό στην ουσία προϊόν που είναι ευρέως γνωστό στο εξωτερικό, αλλά σχεδόν καθόλου στην Ελλάδα (κλασσικά... τα καλύτερα τα μαθαίνουμε τελευταίοι).

Αποφάσισα να τις λέω wax bars καταρχάς γιατί αυτό είναι για μένα, αφού περιέχουν μεγάλη ποσότητα από μελισσοκέρι, αλλά κι επειδή για μένα δεν είναι απλώς και μόνο λοσιόν (αν και είναι υπέροχες για ενυδάτωση). Eίναι ένας πολύ ωραίος, διασκεδαστικός και εύχρηστος τρόπος να έχεις μαζί σου την κηραλοιφή σου, χωρίς να κουβαλάς το βαζάκι! Πάρτε τη θεραπεία σας μαζί σας, είναι το μότο μου σ' αυτή την περίπτωση. Ειδικά για όσους έχουν υγρό έκζεμα, που η ενυδάτωση είναι το άλφα και το ωμέγα, το να έχουν μαζί τους ένα wax bar για υγρό έκζεμα θα τους λύσει τα χέρια, και θα το διασκεδάσουν πολύ!
Βεβαίως βεβαίως, εννοείται πως φτιάχνουμε και wax bars για απλή ενυδάτωση (απλή... πφφφ... πολύ υποτιμητικό σαν λέξη σε σχέση με αυτό που κάνει, που πρέπει να το δείτε για να καταλάβετε). Wax bars με άρωμα λεμόνι/πορτοκάλι, νερόλι, τριαντάφυλλο, λεβάντα, ενισχυμένα με ίνες μεταξιού για την μέγιστη αίσθηση πολυτέλειας και ενυδάτωσης. Μία από τις ιδιότητες της wax bar είναι ότι δεν χρειάζεται πολλές εφαρμογές. Αλλά φυσικά μπορείτε να τη βάζετε όσο συχνά θέλετε. Ειδικά τώρα που πλησιάζουν τα κρύα, είναι απαραίτητη τουλάχιστον μία για την τσάντα μας και μία για το σπίτι, εκεί δίπλα στον νεροχύτη...
Wax bars θεραπευτικές, για υγρό έκζεμα, για ξηροδερμία (η γνωστή και αγαπημένη κηραλοιφή μας ξηροδερμίας), ακμής, πρώτων βοηθειών, τσιμπημάτων, κλπ.
Αλλά και wax bars που θα σας ξαφνιάσουν, όπως η αντισηπτική wax bar, για όσους χρησιμοποιούμε συχνά τις συγκοινωνίες και δεν αντέχουμε τον εαυτό μας μέχρι να φτάσουμε σε σημείο που υπάρχει σαπούνι. Μ' αυτό θα ηρεμήσετε, πιστέψτε με. Ενυδάτωση των χεριών μαζί με αντισηπτική δράση και υπέροχο άρωμα. Δεν φεύγω χωρίς αυτή!
Wax bar για μετά το ξύρισμα ποδιών για τις γυναίκες ή μαγουλακίων για τους άντρες! Βαθιά προστασία και ενυδάτωση στο τσακ μπαμ και όσες φορές χρειαστεί (μία είναι υπεραρκετή, αλλά είπαμε... μπορεί να μας πιάσει μία ψιλοεμμονή, σας προειδοποιώ).
Wax bar αντικουνουπική, γιατί τα κουνούπια είναι ακόμα εδώ και δεν βλέπω να φεύγουν σύντομα, μια και φροντίσαμε να τα κάνουμε βιονικά!
Wax bar για τις μαμάδες και τα μωρά τους. Χαλαρωτική με λεβάντα και χαμομήλι για ήρεμο ύπνο... και για τους δύο, αλλά και για ενυδάτωση της ταλαίπωρης κοιλίτσας της νέας μαμάς που κάνει θεραπεία για τις ραγάδες.
Για την εγκυμοσύνη μία απλή wax bar με ίνες μεταξιού αρκεί για να καλύψει τις μεγάλες ανάγκες της soon to be μανούλας χωρίς κανέναν κινδυνο για τον πολύτιμο καρπό της κοιλιάς της! Εννοείται πως όλες οι "απλές" ή καλλυντικές wax bars είναι ιδανικές για παιδιά.
Και για όσες και όσους η αντηλιακή προστασία δεν είναι υπόθεση μόνο του καλοκαιριού, wax bar αντηλιακή, για να ανανεώνετε την προστασία σας όσο συχνά θέλετε, με απόλυτα φυσικό τρόπο. Βασικό συστατικό εννοείται πως θα είναι το zinc oxide, αλλά δε θα ασπρίζετε, μην ανησυχείτε, είναι σε ποσότητα αρκετή για να μας προσφέρει προστασία 15-20SFP, χωρίς να γινόμαστε κλόουν!

Τα δε Χριστούγεννα θα τα προσφέρουμε σε υπέροχη μεταλλική συσκευασία σε διάφορα σχέδια, για να τα κάνετε δώρο στους αγαπημένους σας. Ένα δώρο που δε θα σας κοστίζει πολύ, αλλά θα το χαρούν πολύ όσοι έχουν την τύχη να το δεχτούν ως δώρο.

Αυτές λοιπόν είναι οι επιλογές για όλους. Το παιχνίδι μας (να, το είπα, δεν είναι διαγωνισμός), θα λήξει 30 του μηνού τούτου. Κυριακή 1η Δεκεμβρίου -εκτός απροόπτου- θα γίνει η "κλήρωση". Θα προσπαθήσω να το τραβήξω σε βίντεο, αλλά το πιο πιθανό είναι να ζητήσω την σύμπραξη της κουμπάρας και να βγάλουμε φωτογραφίες. Θα χρειαστεί να με εμπιστευτείτε, αλλά νομίζω πως το έχουμε ήδη ξεπεράσει αυτό το στάδιο και σας ευχαριστώ πολύ πολύ, για άλλη μία φορά!

59 σχόλια:

anastasia mpakaliou είπε...

πάντα τέτοια να βλέπουμε καλή επιτυχία σε ότι κάνετε....

Blondbrained είπε...

Αχ, έλα πες μας αγαπημένο χρώμα, φρούτο και άρωμα!!!! ΠΛΙΙΙΙΙΖ! Είναι παιχνίδι! :)

anastasia mpakaliou είπε...

αγαπημένο χρώμα είναι το κόκκινο φρούτο μπανανα άρωμα γιασεμί

Blondbrained είπε...

Γράφω εκ μέρους της φίλης Στέλλας, που δεν μπορεί να γράψει για τεχνικούς λόγους:

χρώμα το μπλε, φρούτο το κεράσι, άρωμα το νυχτολούλουδο!

Ευχαριστούμε, Στέλλα!

konstantina kalomoiri είπε...

καλησπερα,λοιπον αγαπημενο χρωμα το μωβ,φρουτο φραουλα ,αρωμα ορχιδεα.καλη επιτυχια πεγκη.φιλακια πολλα.

Deni Argiropoulou είπε...

Μπράβο, μπράβο κοριτσάρα μου. Σπουδαία ανάρτηση!!!! Πολύ με άρεσε :) Βιάζομαι τώρα αλλά θα επανέλθω αύριο για να παίξω κι εγώ !!! Πάντα τέτοια. Φιλάκιαααααααααααααα :):*
Υ.Γ. Και μην ξεχνάς. Περιμένω την wax bar της ξηροδερμίας ατάκα κι επιτόπου να στρώσω το πόδι γιατί από την ορθοστασία και τα μαγειρέματα .... άσε μην σου πω. Και ποιός την ακούει τη Γιούλη μετά. Δεν πρόκειται να μου ξαναφτιάξει τα πονεμένα μου ποδαράκια :(

Deni Argiropoulou είπε...

Ασε,παίζω τώρα. Αλλά θα παίξω για την ομορφιά του παιχνιδιού. Αν κερδίσω θα τα χαρίσω όπου θέλω κι αγαπώ :)
Μπλε, φράουλα, τ-ρ-ι-α-ν-τ-ά-φ-υ-λ-λ-ο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ζωή Κ είπε...

Εύχομαι πολύ μεγάλη επιτυχία σ'αυτό που κάνετε.
Λοιπόν για μένα το ωραιότερο χρώμα ειναι το τυρκουάζ φρούτο το καρπούζι και άρωμα πασχαλιά.

Blondbrained είπε...

Ε, λοιπόν, είναι απίστευτο πόσα πράγματα "νιώθει" κάποιος για έναν άγνωστο ή ακόμα και γνωστό, ή και πολύ αγαπημένο του άνθρωπο (γκουχ γκουχ κουμπάρα), όταν μαθαίνει κάτι τόσο απλό όπως το αγαπημένο χρώμα, φρούτο και άρωμα. Νιώθω σαν να σας γνωρίζω ξαφνικά σε άλλο επίπεδο. Πολύ μ' αρέσει! Για συνεχίστε :)


Α, ενημερώνω πως γίνονται δεκτές και "συμμετοχές" από τη σελίδα μας στο φέις, γιατί ήδη είχαμε κι εκεί. :) Να 'στε καλά, πολύ με συγκινείτε!!!!

Sophia είπε...

Τέλεια τα καινούρια σου!!! Μας έλειψες :)
Μπορντώ, κεράσι, γαρδένια! Καλό και δημιουργικό χειμώνα να έχουμε!

Ανώνυμος είπε...

χρώμα μωβ, φρούτο πορτοκάλι, άρωμα κανέλλα
να είσαι πάντα δοτική και φωτισμένη
Αναστασία

BlueAngel είπε...

Βρε Πέγκυ μου τι να πω,
κατ'αρχήν καλή "σχολική χρονιά"
μιας και δεν τα είπαμε τελικά στον Αλμυροπόταμο!(εμείς πάντως πήγαμε)
Τι ωραία νέα είναι αυτά...
Βέβαια να πω ντρέπομαι που ΠΑΛΙ
θέλω να πάρω δώρο;
Εγω φταίω που τις έχω λατρέψει τις κηραλοιφές σου;
Η αποσμητική; αψογη και (ατελείωτη..)
Για τις πρώτες βοήθειες;(κάθε που καίγομαι εσένα σκέφτομαι!μην με παρεξηγήσεις, απλώς βάζω την αλοιφή σου όταν πιτσιλάει το τηγάνι και περνάει.)
Για το έκζεμα;
ΠΟΙΟ ΕΚΖΕΜΑ;;;;;
Λοιπόν δεν ξέρω αν θα έπρεπε να ντρέπομαι, αλλά δεν ντρέπομαι!
Οτι κάνεις είναι υπέροχο οπότε θέλω να πάρω μυρωδια και από τα νέα σου δημιουργήματα.
Με έπιασες με τις άπνυες που΄είπες που κάνει ο άντρας σου.
Εχω το ίδιο θέμα.Οπότε....
Χρώμα:Μπλε(κοβαλτίου με λίγο ultrmarine)
Φρούτο:Σταφύλι(σουλτανίνα χωρίς κουκούτσι!)
Αρωμα:Αυρα ωκεανού.
φιλιααααααααααα!

Blondbrained είπε...

Κι εγώ πήγααααααααααααααααααααα!!!! :) Γιατί δε σε είδα; (δεν το κανονίσαμε καλά...)

kula είπε...

Καλημέρα (τέτοια ώρα),
αγαπημένο λοιπόν χρώμα το πράσινο, φρούτο ο γιαρμάς και άρωμα η μαντζουράνα.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΑΣ ΕΚΠΛΗΣΕΙΣ!ΜΠΡΑΒΟ!ΕΙΣΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΑ!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ!ΦΙΛΟΥΡΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΓΚΥ ΕΙΜΑΙ Η ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΤΗΣ ΚΣΝΣΤΑΝΤΙΝΑΣ Η ΑΔΕΡΦΗ.ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ.ΧΑ!

Loulou lolita είπε...

Tα δύο λαδακια τα λάτρεψα με το που τα διάβασα! Μα τα λάτρεψα όμως! (και για προσωπικούς λόγους που έχουν να κάνουν με την υπόφυση)
Οπότε λοιπόν
αγαπημένο χρώμα πράσινο ανοιχτό
φρούτο κεράσι
αρωμα κανέλλα
Πολύ θα χαρώ αν κερδίσω καποιο απο τα υπέροχα δωράκια!
Καλή εβδομάδα!

Γεωργία Π. είπε...

Καλημέρα!!

Ένα παιχνίδι είναι πάντα ωραία ιδέα!! Αλλά οι προτιμήσεις δεν είναι σταθερές και δεν ξέρω τί να απαντήσω..
Γιατί μόνο μία απάντηση;;;;

Χρώμα: το "σάπιο" κόκκινο των φθινοπωρινών φύλλων (για σήμερα τουλάχιστον...)
Φρούτο: μπανάνα (αυτή τη στιγμή αυτό θ' αγόραζα)
Άρωμα: φράουλα (μάλλον παιχνιδιάρικη επιλογή αλλά είπαμε: της στιγμής!)

Τί θα τις κάνεις τις απαντήσεις μας ήθελα να'ξερα! Λεύκωμα;!

Φιλιά!!

Blondbrained είπε...

Αχ, όχι φίλη Γεωργία! Απλώς, όπως είπα και πιο πάνω, μέσα από τις απαντήσεις μας νιώθω να σας "πλησιάζω" κάπως. Είναι απίστευτο τι "δονήσεις" λαμβάνω με κάθε σας απάντηση! Λες και σας έχω μιλήσει από κοντά, έστω για 10 λεπτά! Το καταλαβαίνεις; :)

Από την άλλη... είναι απλώς ένα παιχνίδι. Τίποτε άλλο :) :) :) (μ' άρεσε η απάντησή σου)

Κων/να, τι κάνειιιιιιςςςς; :)

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα!!!!
Πολύ χάρηκα που είδα νέα σου ανάρτηση.Λοιπόν έχουμε και λέμε..
Χρώμα:Κυπαρισσί(το βαθύ το σμαραγδί)
Φρούτο:Ροδάκινο
Άρωμα:Βανίλια και Λεμόνι(αντίθετα αλλά αγαπημένα και τα δύο).
Φιλιά!!
Έφη

χρυσα ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ είπε...

Kαλως μας ηρθες πρωιμε AH BAΣIΛH!!!!!
Tο γαλαζιο του ουρανου.
Tο καρπουζι!!
Tο σανδαλοξυλο!!!
Aς πω κι εγω KAΛH ΠOΛY KAΛH EΠITYXIA!!!
Mε προβληματισες με τα λαδακια σου.
Παιζουν πολλα προβληματα και αυπνιες..
Θα δουμε.
Πολλα φιλακια σε σενα και στην κουμπαρα ...

Χρυσούλα Φραγκιουδάκη είπε...

Γεια σου Άγιε Βασίλη! τα δικά μου αγαπημένα είναι: χρώμα κόκκινο φρούτο φράουλα άρωμα τριαντάφυλλο :-)

Giorgia M. είπε...

Χρώμα: μπλε
Φρουτο: μάνγκο
Άρωμα: άνθη ακακίας

Lila Lilak είπε...

Δικό σου είναι το venus-spell.gr Πέγκυ μου;

Blondbrained είπε...

Όχι, κοριτσάκι μου γλυκό. Το έχει μια πολύ καλή μου φίλη και εξαιρετική επαγγελματίας (και δημιουργός, όπως θα είδες) :)

ασπασια κανουτα είπε...

Καλημερα και απειρα ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!! Χρωμα το πρασινο σε ολες τις αποχρωσεις του,φρουτο το ροδι και αρωμα το νυχτολουλουδο. Καλη Επιτυχια σε ολες!!!! Ασπα Κανουτα

ασπασια κανουτα είπε...

Καλημερα και απειρα ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!! Χρωμα το πρασινο σε ολες τις αποχρωσεις του,φρουτο το ροδι και αρωμα το νυχτολουλουδο. Καλη Επιτυχια σε ολες!!!! Ασπα Κανουτα

Άννα είπε...

Καλησπέρα!!!πολλά πολλά συγχαρητήρια γλυκιά μου!!!στα έχω ξαναπεί αλλά όσες φορές κ να στα πω δε φτάνουν..και σε ευχαριστώ για την βοήθειά σου!!!λοιπόν χρώμα αγαπημένο το κοραλί!!φρούτο το ακτινιδιο!και άρωμα το πρασινο μηλο!!

Katerina L. είπε...

Πεγκούλα, μου έλειψαν οι αναρτήσεις σου...κάθε φορά μας ανοίγεις κανούριους δρόμους και μονοπάτια στη γνώση...Να'σαι καλά ρε κοριτσάρα μου!!!
Λοιπόν, για το παιχνίδι μας... Μωβ (της πνευματικότητας καλέ, όχι το πεθαμενατζίδικο..), μπανάνα και αγαπημένο άρωμα της ΓΑΡΔΕΝΙΑΣΣΣΣΣ!!!
Ερώτηση, τα λαδάκια είναι για εξωτερική χρήση και όχι για κατανάλωση, σωστά;; (οχι που δε θα έκανα ερώτηση... :-) )

Ζωή Κ είπε...

Πέγκυ εξήγησέ μου σε παρακαλώ πως χρησιμοποιούμαι αυτές τις μπάρες.
Σαν κρέμα για τα χέρια, για τα χείλη
πασαλειβόμαστε ολόκληρες βρε παιδί μου δεν αφήνει λιπαρότητα οπως η κηραλοιφή?

katerina p. είπε...

Τελικά ο Άγιος Βασιλης θα έρθει νωρίς φέτος!
Τα wax bars μπορουν να βγουν και χρωματιστά;
Το αγαπημένο μου χρώμα είναι το μπορντώ, φρούτο η καρύδα και άρωμα η λεβάντα!!

Katerina L. είπε...

Αναθεωρώ!!! Χτες δοκίμασα ΛΩΤΟ για πρώτη φορά και έπαθα την πλάκα μου!!!! επισήμως το αγαπημένο μου φρούτο!!! Και κάτι αχλάδια (σπιτικά)...μμμμ χρόνια είχα να φάω τόση γεύση...

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα!!!πολλα συγχαρητηρια!!Αγαπημένο χρώμα μπρονζέ,φρούτο ο ανανάς και άρωμα σοκολάτας!!!!

Lila Lilak είπε...

Σ ευχαριστώ Πέγκυ μου.
Χρώμα: ροζ σκούρο
Φρούτο: πεπόνι
Άρωμα: Βανίλια

Πολλά φιλιά.

Bάσω Ζ είπε...

Αγαπημένο χρώμα: το μπλε του κοβαλτίου
Αγαπημένο φρούτο: μήλο
Αγαπημένο άρωμα: πατσουλί

ΜΑΡΩ ΛΥΤΡΑ είπε...

Αχ Πέγκούλα μου γλυκιά τώρα είδα την ανάρτηση και......θέλω απλά οοοοολες τις κηραλοιφές που αναφέρεις και βέβαια το λάδι αποτοξίνωσης!!Τέλεια ανάρτηση!!!!!!!!!!!!!!!Κατ'αρχήν:
αγαπημένο άρωμα:λεμονάκι μυρωδάτο(βέβαια για να είμαι πιο ειλικρινής μου αρέσει λεμόνι-πορτοκάλι-βανίλια-κανέλλα....όμως είπες ένα άρωμα και....στριμώχτηκα στο ΕΝΑ...!!)
αγαπημένο φρούτο:μπανάνα(και ανανάς και σύκα και σταφύλια καιπεπόνι!!)
αγαπημένο χρώμα:πορτοκαλί!!!(μου δίνει μια αίσθηση αισιοδοξίας!!)
Καλή συνέχεια και δύναμη να μας χαρίζεις πάντα εμπνευσμένες δημιουργίες υγείας και άρα και ομορφιάς!!!Έχεις χαράξει έναν αξιοθαύμαστο φωτεινό δρόμο προσφοράς !!!Σ'ευχαριστούμε πολύ!!!!Φιλάκια πολλά!!Μάρω Λύτρα

Χαρά Κουτρ είπε...

Άη Βασίλη μου ήμουν το ΚΑΛΥΤΕΡΟ παιδί φέτος!!!!!τα δικά μου αγαπημένα είναι: χρώμα φούξια, φρούτο λωτοί, άρωμα τριαντάφυλλο

Ανώνυμος είπε...

Αγαπημένο χρώμα ροζ, άρωμα πούδρας, φρούτο μήλο

Ανώνυμος είπε...

χρώμα Ροζ-μωβ,φρουτο κεράσι,άρωμα γιασεμί με βανίλια.
Κυριακή

Ανώνυμος είπε...

κόκκινο, ανανάς, βανίλια
Κική Κ.

xara είπε...

Μπορώ να τα έχω όλα-όλα-όλα;
Της αποτοξίνωσης οπωσδηποτε τα χρειαζομαι και σε επιφυση καί σε συκωτι. Μπραβο για ολ' αυτα που μας φτιαχνετε. Τα αγαπημενα μου απο χρωμα-φρούτο-άρωμα είναι:
-τυρκουάζ
-κυδώνι
-white musk

ΡΑΝΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗ είπε...

ααααα τα θελω ολααααα!
χρωμα το λεβαντί (μπλε-μωβ δηλαδη)
φρουτο το... απλό μηλαρακι
άρωμα, η βανίλια.
κ αν δεν κληρωθω, δεν πειραζει, αρκει να μου πεις καλή μου που θα τα βρώ να τα αγοράσω, ή εστω να μπορέσω να τα φτιάξω... δεν βρηκα στο blog καμία άλλη ανάρτηση σχετική...
Φιλιάααα

Ανώνυμος είπε...

Μαρια Τζ.:τι ωραιες αλλαγες ειναι αυτες μ'αρεσουν πολυ τους δινει κατι το παιχνιδιαρικο.λοιπον χρωμα γαλαζιο-μωβ,φρουτο χμ ε η μπανανα ,το καρπουζι,συκο και αρωμα γενικα τα γλυκα και ζεστα και της πασχαλιας.φιλακια!!!!!

ΡΑΝΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗ είπε...

α δεν αντέχω, ξαναγράφω σχόλιο: πότε θα πάει επιτέλους 1 Δεκεμβρίου???? εε? δεν το πουλάει η κουμπάρα σου το λαδάκι για την επίφυση... πες μου, πες μου, πες μου που θα το βρω, γιατι θα μου γίνει εμμονή στο τέλος.. συγγνωμη καλή μου, αλλά με πόρωσες!! δημιούργησες ένα τέρας! χαχαχα

piperi είπε...

Μπορεί να λες ότι σου αλλάξαμε τη ζωή με την αγάπη που σου δείχνουμε, αλλά πίστεψέ με, με τις αναρτήσεις σου, εσύ άλλαξες την καθημερινότητά μου, τον τρόπο σκέψης μου και κατά συνέπεια τη ζωή μου. Θα σου εξηγήσω κάποια στιγμή, τι εννοώ.
Στο δια ταύτα λοιπόν!!
Χρώμα:Κόκκινο
Φρούτο:Μπανάνα
Άρωμα:Περγαμόντο

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερα!!!Εχω φτιαξει φτιαξει πολλες συνταγες σου.Συγχαρητηρια μονο αυτο μπορω να πω!Αγαπημενο χρωμα το κοκκινο γαλαζιο και κιτρινο.αρωματα γιασεμι και λεβαντα!!!ΦΙΛΙΑ!!!

Monou Maria είπε...

αγαπημενα αρωματα των διδυμων αγοριων μου ειναι φυσικα και τα αγαπημενα της μαμας !Λεβαντα Χαμομηλι Γερανι και τριανταφυλλο φρουτακι το πορτοκαλι.!!!

Monou Maria είπε...

αγαπημενα αρωματα των διδυμων αγοριων μου ειναι φυσικα και τα αγαπημενα της μαμας !Λεβαντα Χαμομηλι Γερανι και τριανταφυλλο φρουτακι το πορτοκαλι.!!!

Blondbrained είπε...

Είστε όλες (και όλοι) υπέροχες, αυτό έχω να πω μόνο :) Και μόνο που διαβάζω τα σχόλιά σας χαμογελάω σαν χαζούλα!!!! Όσες ερωτήσεις θυμάμαι τώρα: Θα γίνουν αναρτήσεις σχετικές και με συνταγές και με κατευθύνσεις για να φτιάξετε τις δικές σας αντίστοιχες δημιουργίες. Η κουμπάρα μου δεν τα πουλάει γιατί δεν είναι δικό της το μαγαζί (χαχαχα). Αλλά θα τα πουλάει το μαγαζί που πουλάει και τις κηραλοιφές :) Έχουμε κι άλλα να δούμε... πολλά! Υπομονή, και είναι ΚΟΝΤΑ κι ο Δεκέμβρης! Τα καλύτερα παιδιά είσαστε όντως! Σας φιλώ!

KIRA είπε...

kitrino banilia karpoyzi

ΡΑΝΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗ είπε...

ουπς... γκάφα... νόμιζα ότι η κουμπαρούλα σου είχε το eshop... όπως και να χει, εγώ περιμένω με υπομονή.. όνου και ημίονου στην ανάγκη.. σε φιλώ!

maro είπε...

Χρωμα Μπλε, φρούτο κυδώνι,άρωμα γιασεμί
Μαριανθη

Ανώνυμος είπε...

Αληθεια η κουμπαρα πουλαει τα προιοντα της και αν ναι που μπορουμε να τα δουμε(εννοω τα δικα της).

Ανώνυμος είπε...

Χρωμα κόκκινο φρούτο φράουλα άρωμα αυτή τι στιγμή τοtea tree!!!!κουλο το ξέρω! Να εισαι πάντοτε γερή και δυνατή για να δημιουργείς και να μας προσφέρεις τα φώτα σου. Σε φιλώ γλυκά Μορφω.

Cristina είπε...

Καλημέρα!!!

Λοιπόν,
αγαπημένο χρώμα: πράσινο
φρούτο: βανίλια
άρωμα: γιασεμί

Καλή μας επιτυχία!!!!!

E είπε...

Χρώμα:Λιλά
Φρούτο: Αγριοφράουλες
Άρωμα: Γαζία

Deni Argiropoulou είπε...

Ενα έχω να πω!!!!!! Κηραλοιφή ξηροδερμίας σε wax bar!!!!!! Love at first touch <3 <3 <3

Ανώνυμος είπε...

Σε ευχαριστούμε τοοοοοόσο πολύυυ! Τι υπέροχα δωράκια αλλά κυρίως τι υπέροχες γνώσεις μας μεταδίδεις...Χρώμα το μωβ, φρούτο καρπούζι,άρωμα καρύδας! ΕΥΗ ΦΑ.

Blondbrained είπε...

Ωραίο ήταν το παιχνίδι μας, το χάρηκα πολύ, σας ένιωσα, το ξαναλέω!!!

Εν συντομία: τα wax bar τα πασαλείβουμε κατά βούληση!!!! χαχαχα Μόνο μην γλυστράτε μετά από την λαδίλα! Όχι, σαν τις κηραλοιφές δεν είναι λιπαρά, αλλά δεν είναι και vanishing cream. Είναι όμωςα πίστευτη αίσθηση. Σύντομα θα τα δοκιμάσεετε και θα μου πείτε!

Η κουμπαρούλα μου φτιάχνει πράματα και θάματα. Επικοινωνήστε μαζί της μέσω του blog της http://www.anima-terra.blogspot.gr/ ή στη σελίδα της στο facebook: https://www.facebook.com/pages/Animaterra/456376827789485 και θα σας πει περαιτέρω λεπτομέρειες!!!! Εγώ πάντως ορκίζομαι στα σέρουμ της (γιατί είμαι και άχρηστη και δεν έβαζα ποτέ κρέμες και τέτοια)