Κυριακή, 6 Ιουλίου 2014

Αρωματοφορείς (aromatherapy pendants)

Ε, τα χορτάσαμε τα μενταγιόν της Ράνιας μας, δεν έχετε παράπονο, ε;

Πάλι καθυστερημένη, καταϊδρωμένη, αλλά πανευτυχής και γεμάτη ιδέες επιστρέφω να απαντήσω σε απορίες και ερωτήσεις σας, και να μεταφέρω ό,τι νέο θεωρώ σημαντικό! 'Τοιμαστείτε! Έρχεται!!!

Αλλά πριν πάμε σ' αυτά, πρέπει να μοιραστώ μαζί σας έναν από τους λόγους της εξαφάνισής μου! Με την Φάιζα του αγαπημένου venus-spell δημιουργήσαμε τη νέα σειρά των αρωματοφορέων. Ήταν από τις πολύ ευχάριστες περιόδους της κοινής μας πορείας! Τελικά το να δημιουργείς με τα χέρια σε κάνει και πάλι παιδί. Ό,τι κι αν φτιάχνεις! Πόσο μάλλον όταν έχεις στα χέρια σου υλικά "αληθινά", ζωντανά και πανίσχυρα, όπως είναι οι λίθοι! Και πόσο ταιριάζουν οι λίθοι με τον ταπεινό πηλό της μάνας Γης! Υλικά βγαλμένα και τα δύο από την αγκαλιά Της λοιπόν, συνδυάστηκαν σε αρωματοφορείς και όχι μόνο. Αφού υπάρχουν φυλακτά που γίνονται σε πηλό, η Φάιζα ξεκίνησε ήδη να φτιάχνει πανέμορφα φυλακτά για πολλά και σημαντικά θέματα!

Για τον τρόπο χρήσης των αρωματοφορέων δε χρειάζεται να πω τίποτα, αν έχετε διαβάσει τα προηγούμενα ποστ. Αλλά για να βοηθήσω τους "καινούργιους", και επειδή η επανάληψη είναι μήτηρ πάσης μαθήσεως, παραθέτω εδώ το σχετικό κείμενο που βρίσκεται αναρτημένο και στο venus-spell, μαζί με φωτογραφίες για να πάρετε μια ιδέα του τι κάναμε! Είμαι πολύ χαρούμενη για το αποτέλεσμα, και σας λέω με σιγουριά πως οι φωτογραφίες τα αδικούν ΠΟΛΥ! Ακολουθεί πάραυτα το σχετικό κείμενο και φωτογραφίες!

"Χιλιάδες χρόνια τώρα, οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τα αρώματα για να σαγηνεύσουν (όπως το τριαντάφυλλο), να προστατεύσουν και να καθαρίσουν το χώρο (όπως το λιβάνι και φασκόμηλο), να πλησιάσουν τον Θεό ή απλώς να προσευχηθούν ή/και να διαλογιστούν (όπως λιβάνι, σανδαλόξυλο και μύρο), αλλά ακόμα και για να θεραπεύσουν (όπως ο ευκάλυπτος).

Η δύναμη των αιθέριων ελαίων έχει αποδειχθεί ήδη, όχι μόνο όταν χρησιμοποιούνται απευθείας πάνω στο σώμα, αλλά κι όταν εισπνέονται, οπότε κι έχει αποδειχθεί πως εξισορροπούν τις ορμόνες μας, αλλά και προκαλούν την έκκριση συγκεκριμένων ορμονών το καθένα, ανάλογα με την χημοσύστασή του. Για παράδειγμα, το γεράνι αυξάνει την προγεστερόνη, κι έτσι θεωρείται ιδανικό για την αύξηση της γονιμότητας.

Θα μπορούσαμε να γράψουμε ολόκληρο βιβλίο για τις πιθανές χρήσεις στην καθημερινότητά μας, αλλά και σε πιο ιδιαίτερες και «δύσκολες» περιπτώσεις, όμως έχουν ήδη γραφτεί αρκετά από άλλους. Ο καλύτερος τρόπος για να αποδείξουμε στον εαυτό μας τη δύναμη των αιθέριων είναι μέσω της χρήσης τους. Και ο πιο ασφαλής, αλλά εξίσου αποτελεσματικός τρόπος είναι μέσω της όσφρησης.

Κυκλοφορούν (στο εξωτερικό κυρίως) πολλοί «αρωματοφορείς» ή aromatherapy pendants, όπως είναι γνωστά στο εξωτερικό, αλλά και κάθε είδους σχετικά κοσμήματα. Η αλήθεια είναι πως έναν απλό ή και πιο περίτεχνο αρωματοφορέα μπορείτε να φτιάξετε και οι ίδιοι. Αλλά με τόση αγάπη φτιαγμένους αρωματοφορείς δε θα βρείτε εύκολα στο εμπόριο. Ούτε τόση ενεργειακή δύναμη έχουν ακόμα κι αν φορεθούν χωρίς αιθέρια. Οι αρωματοφορείς μας είναι δημιουργίες με λίθους, που ειδικά αν συνδυαστούν με τα κατάλληλα αιθέρια, θα αυξήσουν τη δύναμη των λίθων τους, και θα εντυπώσουν στο δικό σας ενεργειακό πεδίο όλες εκείνες τις «πληροφορίες» που θα σας οδηγήσουν στον εκάστοτε στόχο σας. Ο κάθε αρωματοφορέας δίνεται με οδηγίες και προτάσεις, ανάλογα με τον λίθο του.

Και για τα πολύ ευαίσθητα δέρματα, για τους ανθρώπους που δεν ανέχονται στο δέρμα τους ούτε καν ένα άρωμα (έστω και συνθετικό) του εμπορίου, αρωματοφορέας θα γίνει η πιο όμορφη πρακτική λύση, αφού μπορείτε να αρωματίζετε αυτόν και να έχετε όλη τη μέρα άθικτο και αναλλοίωτο το αγαπημένο σας άρωμα.

Δείτε τη συλλογή μας, η οποία θα ενημερώνεται και θα αλλάζει τακτικά, και διαλέξτε τον αρωματοφορέα (ή τους αρωματοφορείς), που θα σας συντροφεύσει στις προσπάθειές σας για επίτευξη του όποιου στόχου σας ή απλά θα δώσει.... άρωμα στην καθημερινότητά σας χωρίς τον κίνδυνο αλλεργιών ή αλλοίωσης της μυρωδιάς!

Και φυσικά να έχετε το νου σας για προσθήκες νέων φυλακτών, που φτιάχνονται ειδικά από πηλό σύμφωνα με τις αρχαίες οδηγίες, και αφεθείτε στην προστασία και τη φροντίδα του φυλακτού, που θα έχετε ενισχύσει με ειδικά μίγματα αιθέριων που ήδη υπάρχουν στο κατάστημα ή που μπορούν να δημιουργηθούν ειδικά για το πρόβλημά σας.

Σας ευχόμαστε όμορφες και αρωματικές μέρες και νύχτες!!!"

 
Από τα πολύ όμορφα φυλακτά προστασίας, ενάντια σε ζημιές και κλοπή!


Τα λιτά κι απέριττα, με την απίστευτη δύναμη!

  Με την επιπλέον "ενίσχυση", με έξτρα λίθους ή/και διακόσμηση.

Τα κοσμήματα! 

 Το χέρι της Φατίμα είναι από μόνο του μια κατηγορία! 
Είναι μικρό και κομψό, επίσης με ενίσχυση λίθων.

Οι δημιουργίες δεν σταματάνε εδώ. Υπάρχουν κι άλλες ιδέες οι οποίες θα παρουσιαστούν σύντομα. Εκτός από τον πανέμορφο λευκό πηλό που αναδεικνύει τα χρώματα των λίθων, χρησιμοποιούμε ήδη κι άλλα χρώματα φυσικού πηλού (στο φυσικό του χρώμα δηλαδή) που εντυπωσιάζουν με την απλότητα και την ομορφιά τους. Όλα, τα νυν και τα επόμενα, θα τα βρείτε κλασσικά εδώ

Αν παίρνετε ιδέες από τις δημιουργίες μας, νιώθω πολύ μεγάλη χαρά γι' αυτό, και το ξέρετε! Άλλωστε η δημιουργικότητα στους ανθρώπους είναι ανεξάντλητη. Μία έμπνευση χρειάζεται για να φτιάξεις ένα νέο σύμπαν! Σωστά; Ε, Κατερινιώ ;)

Τα λέμε συντόμως με τα υπόλοιπα σημαντικά! Σας φιλώ, τσούπρες αγαπημένες... και κύριοι υπέροχοι που είστε λίγοι και καλοί!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πεγκυ μου βοήθεια μήπως ξέρεις τι μπορώ να βάλω στο πρόσωπο μου έχω θυλακιτιδα ευχαριστώ πολύ και συγνώμη που είναι άσχετο το θέμα .

Blondbrained είπε...

Φίλη, επανέρχομαι συντόμως (το βράδυ ελπίζω να σου έχω την απάντηση). Ναι, μπορείς να κάνεις πολλά όμως :) :) :)

Ανώνυμος είπε...

Ok !!! Θα περιμένω ευχαριστώ πολυυυυ !!! Βασια