Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018

Λάδι για τον προστάτη και τη libeedo των αντρών.


Ανέβα το βουνό... Ανέβα αυτή τη σκάλα, μάνα μου, μάνα μου (κατά το γνωστό τραγούδι της Αλεξίου)... Ανάρτησε την σημαία (ειδικά για τους "πατριώτες" αυτό)... Σήκωσε πανιά να φύγουμε...
Κι άλλα γνωστά, σχεδόν μυστικιστικά συμβολικά λόγια που όλα εννοούν το ίδιο πράγμα. Αν είστε σεμνότυφες/οι μην συνεχίζετε, γιατί τέρμα με τα συμβολικά, θα μιλήσουμε ανοιχτά και ώριμα τώρα.

Ετοιμαστείτε για στύσεις! Όχι για στήσιμο, . ΣΤΥΣΕΙΣ! Τις γνωστές που όλες και όλοι αγαπάμε, καθείς για τους δικούς του λόγους! Δείτε τώρα μπλέξιμο. Μέχρι προ μερικών δεκαετιών, προβλήματα στις στύσεις είχαν ως επί το πλείστον οι μεγαλύτεροι σε ηλικία, ή άντρες με κάποιο σοβαρό οργανικό πρόβλημα (πχ πίεση) που έπαιρναν ειδική φαρμακευτική αγωγή που επηρέαζε αρνητικά την στυτική λειτουργία. Τώρα πια κανείς δεν μένει παραπονεμένος. Όλοι έχουν λίγο πολύ το προβληματάκι τους. Ναι, ναι, κι εσείς που λέτε πως δεν το έχετε. Σε σχέση με τα γνωστά "καμάκια" της δεκαετίας του '80, πχ, είστε ένα τίποτα, αγαπητέ πηδίκουλα που γελάτε χαιρέκακα για το κακό που έχει βρει όλους τους άλλους εκτός από σας. Ναι, κ. πηδίκουλα, έχετε κι εσείς πρόβλημα, και δεν το ξέρετε!

Αλλά όχι πια! Τα αιθέρια βοηθάνε και σ' αυτό (καλά, αυτή ήταν από τις αγαπημένες χρήσεις των αρχαίων ημών και υμών προγόνων).

Πώς θα την εφαρμόζετε, κύριοι (και κυρίες για να βοηθήσετε τους κυρίους, γιατί συνήθως μαντάρα τα κάνουν). Περνάτε με αυτό το θαυματουργό λαδάκι την περιοχή από τον προστάτη μέχρι τη βάση του πέους. Αυτή είναι η αυτονόητη εφαρμογή. Αλλά δεν αρκεί αυτό. Σημειώστε λοιπόν τα σημεία εφαρμογής και μη γελάτε. Ή μάλλον γελάστε. Και το γέλιο βοηθάει στη στύση! :)

Πρώτα εφαρμόζουμε με ελαφρύ μασάζ στον αυχένα και τους ώμους, και συνεχίζουμε στην κάτω κοιλία, στους καρπούς και στους αστραγάλους στην εσωτερική και εξωτερική πλευρά των ποδιών. Και ΜΕΤΑ εφαρμόζουμε στην περιοχή του προστάτη μέχρι τη βάση του πέους.
Αυτό δε λειτουργεί ακριβώς ως βιάγκρα. Μην περιμένετε δηλαδή ξαφνικά να σας γίνει κολώνα της ΔΕΗ και να ψάχνετε για γυναίκα (ή άντρα, δεν έχουμε τέτοια θέματα) στα καλά καθούμενα ας πούμε! Αν και είναι πολύ πιθανόν να έχετε άμεση ενεργοποίηση του εξοπλισμού! Αυτό βοηθάει στην καλή λειτουργία του προστάτη και της μικροκυκλοφορίας. Η καλή λειτουργία του προστάτη έχει πολλά πλεονεκτήματα στην υγεία των αντρών κι όχι μόνο στη στύση τους. Αν θέλετε να ενισχύσετε τα αποτελέσματα, πίνετε ένα ποτήρι χυμό ροδιού την ημέρα. Υπάρχουν έρευνες ιατρικές που επιβεβαιώνουν πως το ρόδι βοηθάει πολύ στην καλή λειτουργία και υγεία του προστάτη, με αποτελέσματα στην ερωτική ζωή των συμμετεχόντων από τον πρώτο μήνα. Όπλα υπάρχουν, φίλοι. Χρησιμοποιήστε τα.
Θυμίζουμε πως κι αυτό το λάδι καλό είναι να το χρησιμοποιούμε μέχρι δυο-τρεις μήνες το πολύ, και μετά να κάνουμε διάλειμμα για τουλάχιστον έναν μήνα ή για όσο βλέπουμε ότι διαρκούν τα θετικά αποτελέσματα.

Και πάμε στη συνταγή. Για 100 ml λαδιού περίπου:

Αμυγδαλέλαιο με εκχύλισμα γκότου κόλα ή/και πράσινο τσάι  90 γραμμάρια
(προαιρετικά, αλλιώς σκέτο αμυγδαλέλαιο, αλλά θα έχει πιο γρήγορα αποτελέσματα με τα εκχυλίσματα)         
Λεβάντα αιθέριο                  20 σταγόνες
Υλάνγκ -υλάνγκ αιθέριο      20 σταγόνες
Λιβάνι ΡΟ αιθέριο                30 σταγόνες
Μύρο ΡΟ αιθέριο                 20 σταγόνες
Κουρκουμάς αιθέριο            20 σταγόνες
Νερόλι ΡΟ αιθέριο               40 σταγόνες
Τριαντάφυλλο ΡΟ αιθέριο     30 σταγόνες
Τζίντζερ αιθέριο                     20 σταγόνες
Λέντουμ αιθέριο                    20 σταγόνες (αν δεν το βρείτε, παραλείψτε το, αν και θαυματουργό)
Ελίχρυσος ΡΟ αιθέριο            30 σταγόνες 
Ματζουράνα αιθέριο              20 σταγόνες
Βιταμίνη Ε (προαιρετικά μια και μπαίνει σε ευαίσθητες περιοχές) 20 σταγόνες

Καλή διασκέδαση!
                                             


Δεν υπάρχουν σχόλια: